biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
21-09-2021 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "André Hazes". Er zijn 8 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Grad Damen

Nationaal
Is nu 38 jaar...
Jarig: 04 december 2021

voor 39e verjaardag
Grad Damen, geboren te Breda, is een Nederlands zanger van het levenslied. Grad Damen werd geboren in een woonwagenkamp in Breda. Als 17-jarige trad hij op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers vader. De serieuze doorbraak van Grad Damen volgde in 2000 met Alisha, een vertaling van Julio Iglesias' Un Canto A Galicia. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100. Grad Damen trad daarna regelmatig op en tijdens één van die optredens kwam hij ook zijn vrouw tegen. De volkszanger André Hazes, met wie Damen bevriend was, verzorgde een privéoptreden tijdens het huwelijk van de Bredase zanger. In februari 2008 tekende Grad Damen een contract met platenmaatschappij Goldstar van de bekende producer Emile Hartkamp en hij had o.a. de hits Alisha, Amore, Heb Ik Jou Niet Eens Gekust?, Ik Wil Met Je Dansen Heel De Nacht, Selina, Ik Denk Altijd Nog Aan Jou, Mag Het Altijd Kerstmis Wezen, Demis Roussos Medley, Duizend Rozen, Vanavond, 1000 Zomersproetjes, Ik Hou Het Meest Van Jou, Santa Maria etc.

Roxeanne Hazes

Nationaal
Is nu 28 jaar...
Jarig: 18 januari 2022

voor 29e verjaardag
Roxeanne Hazes, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zangeres en dochter van de overleden zanger André Hazes en zus van Dré Hazes. Roxeanne Hazes debuteerde op tv als zangeres in 2007 in het SBS 6 programma So You Wannabe A Popstar? Daarna bracht ze in 2007 ook gelijk haar debuutsingle uit; Ik Hou Van Jou en opgevolgd in 2010 met Soms Doet 'T Zo'n Pijn. Ook leende Roxeanne Hazes haar stem voor de Nederlandse versie van de film Alvin And The Chipmunks.

Dré Hazes

Nationaal
Is nu 27 jaar...
Jarig: 21 januari 2022

voor 28e verjaardag
André Hazes jr. of ook wel Dré Hazes, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zanger en de zoon van de overleden zanger André Hazes sr. en het broertje van Roxeanne Hazes. Voor het televisieprogramma In Duet Met Hazes zong Dré Hazes het lied Bedankt Mijn Vriend van zijn in 2004 overleden vader in. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40. In 2007 deed André Hazes jr. mee aan de kinderversie van Sterren Dansen Op Het IJs, namelijk Kinderen Dansen Op Het IJs en in 2009/2010 speelde Dré Hazes in de soapserie Onderweg Naar Morgen / ONM. Dré Hazes heeft o.a. de singles uitgebracht; Bedankt Mijn Vriend, Dat Weet Je en Soms Doet 'T Zo'n Pijn.

Martijn Fischer

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: 28 januari 2022

voor 54e verjaardag
Martijn Fischer, geboren te Utrecht, is een Nederlandse acteur. Martijn Fischer krijgt vooral landelijke bekendheid als hij de hoofdrol speelt in de musical Hij Gelooft In Mij van Joop van den Ende over André Hazes zijn leven - een musical die in 2012 in première ging in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Martijn Fischer deed de conservatoriumvooropleiding in Hilversum. Hij stapte na een jaar over naar de sociale academie in Driebergen om na het behalen van zijn propedeuse zich aan zijn ware passie te wijden: acteren. Martijn Fischer werd aangenomen op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en studeerde daar in 1997 af als acteur. Martijn Fischer speelde o.a. in de films en tv-series Baantjer, Liever Verliefd, Floris, Afblijven, Gooische Vrouwen, Het Glazen Huis, soap ONM / Onderweg Naar Morgen, zwarte piet bij de serie Bij Sinterklaas van Nickelodeon etc. Verders is hij bekend van de tv-reclames Krasloten en Ben & Barry. Ook speelt Martijn Fischer dus in toneelstukken en musicals zoals Soul, GVR, De Drie Musketiers, Hij Gelooft In Mij / Andre Hazes, Mozes, Matroos In De Doos, Peter Pan etc.

Rachel Hazes

Nationaal
Is nu 51 jaar...
Jarig: 03 maart 2022

voor 52e verjaardag
Rachel Hazes of Rachel Hazes-van Galen is geboren in Rotterdam en is de weduwe van de op 23 september 2004 overleden zanger André Hazes. Rachel Hazes is afkomstig uit een slagersgezin in Rotterdam. Rachel van Galen en haar ouders waren grote fans van André Hazes. Op 14 oktober 1991 trouwde zij met André Hazes en samen kregen ze 2 kinderen; Roxeanne en André jr. Na het overlijden van André trad Rachel Hazes nadrukkelijk op de voorgrond. Zij regisseerde de publiciteit rond de rouwplechtigheden en trad op in een documentaireserie van de TROS: Namens André. Nog geregeld verschijnt Rachel Hazes in de media.

Frans Duijts

Nationaal
Is nu 42 jaar...
Jarig: 10 mei 2022

voor 43e verjaardag
Frans Duijts, geboren te Tiel, is een Nederlandse zanger. Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes imitator, maar in 2008 kreeg hij succes met het liedje, Jij Denkt Maar Dat Jij Alles Mag Van Mij, een cover van André Hazes, dat hij besloot zijn eigen solo-carrière op te starten. Enkele anders hits van Frans Duijts zijn Samen Op Het Strand, Komt Er Voor Mij Dan Ook 'N Dag, Lieveling, Nee Niet Zeggen Hoe Ik Leven Moet en Ik Mis Je. Frans Duijts krijgt in 2010 een eigen reality-soap op TV bij RTL.

André Hazes

Nationaal
Is nu 70 jaar...
Jarig: 30 juni 2022

voor 71e verjaardag
André Hazes is geboren te Amsterdam en op 23 september 2004 op 53-jarige leeftijd overleden. André Hazes was een zeer populaire Nederlandse zanger die vanaf de late jaren 1970 populair was met zijn eigentijdse vorm van het levenslied. Tot zijn grote hits behoren o.a.: Eenzame Kerst, Een Beetje Verliefd, Ik Meen 'T, Wij Houden Van Oranje en Zij Gelooft In Mij. André Hazes bracht minstens 300 verschillende nummers uit en is veelvuldig onderscheiden en geroemd voor zijn levenswerk.

Peter Beense

Nationaal
Is nu 58 jaar...
Jarig: 27 augustus 2022

voor 59e verjaardag
Peter Beense, geboren te Amsterdam, is een Nederlands volkszanger en acteur. Peter Beense valt op door zijn grote postuur en hij bewondert André Hazes. Peter Beense trad meerdere malen op in televisieprogramma's en acteerde o.a. in de films Bolletjes Blues en Honeyz, maar het meest is Peter Beense bekend om zijn liedjes, zoals Fiesta en Partytime Let's Go.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier