biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
23-01-2020 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Arie Boomsma". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Stephan Sanders

Nationaal
Is nu 58 jaar...
Jarig: 28 juli 2020

voor 59e verjaardag
Stephan Sanders, geboren te Haarlem, is een Nederlands columnist, presentator, essayist en auteur. Stephan Sanders studeerde vanaf 1979 filosofie en politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1986 publiceert hij in o.m. in De Groene Amsterdammer, de Volkskrant en heeft hij zijn eigen vaste column in Vrij Nederland en in onzeWereld. Bij de VARA presenteerde Stephan Sanders o.a. het radioprogramma Ophef En Vertier. Met Anil Ramdas presenteerde Stephan Sanders Het Blauwe Licht bij de VPRO. Hij is regelmatig gastcolumnist bij Theodor Holmans Desmet live, sinds 2008 OBA Live. Eén keer per week presenteert hij bij de NOS het populaire laatavond-nieuwsprogramma op Radio 1 Met Het Oog Op Morgen. Enkele werken van Stephan Sanders zijn Ai Jamaica!, Connie Francis Of De Onschuld Van Amerika, De Grote Woede Van M., Buitenwacht, Liefde Is Voor Vrouwen, Zon Zee Oorlog, De Man En Zijn Lichaam (met Arie Boomsma) en Mijn Grote Sterke Vriend.

Jildou van der Bijl

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 01 januari 2021

voor 50e verjaardag
Jildou van der Bijl, exacte geboortedatum onbekend, is een Nederlandse journaliste. Jildou van der Bijl is vooral bekend geworden als de hoofdredacteur van het magazine LINDA van Linda de Mol. Jildou van der Bijl studeerde journalistiek in Zwolle. Zij liep in 1994 stage bij Nieuwe Revu en werd daar uiteindelijk ook hoofdredacteur. Tussendoor vertrok zij in 1998 naar het ministerie van Buitenlandse Zaken om te gaan werken op het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij ging leiding geven aan Move Your World, de jongerenorganisatie van Ontwikkelingssamenwerking. Na de Nieuwe Revu maakte Jildou van der Bijl de overstap naar de uitgeverij Mood for Magazines en hierna ging zij werken voor de LINDA, waar zij het blad liet uitgroeien tot een succesvolle glossy. Als hoofdredacteur baarde Jildou van der Bijl opzien met verschillende acties. L’homo, een eenmalige glossy, trok de aandacht doordat de EO-presentator Arie Boomsma daarin schaars gekleed poseerde. Een ander moment waarbij Jildou de aandacht trok, was een actie waarbij 25 mannelijke gigolo's werden verloot onder lezers van het magazine. Jildou van der Bijl is ook verschillende keren sidekick geweest in het VARA-programma De Wereld Draait Door.

Arie Boomsma

Nationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 18 januari 2021

voor 47e verjaardag
Domineeszoon Arie Boomsma is presentator op TV en radio, maar Arie Boomsma werd vooral eerst bekend als succesvol fotomodel. Zijn TV-debuut was bij "Uhhh...Vergeet je Tandenborstel Niet!" als half-ontblote glazenwasser en voor de EO maakte Arie Boomsma o.a. het programma "40 dagen zonder seks". Arie Boomsma is erg gelovig, maar hij schuwt de confrontatie niet met zowel mede- als ongelovigen aangaande gevoelige discussiepunten in zijn geloof.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier