biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
21-09-2021 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Andre Agassi". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Andre Agassi

Internationaal
Is nu 51 jaar...
Jarig: 29 april 2022

voor 52e verjaardag
Andre Agassi, geboren als Andre Kirk Agassi te Las Vegas, is een voormalig Amerikaanse tennisser. Andre Agassi had de bijnaam The Las Vegas Kid. De vader van Andre Agassi is afkomstig uit Iran en is van Assyrische en Armeense afkomst - Agassi's vader, een voormalig bokser die ooit uitkwam voor Iran op de Olympische Spelen, hield er onorthodoxe en strenge methodes op na om van zijn zoon een wereldtopper te maken, waardoor Andre een moeilijke jeugd doormaakte. In 1999 werd Andre Agassi de vijfde speler in de geschiedenis van de sport die alle vier de Grand Slam toernooien had gewonnen: de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open - in totaal won hij er 8. Tevens stond Andre Agassi lange tijd op nummer 1 van de ATP wereldranglijst. Andre Agassi is op 22 oktober 2001 getrouwd met de voormalige Duitse toptennisster Steffi Graf. In 2009 publiceerde Andre Agassi zijn autobiografie, waarin hij o.a. bekende in zijn loopbaan de drug Chrystal Meth gebruikt te hebben en dat tijdens zijn tenniscarrière zijn woeste haardos in werkelijkheid een toupet / pruik was - hij schaamde zich voor zijn kaalheid. Tijdens een finale op Roland Garros maakte hij zich meer zorgen of zijn haar niet los zou laten i.p.v. de partij.

Brooke Shields

Internationaal
Is nu 56 jaar...
Jarig: 31 mei 2022

voor 57e verjaardag
Brooke Shields, geboren als Brooke Christa Camille Shields te New York City, is een Amerikaanse actrice. Brooke Shields heeft gestudeerd aan de Princeton-universiteit en acteerde reeds sinds haar kinderjaren. Haar eerste succesvolle film was The Blue Lagoon uit 1980. Brooke Shields heeft ook in een aantal televisieseries gespeeld, zoals Suddenly Susan en Lipstick Jungle. Brooke Shields is 2 jaar getrouwd geweest met tennisser Andre Agassi en had kortstondige relaties met o.a. John Kennedy Jr., Michael Bolton, Liam Neeson en Michael Jackson. Brooke Shields onderhield sinds hun jeugd een nauwe vriendschap met Michael Jackson, mede omdat ze beiden kindster waren en de problemen die daarme gepaard gingen een verbondenheid gaf. Enkele producties waaraan Brooke Shields meewerkte zijn Communion, Pretty Baby, Tilt, The Blue Lagoon, The Muppets Take Manhattan, Speed Zone!, Freaked, Freeway, The Misadventures Of Margaret, Suddenly Susan, Black And White, The Bachelor, After Sex, Massholes, Rent-A-Husband, The Easter Egg Adventure, Bob The Butler, National Lampoon's Bag Boy, Lipstick Jungle, The Midnight Meat Train en Hannah Montana.

Steffi Graf

Internationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: 14 juni 2022

voor 53e verjaardag
Steffi Graf, geboren als Stefanie Maria Graf te Mannheim, is een Duitse proftennisser. Haar bijnaam was Fräulein Forehand. Steffi Graf was prof van 1982 tot 1999 en is één van de succesvolste tennissters ooit, ze won onder meer het Olympisch Goud in Seoul 1988 en 22 grandslam titels; de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open. Hiermee werd Steffi Graf in 1988 de derde vrouw in de geschiedenis die een complete grand slam won - dit werd zelfs uitgebreidt tot een "Golden Slam" na het winnen van de tennistitel op de Olympische Spelen. Steffi Graf stond in totaal 377 weken op de nummer 1 ATP wereldranglijst en won in totaal maar liefst 107 toernooien. Steffi Graf is op 22 oktober 2001 getrouwd met de voormalige Amerikaanse toptenniser Andre Agassi, waarmee ze samen meerdere kinderen kreeg.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier