biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
27-01-2020 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Andries Knevel". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Andries Knevel

Nationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: 13 februari 2020

voor 68e verjaardag
Andries Knevel, geboren als Andries Gerrit Knevel te Naarden, is een Nederlandse theoloog, schrijver en radio- en televisiepresentator bij voornamelijk de EO. Andries Knevel is de voormalig programmadirecteur van de EO - Evangelische Omroep. Met enige regelmaat gaat Andries Knevel voor als predikant in verschillende kerken. Andries Knevel ging eerst economie studeren, maar stapte tijdens deze studie over naar een studie theologie en werd pas overtuigd christen tijdens zijn studieperiode. In 1978 begon Andries Knevel als freelance verslaggever bij het EO-radioprogramma Tijdsein-Radio. Andries Knevel werkte o.a. mee aan Het Elfde Uur, Knevel Op Zaterdag, Andries, Moraalridders, Dit Is De Dag en Andries Knevel & Van den Brink.

Jacobine Geel

Nationaal
Is nu 56 jaar...
Jarig: 29 april 2020

voor 57e verjaardag
Jacobine Geel, geboren als Jacobine Dorothea Cornelia Geel te Amsterdam, is een Nederlandse theologe, televisiepresentatrice en columniste. Jacobine Geel studeerde theologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Haar eerste televisie-ervaring deed Jacobine Geel in 1999 op bij de IKON als presentatrice van Wilde Ganzen en Geel. Daarop volgden voor de NCRV de programma's Ritueel 2001 en Jacobine. Tevens was zij wekelijks met Andries Knevel discussieleidster in het programma Debat op 1. Daarnaast ondersteunt Jacobine Geel uitzendingen van NOS Actueel als deskundige bij kerkdiensten en andere religieuze plechtigheden. Geel was tevens voorzitter van het Burgerforum Kiesstelsel. Jacobine Geel werkte o.a. ook mee aan de programma's Schepper & Co, De Nationale Bijbeltest, De Grootste Nederlander in 2004, Herdenkingsdienst Vliegtuigcrash Turkish Airlines op Schiphol 25 februari 2009 en de Herdenkingsdienst Aanslag Apeldoorn Koninginnedag 2009. Voor het geheel van haar werk in de religieuze publiciteit, ontving Jacobine Geel in 2006 de J.B.Th. Spaanprijs.

Tijs van den Brink

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 05 augustus 2020

voor 50e verjaardag
Tijs van den Brink, geboren te Nijkerk, is een Nederlandse journalist. Tijs van den Brink doorliep de Evangelische School voor Journalistiek, waarna Tijs van den Brink zijn journalistieke loopbaan begon bij het Friesch Dagblad, voornamelijk als parlementair medewerker. In de loop van 1996 werd hij hoofd van de politieke redactie van de Evangelische Omroep. Vanaf 1999 begon Tijs van den Brink ook diverse radio- en tv-programma's bij deze christelijke omroep EO te presenteren. Enkele programma's waaraan Tijs van den Brink heeft meegewerkt zijn NOS Met Het Oog Op Morgen, TweeVandaag, Netwerk, Dit Is De Dag, Moraalridders en Andries Knevel & Van den Brink.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier