biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
21-09-2021 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Barbie". Er zijn 7 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Jokertje (Oh Oh Tirol)

Nationaal
Is nu 31 jaar...
Jarig: 28 december 2021

voor 32e verjaardag
Jokertje, echte naam van Robert Minderhoud, is 1 van de deelnemers van het populaire programma Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol op RTL 5. Oh Oh Cherso is een Nederlandse realitysoap waarin Haagse jongeren een periode samenwonen op hun vakantie en voornamelijk feest vieren. Naast Jokertje, die overigens zo wordt genoemd door zijn gekke gedrag en typische manier van spreken, doen in Oh Oh Cherso ook mee; Sniper, Kabouter, Sterretje (DJ Tony Star), Barbie, Little Princess, Matsoe Matsoe en Elize (en Tijgertje). Barkeeper Jokertje werd veelvuldig gepersifleerd met zijn stem en kwam samen met de leden van Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol bij vele tv-programma's over de vloer en scoorden zelfs een dikke hit met hun nummer Oh Oh Cherso.

Henk Poort

Nationaal
Is nu 65 jaar...
Jarig: 20 januari 2022

voor 66e verjaardag
Henk Poort, geboren als Hendrikus Poort te Amsterdam, is een Nederlands opera- en musicalzanger en tevens acteur. Henk Poort is getrouwd met zangeres Marjolein Keuning. Henk Poort is een bariton en heeft een klassieke zangopleiding gevolgd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij won al vrij vroeg, nog tijdens zijn zangopleiding, het Cristina Deutekom Concours. Henk Poort zong bij diverse Europese operahuizen, deed vele gastoptredens en was jurylid bij tv-programma's als Una Voce Particolare en Van Popster Tot Operaster. Henk Poort is ook 1 van "De 3 Baritons", samen met Marco Bakker en Ernst Daniël Smid vormde hij veel en had hij succes. Henk Poort werkte o.a. mee aan opera's, operettes, musicals, tv-programma's en films: Nachtrit, Floris, Kicks, Russen, Taxi, Baantjer, Het Gevoel Van, Gebak Van Krul, Anatevka, Chess, 3 Musketiers, Les Misérables, Rembrandt, The Phantom Of The Opera, Kuifje, De Zigeunerbaron, Die Lustige Witwe, Der Bettelstudent, Carmen, Tosca, Madame Butterfly, Die Zauberflote, Willem Tell, De Barbier Van Sevilla, La Traviata, Macbeth, Rigoletto, De Troubadour en Un Ballo In Maschera.

Barbie (Oh Oh Tirol)

Nationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: 29 maart 2022

voor 31e verjaardag
Barbie, echte naam van Samantha de Jong geboren te Scheveningen en exacte geboortedatum onbekend, is 1 van de deelnemers van het populaire programma Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol op RTL 5. Oh Oh Cherso is een Nederlandse realitysoap waarin Haagse jongeren een periode samenwonen op hun vakantie en voornamelijk feest vieren. Barbie wordt overigens Barbie genoemd omdat ze al van jongs af aan een kleine barbie wilde worden met alles erop en eraan; blauwe ogen, stralend blond haar, een flinke laag make-up en ze geeft zichzelf dan ook een dikke 10 dat het gelukt is. Barbie gedraagt zich ook als een echt "dom blondje" en ze valt op "anabooltjes, "soldaatjes" en "mannen in uniform". Naast Barbie doen in Oh Oh Cherso ook mee; Sniper, Kabouter, Sterretje (DJ Tony Star), Jokertje, Little Princess, Matsoe Matsoe en Elize (en Tijgertje). Barbie kwam samen met de leden van Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol bij vele tv-programma's over de vloer en scoorden zelfs een dikke hit met hun nummer Oh Oh Cherso.

Barbie

Internationaal
Is nu 62 jaar...
Jarig: 09 maart 2022

voor 63e verjaardag
Barbie is een pop die gemaakt wordt door de Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel. De eerste Barbiepop van Mattel werd uitgebracht in 1959, toen werd de pop geïntroduceerd bij de inkopers op de "1959 Toy Fair". In datzelfde jaar begon tevens de massaproductie. Barbies mannelijke equivalent Ken - vernoemd naar Kenneth, de zoon van Ruth Handler - ontstond 2 jaar later. Ruth Handler, één van de oprichters van Mattel, zag indertijd haar dochter Barbara spelen met papieren aankleedpoppen. Het bracht haar op het idee om zo'n pop in 3D te maken. Nadat Handler in 1956 op een reis door Zwitserland de pop Lilli aantreft, ontworpen door een Duitse fabrikant, besluit Mattel om de rechten te kopen, om een soortgelijke pop in de Verenigde Staten uit te brengen. De modeontwerpster Charlotte Johnson maakt de eerste kleertjes voor de pop. De pop kreeg de naam Barbie, vernoemd naar het koosnaampje van de dochter van Handler, omdat zij de inspiratiebron voor de pop was geweest. Barbies volledige naam is Barbie Millicent Roberts (naar het reclamebureau Carson and Roberts dat toentertijd een grote rol speelde in de promotie van Barbie). Barbie is wereldberoemd en is tot op heden nog steeds een groot verkoopsucces wereldwijd.

fransiska barbiers

Particulier
Is nu 69 jaar...
Jarig: 25 mei 2022

voor 70e verjaardag
ik wens fransiska een helefijne verjaardag toe liefs van haar mannetje eric derksen en gerard gros

Karen Mulder

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: 01 juni 2022

voor 54e verjaardag
Karen Mulder, geboren te Vlaardingen, is een Nederlands fotomodel. Actrice Saskia Mulder is haar zus. Karen Mulder werd op haar zeventiende jaar ontdekt door het modellenbureau Elite Model, toen ze met haar ouders op vakantie was in Zuid-Frankrijk. Karen Mulder werkte sindsdien voor Elite New York en Elite Parijs en werd in één adem genoemd met Claudia Schiffer, Naomi Campbell en Cindy Crawford. Karen Mulder was destijds één van 's werelds supermodellen en liep shows voor de beroemdste namen en sierde talloze internationale covers. Ook is er een barbiepop lijkend op haar en met haar naam uitgebracht.

Sterretje (Oh Oh Tirol)

Nationaal
Is nu 36 jaar...
Jarig: 09 augustus 2022

voor 37e verjaardag
Sterretje of DJ Tony Star, echte naam van Tony Wyczynski, is 1 van de deelnemers van het populaire programma Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol op RTL 5. Oh Oh Cherso is een Nederlandse realitysoap waarin Haagse jongeren een periode samenwonen op hun vakantie en voornamelijk feest vieren. Naast Sterretje, die overigens zo wordt genoemd door zijn 2 tatoeage sterren op zijn 2 bovenarmen, doen in Oh Oh Cherso ook mee; Sniper, Kabouter, Jokertje, Barbie, Little Princess, Matsoe Matsoe en Elize (en Tijgertje). Sterretje kwam samen met de leden van Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol bij vele tv-programma's over de vloer en scoorden zelfs een dikke hit met hun nummer Oh Oh Cherso. Tony alias Sterretje heeft gedraaid op Starbeach onder de naam DJ Tony Star en in 2010 werd ook bekend dat hij samen met Mental Theo gaat samenwerken om zijn carrière als DJ definitief van de grond te krijgen.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier