biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
27-01-2020 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Aaf Brandt Corstius". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

David Sedaris

Internationaal
Is nu 63 jaar...
Jarig: 26 december 2020

voor 64e verjaardag
David Sedaris, geboren te Binghamton (New York), is een Amerikaanse auteur / schrijver. Veel van zijn humor is autobiografisch en zelfspottend over zijn grote familie, Griekse afkomst, vele baantjes en zijn leven in Frankrijk met zijn partner Hugh Hamrick. David Sedaris werd ontdekt in een nachtclub, toen hij uit zijn dagboek voorlas. David Sedaris schreef o.a. Barrel Fever, Naked, Holidays On Ice: Stories, Santaland Diaries & Seasons Greetings: 2 Plays, Me Talk Pretty One Day, The David Sedaris Box Set, The Book Of Liz, Dress Your Family In Corduroy And Denim, Children Playing Before A Statue Of Hercules, When You Are Engulfed In Flames, Squirrel Seeks Chipmunk, A Modest Bestiary = Naakt, Holidays On Ice. Zes Vrolijke Kerstverhalen, Ooit Mooi Praten, Steek Je Familie In De Kleren, Wanneer Je Omringd Bent Door Vlammen, Van Je Familie Moet Je Het Hebben: De Beste Verhalen Van David Sedaris Samengesteld En Ingeleid Door Aaf Brandt Corstius, Ik Mooi Praten, Eekhoorn Zkt Eekhoorn en 6 Tot 8 Zwarte Mannen.

Aaf Brandt Corstius

Nationaal
Is nu 44 jaar...
Jarig: 03 maart 2020

voor 45e verjaardag
Aaf Brandt Corstius, geboren te Haarlem, is een Nederland columniste, vertaalster, schrijfster, publiciste en redactrice. Aaf Brandt Corstius studeerde vertaalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna volgde ze korte tijd de Pabo. Tijdens haar studie was Aaf Brandt Corstius leerlingredacteur bij Folia, het weekblad van de UvA, waarvoor ze de column ABC en een eetrubriek schreef. Ze werkte als redacteur bij diverse uitgeverijen. Aaf Brandt Corstius vertaalde diverse boeken uit het Engels, schreef meerdere restaurantgidsen en was actief voor onder andere Elegance, Elle, Cosmopolitan en Glamour. Aaf Brandt Corstius werkte ook mee/bij NRC.next, De Wereld Draait Door, De Volkskrant en haar boekdebuut heet Het Jaar Dat Ik Dertig Werd.

Jelle Brandt Corstius

Nationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 09 april 2020

voor 42e verjaardag
Jelle Brandt Corstius, geboren te Bloemendaal, is een Nederlands correspondent, publicist en programmamaker. Hij is de zoon van schrijver Hugo Brandt Corstius en een broer van columniste Aaf Brandt Corstius. Jelle Brandt Corstius studeerde geschiedenis en journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Jelle Brandt Corstius was van 2002 tot 2005 redacteur voor Barend & Van Dorp. Hij woonde daarna 5 jaar in Moskou, waar hij correspondent was voor Trouw, De Standaard, mensenrechtenmagazine Wordt Vervolgd en hij spreekt vloeiend Russisch. Jelle Brandt Corstius heeft o.a. meegewerkt aan de TV-programma's Van Moskou Tot Magadan, Van Moskou Tot Moermansk en Zomergasten 2010.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier