biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
21-09-2021 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Arianne". Er zijn 16 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Marianne Stomphorst

Particulier
Is nu 37 jaar...
Jarig: 11 oktober 2021

voor 38e verjaardag
Van harte gefeliciteerd!

Catherine Deneuve

Internationaal
Is nu 77 jaar...
Jarig: 22 oktober 2021

voor 78e verjaardag
Catherine Deneuve, geboren te Parijs, is een Franse actrice. Catherine Deneuve komt uit een familie van acteurs; zus en ouders acteren ook. Catherine Deneuve debuteerde op haar dertiende (in 1956) op het witte doek (in Les collégiennes). Hierbij nam ze de meisjesnaam van haar moeder aan. Ze kreeg pas enige bekendheid in 1964, met haar rol in Les parapluies de Cherbourg (Grand Prix van het filmfestival van Cannes). Vanaf dat moment heeft Catherine Deneuve zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste vrouwen op het Franse doek en een van de topsterren van de internationale filmscene in de late jaren zestig. Catherine Deneuve is ook zakenvrouw door haar eigen productiemaatschappij, model en ze heeft sinds 1986 haar eigen parfum. In 1985 stond Catherine Deneuve model voor Marianne, het nationale symbool van Frankrijk. Catherine Deneuve kreeg vele prijzen, waaronder de César en speelde in producties als Le Dernier Métro, Indochine, Place Vendôme, 8 Femmes, L'Homme à Femmes, Repulsion, Belle De Jour, La Sirène Du Mississippi, Tristana, Le Choix Des Armes The Hunger, Dancer In The Dark, Princesse Marie, Les Temps Qui Changent, Après Lui, Un Conte De Noël en La Fille Du RER.

Marianne Timmer

Nationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 03 oktober 2021

voor 47e verjaardag
Maria Aaltje Timmer, oftewel Marianne Timmer, is geboren in Sappemeer. Marianne Timmer is topschaatster sinds 1993 en zij heeft als bijnaam "Timmertje". Zij is gespecialiseerd in de 500m, 1000m en 1500m. Marianne Timmer won vele prijzen op wereldbekers en de NK en WK afstanden en sprint. Ze deed mee aan 3 Olympische Spelen, met als hoogtepunt 2 keer goud op de Spelen van Nagano 1998 en 1 keer goud op de Spelen van Turijn 2006. Eind december 2010 besluit Marianne Timmer te stoppen met schaatsen.

Marianne Visscher-van Donk

Particulier
Is nu 46 jaar...
Jarig: 04 oktober 2021

voor 47e verjaardag
Jarig

Marianne Faithfull

Internationaal
Is nu 74 jaar...
Jarig: 29 december 2021

voor 75e verjaardag
Marianne Faithfull, geboren te Hampstead (Londen), is een Britse actrice en zangeres, die ontdekt is door de Rolling Stones. Marianne Faithfull begon haar carrière in 1964 met het nummer As Tears Go By (geschreven door Mick Jagger en Keith Richards). In Nederland scoorde Marianne Faithfull in die tijd (1965) met Summer Nights. Al snel had ze een relatie met Mick Jagger. Nadat deze relatie uitging, stopte Marianne Faithfull tijdelijk met de muziek om van haar drugsverslaving af te komen. In 1979 kwam Marianne Faithfull terug met het album Broken English, met daarop haar tweede en in Nederland grootste hit The ballad Of Lucy Jordan, opgevolgd door de single Sweetheart. Ze was ook te horen op de song The Memory Remains van Metallica. Marianne Faithfull timmert de laatste jaren ook steeds meer en meer aan de weg als actrice met rollen in Juke Box Jury, Made In U.S.A., Hamlet, W. Somerset Maugham, Ghost Story, When Pigs Fly, Moondance, Paris Je T'aime, Marie Antoinette, Irina Palm, FM, Evil Calls, Faces In The Crowd, Belle Du Seigneur en Wave.

Marianne Weber

Nationaal
Is nu 65 jaar...
Jarig: 05 december 2021

voor 66e verjaardag
Marianne Weber, geboren te Utrecht, is een Nederlandse zangeres van het levenslied. Marianne Weber vormde aan het begin van de jaren '90 samen met Jan Verhoeven het Holland Duo. Ondanks enkele kleine succesjes, ging ze solo verder. In 1992 scoorde ze haar eerste hit met Ik Weet Dat Er Een Ander Is. Na enkele relatief goed verkopende albums te hebben uitgebracht, nam Marianne Weber in 1997 in het geheim een CD op met de toen nog vrij onbekende Frans Bauer. Het werd haar grootste succes tot dan toe. De uitgebrachte single De Regenboog werd een nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40. Enkele anders hits van Marianne Weber zijn Huil Maar Niet Om Mij, Schrijf Me Nooit Geen Mooie Brieven Meer, Alles In Het Leven, Kind Van Mij, De Regenboog, Eens Schijnt Weer De Zon, Als Sterren Stralen, Jou Vergeet Ik Niet, Wat Ik Zou Willen, Als Je Iets Kan Doen, 'N Meisje Huilt en Als Ik Met Jou Op De Wolken Zweef.

Leonard Cohen

Internationaal
Is nu 87 jaar...
Jarig: Vandaag

voor 88e verjaardag
Leonard Cohen, geboren te Montréal Canada en overleden op 7 november 2016 te Los Angeles Californië USA, was een Joods-Canadese dichter, folksinger-songwriter, schrijver en vooral bekend van de hits Suzanne, Hallelujah en So Long, Marianne. Enkele andere hits zijn Lover Lover Lover, Everybody Knows, The Tower Of Song en First We Take Manhattan. Als tiener leerde Leonard Cohen gitaar spelen en formeerde een country/folkgroep genaamd the Buckskin Boys. Hij studeerde letteren aan de McGill-universiteit met als doel dichter te worden en debuteerde in 1956 met Let Us Compare Mythologies. Reeds in 1961 was Leonard Cohen in Canadese poëziekringen een bekende naam. In 1967 verhuisde Leonard Cohen naar de Verenigde Staten, waar hij een reputatie als singer-songwriter vestigde. Decennia later is Leonard Cohen wereldwijd bekend, treedt hij nog regelmatig op en wordt vooral zijn hit Hallelujah veelvuldig gecoverd.

Jac Orie

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: 23 januari 2022

voor 54e verjaardag
Jac Orie, geboren te Den Haag, is een Nederlandse schaatscoach en oud-schaatser. Jac Orie was als schaatser geen echte hoogvlieger, hij behaalde bij geen enkel internationaal toernooi een medaille. Als trainer gooit Jac Orie echter hoge ogen met zijn individuele op maat gesneden trainingprogramma's en tactisch inzicht. Jac Orie hielp meerdere schaatsers naar de wereldtop met kampioenschappen, titels en medailles op Olympische Spelen; Marianne Timmer, Erben Wennemars, Gerard van Velde, Mark Tuitert en Simon Kuipers.

José Hoebee

Nationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: 29 maart 2022

voor 68e verjaardag
José Hoebee, geboren als José van de Wijdeven te Best, is een Nederlandse zangeres en vooral bekend van de meidengroep Luv. José Hoebee vormde samen met Marga Scheide en Patty Brard de meidengroep Luv', die eind jaren '70, begin jaren '80 enkele grote hits scoorde. Niet lang na het vertrek van Patty Brard viel Luv' uit elkaar en begon José aan een solocarrière. Haar eerste solohit I Will Follow Him, onder de naam José, werd meteen een nummer 1-hit. Hierna scoorde José Hoebee nog de hits Secret Love, So Long Marianne met Ron Brandsteder, Cassandra en Zoals Vrienden Doen met Bonnie St.Claire, en haar come-back Be My Baby met Anny Schilder. Met Luv scoorde José Hoebee de hits My Man, U.O. Me (You Owe Me), You're The Greatest Lover, Trojan Horse, Casanova, Eeny Meeny Miny Moe, (Ooh) Yes I Do, Ann Maria, One More Little Kissie, My Number One, Tingeling, Welcome To My Party, He's My Guy en Luv Megamix '93.

Marianne Thieme

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 06 maart 2022

voor 50e verjaardag
Marianne Thieme is een Nederlandse dierenactiviste, publiciste en politica. Marianne Thieme is mede-oprichtster, voorzitter en fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren (PvdD) in de Tweede Kamer. Marianne Thieme is een schrijfster over dierenrechten. Marianne Thieme is lid van de zevendedagsadventisten-kerk.

Arianne

Particulier
Is nu 68 jaar...
Jarig: 19 april 2022

voor 69e verjaardag
gefeliciteerd

Marianne Vos

Nationaal
Is nu 34 jaar...
Jarig: 13 mei 2022

voor 35e verjaardag
Marianne Vos is een Nederlandse veldrijdster, baanrenster en wielrenster, die in alle die disciplines in de wereldtop meedraait. Marianne Vos is veelvuldig Nederlands en wereldkampioen op de weg, baan of in het veld, met als hoogtepunt een gouden medaille op de Olympische Spelen van Beijing 2008 China met de puntenkoers. Marianne Vos voert ook vaak de UCI-ranking aan.

Linda van Dyck

Nationaal
Is nu 73 jaar...
Jarig: 18 mei 2022

voor 74e verjaardag
Linda van Dyck, geboren als Linda Marianne de Hartogh te Amsterdam, is een Nederlands actrice. Linda de Hartogh is een dochter van acteur Leo de Hartogh, actrice Teddy Schaank en haar stiefvader was acteur Ko van Dijk. In de jaren zestig was Linda van Dyck zangeres van de band Boo And The Booboo's. Maar Linda van Dyck werd voornamelijk bekend als actrice van ts-series, toneelstukken en films; Het Gangstermeisje, 10:32, Tiro, Twee Vorstinnen En Een Vorst, Ademloos, Ciske De Rat, De Grens, In De Schaduw Van De Overwinning, Daens, Suzy Q, Magonia, Floris, Het Schnitzelparadijs, Tanchelijn, Kerstgeschenk, Noodlot, Try Out, Willem Van Oranje, Maya & An, Recht Voor Zijn Raab, Suite 215, Gesloten Deuren, Unit 13, Framed, Baantjer, Jan Rap En Z'n Maat, Succes, De Stille Kracht, Stervelingen, De Dood En Het Meisje, Het Neerstorten Van De Hindenburgh En Wat Daarna Gebeurde, Herfstsonate, Una Giornata Particolare, Oog Om Oog en Ontrouw. In 2010 ontving Linda van Dyck de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Ron Brandsteder

Nationaal
Is nu 71 jaar...
Jarig: 19 mei 2022

voor 72e verjaardag
Ron Brandsteder, geboren als Ronald Brandsteder te Amsterdam, is een Nederlandse televisiepresentator, revue-artiest, zanger en komiek. Ron Brandsteder is getrouwd geweest (31 juli 1979 - juni 1980) met zangeres Patty Brard. Sinds 25 november 1983 is Ron Brandsteder getrouwd met Yvonne Baggen - samen hebben ze twee zonen: Rick Brandsteder (1984) en Robert Brandsteder (1986). Naast enkele hits zoals Dokter Bernhard, Lieve Bella Beer, So Long Marianne en Hand In Hand Staan Wij Achter Oranje, heeft Ron Brandsteder vooral aan veel tv-programma's meegewerkt zoals Showbizzquiz, Te Land Ter Zee En In De Lucht, Het Andere Net, De Grote Club Show, Ron's Honeymoon Quiz, Kinderen Voor Kinderen, Moordspel, Wie Ben Ik?, A Star Is Born, Moppentoppers, Sterrenflat, Laat Ze Maar Lachen, Ron En André's Bingopaleis en Dancing With The Stars. Vooral in 2007 en 2008 staat hij in diverse theaters samen met André van Duin, die de revue heeft teruggevonden. In 2010 / 2022 presenteert Ron Brandsteder bij Omroep Max de nieuwe spelshow Ron's Grote Ganzenbord is ook hij te zien met Wie Van De Drie.

Maurice Wijnen

Nationaal
Is nu 51 jaar...
Jarig: 03 mei 2022

voor 52e verjaardag
Maurice Wijnen, geboren te Sittard, is een Nederlandse theater- en televisiemaker. In het theater schreef Maurice Wijnen mee aan de musicals Diana, The Dancing Queens, Tango De Valentino en Ciske De Rat. Maurice Wijnen was tevens als assistent casting director betrokken bij Joop van den Ende Theaterproducties. Zijn doorbraak op televisie kwam als rechterhand van Marianne van Wijnkoop in het RTL4 programma X-factor in 2006. Daarna werkte Maurice Wijnen o.a. mee aan de TV-programma's So You Wanna Be A Popstar, Move Like Michael Jackson, John Kraaijkamp Musical Awards Gala, Wie Wordt Tarzan, Op Zoek Naar Evita, Popstars en Op Zoek Naar Joseph.

Anne-Mieke Ruyten

Nationaal
Is nu 61 jaar...
Jarig: 16 augustus 2022

voor 62e verjaardag
Anne-Mieke Ruyten, geboren als Johanna Maria Catharina Theresia Ruyten te Venray, is een Nederlands actrice, stemacteur en regisseuse. Anne-Mieke Ruyten werd vooral bekend door haar komische rollen in de tv-series Sam Sam en Kinderen Geen Bezwaar. Anne-Mieke Ruyten werkte mee aan verscheidene theater- en tv-producties zoals Ik Mik Loreland, De Sylvia Millecam Show, De Victorie, Zaterdagavond Café, Spijkerhoek, Kees & Co, Sam Sam, Kinderen Geen Bezwaar, Winnieh De Poeh, De Moomins, Free Willy, George In The Jungle, Tiny Toons, Darkwing Duck, Ratjetoe, Schakels Als Marianne, The Sound Of Music, Sneeuwwitje, Anatevka, Tsjechov, Spotgeesten, Tita Tovenaar en De Flat Van Jet.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier