biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
27-01-2020 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Ad Visser". Er zijn 5 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Susan Visser

Nationaal
Is nu 45 jaar...
Jarig: 24 februari 2020

voor 46e verjaardag
Susan Visser, geboren te Rotterdam, is een Nederlands actrice. Susan Visser had sinds 1990 een relatie en was getrouwd met de in 2007 plots overleden acteur Roef Ragas. Susan Visser werd vooral bekend van de met de Gouden Televizier-ring bekroonde serie Gooische Vrouwen. Susan Visser kreeg begin jaren '90 nationale bekendheid door haar rol van Dirkje in de comedy-serie In De Vlaamsche Pot. Ze speelde deze rol toen ze nog studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam. Later had Susan Visser rollen in vele tv-series en ook films, zoals All Stars, Baantjer, Spangen, Polleke, Gooische Vrouwen, Zwartboek, Lover Of Loser en Richting West.

Ad Visser

Nationaal
Is nu 72 jaar...
Jarig: 28 april 2020

voor 73e verjaardag
Ad Visser, geboren te Amsterdam, is een Nederlands presentator en artiest. In de jaren 60 maakte Ad Visser reeds zijn eigen muziek c.q. avant-gardische pop en was hij werkzaam voor muziekconcern Polygram. Van 1970 tot 1985 presenteerde Ad Visser wekelijks het populaire muziekprogramma Toppop voor AVRO-televisie, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek. In deze periode en ook daarna bleef hij muziek maken en eigen producties uitbrengen. Sinds 1980 noemt Ad Visser zichzelf multimedia-performer en geeft hij optredens voor bedrijven, festivals, theaters en bracht hij o.a. de cd's Brainsessions en Kamasutra Experience uit.

Mart Visser

Nationaal
Is nu 51 jaar...
Jarig: 10 juli 2020

voor 52e verjaardag
Mart Visser is een Nederlands mode-ontwerper. Mart Visser volgde een opleiding aan de Hogeschool Amsterdam, de Modeacademie Montaigne en het Saga International Design Centre in Kopenhagen. Mart Visser liep stage bij Frans Molenaar, Anne Klein en Koos van den Akker. Mart Visser debuteerde met zijn eerste haute couture-collectie in 1993 en komt sindsdien tweejaarlijks met een nieuwe collectie. Daarnaast presenteerde hij in 2003 zijn eerste collectie van prêt-a-porter (confectiekleding). Naast kleding ontwerpt Mart Visser ook schoenen, tassen en brillen. Ook produceert hij bedrijfskleding. Mart Visser heeft o.a. een eigen winkel in Amsterdam.

Ria Visser

Nationaal
Is nu 58 jaar...
Jarig: 20 juli 2020

voor 59e verjaardag
Ria Visser, geboren als Adriana Johanna Visser te Oud-Beijerland, is een Nederlands schaatsster, sportjournaliste en schrijfster. Het WK Allround van 1979 was haar eerste internationaal toernooi, waar ze gelijk een bronzen medaille veroverde op de 3000m en 6e werd in het eindklassement, haar beste prestatie van alle 5 WK Allround-deelnames. In 1980 won Ria Visser op 18-jarige leeftijd een zilveren medaille op de 1500 meter schaatsen van de Olympische Winterspelen in Lake Placid in de VS. Hiermee was/is Ria Visser decennia-lang de jongste Nederlandse medaillewinnares op de Winterspelen ooit. Internationaal evenaarde Ria Visser hierna deze topprestatie niet meer, maar nationaal werd ze nog wel 5 keer Nederlands kampioen allround en won ze nog meerdere titels en medailles. Na het schaatsen was Ria Visser o.a. presentatrice van het tv-spelprogramma van "De Sleutels van Fort Boyard. In 2001 publiceerde zij een kinderboek: Naar De Start! Ook schreef zij voor het tijdschrift Margriet. Vanaf 2003 werkt(e) Ria Visser voor de NOS als analytica bij de schaatsuitzendingen op tv en was ze ook commentaar bij de schaatswedstrijden.

Leo Visser

Nationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: 13 januari 2021

voor 55e verjaardag
Leo Visser, geboren als Leendert Visser te Haastrecht, is een Nederlands voormalig langebaanschaatser, die in 1989 de wereldtitel WK allround schaatsen won. In datzelfde jaar werd Leo Visser ook Europees kampioen. Bij de Olympische Winterspelen 1988 in Calgary (Canada) heeft hij een zilveren medaille gehaald op de 5000 meter en brons op de 10.000 meter. In 1992 heeft Leo Visser, na de Olympische Spelen van Albertville, waar hij (enkele honderdsten van een seconde) achter Koss en Ådne Søndrål nét naast de gouden medaille op de 1500 meter greep, zijn schaatscarrière beëindigd. Leo Visser sloot zijn laatste spelen af met bronzen medailles op de 1500 en 5000 meter. In 2002 was Leo Visser chef de mission voor de Nederlandse ploeg bij de Olympische Winterspelen van Salt Lake City. Leo Visser heeft tijdens zijn schaatscarrière een opleiding tot piloot gevolgd en vliegt tegenwoordig als captain op toestellen als Boeing e.d.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier