biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
30-03-2020 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Antje Monteiro". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Antje Monteiro

Nationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 12 april 2020

voor 51e verjaardag
Antje Monteiro, pseudoniem van Antje Johanna Maria Isabella Truggelaar en geboren te Utrecht, is een Nederlands zangeres. Antje Truggelaar zong als klein meisje bij Stuif Es In en maakte later deel uit van het ballet van Penny de Jager. Antje Monteiro begon haar zangcarrière bij de musical-productie Jeans waarmee ze van 1989 tot 1991 in de Nederlandse theaters stond. Daarna was ze zangeres bij verschillende groepen waarmee ze ook buitenlandse tournees maakte naar onder andere Griekenland en Portugal. In Portugal kwam ze muzikant Monteiro tegen - ze scheideden na 5 jaar, maar Antje bleef zich wel Antje Monteiro noemen. Antje Monteiro was op TV te zien in verschillende reclamespots en als assistente in de programma's van Hans Kazàn op RTL 4. In 1998 won ze de talentenjacht op televisie in het programma Holland Hollywood, waarop Antje Monteiro vervolgens een platencontract kreeg aangeboden. Antje Monteiro werkte op TV ook nog mee aan Big Brother VIPS, Het Gevoel Van en het reality-programma 100% Antje van RTV Utrecht. Ze speelde tevens in de musicals There's No Business Like Show Business en Aïda. Enkele hits van Antje Monteiro zijn Jij Zal Altijd Van Mij Zijn, Vrijen Met Jou, Je Kent Me en Sterker Dan Ooit.

Addy van den Krommenacker

Nationaal
Is nu 69 jaar...
Jarig: 08 april 2020

voor 70e verjaardag
Addy van den Krommenacker, geboren te Uden, is een Nederlandse couturier / kleding-ontwerper. Addy van den Krommenacker begon zijn carrière in de modewereld in 1970 als verkoper en later als inkoper bij de Tik-Tak boetiek in 's-Hertogenbosch. In 1980 startte hij zijn eigen kledingzaak met Haute couture van Gucci, Versace, Ralph Lauren en Dolce & Gabbana. In 2002 lanceerde Addy van den Krommenacker zijn eerste ontwerpen tijdens de Beau Monde Fashion Awards. In het daaropvolgende jaar toonde hij zijn eerste volledige couture collectie. De presentatie van zijn collectie is inmiddels een jaarlijks evenement. Addy van den Krommenacker verzorgde de styling voor vele celebrities, zoals Sandra Reemer, Thekla Reuten, Glennis Grace, Tooske Breugem, Georgina Verbaan, Monique van de Ven, Chantal Janzen, Antje Monteiro, Truus van Gaal en vele anderen.

Tony Neef

Nationaal
Is nu 59 jaar...
Jarig: 29 januari 2021

voor 60e verjaardag
Tony Neef, geboren te Leek Friesland, is een Nederlands musical-acteur, zanger, tekstschrijver en stemacteur. Tony Neef werd vooral bekend door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon. Daarvoor was Tony Neef te zien in Jeans en Evita en vervolgens speelde hij rollen in o.a. Chicago, Titanic, Saturday Night Fever en Les Misérables. Tony Neef was ook te zien in kleinkunst theaterprogramma's als Telkens Weer Het Dorp, Purper en The World Goes 'Round naast o.a. Jon van Eerd. Als stemacteur is Tony Neef te horen in vele animatiefilms en tv-series, zoals Hercules, Shrek, Spiderman, Café De Wereld, Pokemon, Hannah Montana, Eon Kid, Ice Age en Alice In Wonderland. Liedteksten van Tony Neef zijn o.a. te horen op de cd's van Willeke Alberti, op de single Jij Bent Zo van Jeroen van der Boom die hiermee de 1e plaats bereikte in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Tony Neef schreef ook voor o.a. Wolter Kroes, Antje Monteiro, Robert Leroy, Paul de Leeuw en Ruth Jacott.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier