biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
21-09-2021 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Brigitte". Er zijn 6 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Peter Koelewijn

Nationaal
Is nu 80 jaar...
Jarig: 29 december 2021

voor 81e verjaardag
Peter Koelewijn, geboren als Peter Cornelis Koelewijn te Eindhoven, is een Nederlandse zanger, producent en radio-DJ. Na de Mulo en de HBS ging hij aanvankelijk werken als journalist bij de lokale krant, maar in de tussentijd begon Peter Koelewijn zich al toe te leggen op de muziek. Peter Koelewijn introduceerde, samen met zijn groep, onder de naam Peter en zijn Rockets de Nederlandstalige Rock-'n-roll met het nummer Kom Van Dat Dak Af, dat uitkwam in 1959 en een enorm succes werd in België en Nederland. Hierna werkte hij samen met vele andere artiesten en vanaf de jaren '60 heeft Peter Koelewijn regelmatig hits gescoord als Kom Van Dat Dak Af, Laat Me Los, Marijke, 24.000 Kussen, Mij Oh Mij, Angeline, Robbie / Prima Donna, Veronica Sorry, Een Heel Gelukkig Kerstfeest, Je Wordt Ouder Papa, KL 204 (Als Ik God Was), Brigitte (Miss Sex-Appeal) / Bonnie, Klap Maar In Je Handen, Zolang De Moter Loopt, De Tijger Is Los, Een Hete Zomer, Sprong In Het Duister, Oranje Is Oranje Blijft, Het Zit Er Niet In Dat Ik Oud Word, Alles Wat Van Waarde Is Is Weerloos en verscheidene andere versies van zijn megahit Kom Van Dat Dak Af.

Brigitte Bardot

Internationaal
Is nu 86 jaar...
Jarig: 28 september 2021

voor 87e verjaardag
Brigitte Bardot, geboren te Parijs, is een Frans fotomodel, actrice en zangeres. Als ondeugende "stoeipoes" en frivole pin-upgirl maakte ze zeer snel internationaal furore en vooral in Europa vormde ze een icoon van de jaren '50. Als sekssymbool was Brigitte Bardot een Frans antwoord op de Amerikaanse Marilyn Monroe (MM). Haar naam werd vaak afgekort als BB. Naast acteren bracht Brigitte Bardot ook muziek uit. Brigitte Bardot werd op het conservatorium van Parijs tot klassiek balletdanseres geschoold. Ze begon met modellenwerk toen ze 15 jaar oud was. In 1952 was Brigitte Bardot voor het eerst te zien op het witte doek in Le Trou Normand. Brigitte Bardot heeft in totaal 48 films gemaakt. Haar internationale doorbraak kwam in 1956 met Et Dieu Créa La Femme, waarin ze het weesmeisje Juliette speelt. De film veroorzaakte een sensatie in de Verenigde Staten, en katapulteerde BB naar wereldfaam. Brigitte Bardot speelde verders nog in Une Parisienne, La Vérité, Doctor At Sea, Helen Of Troy, Voulez-Vous Danser Avec Moi?, Le Mépris, Viva Maria!, À Coeur Joie en Les Pétroleuses. Sinds de jaren '70 doet Brigitte Bardot veel werk als dierenrechtenactiviste en doet ze controversiële en openhartige (politieke) uitspraken

Brigitte Kaandorp

Nationaal
Is nu 59 jaar...
Jarig: 10 maart 2022

voor 60e verjaardag
Brigitte Kaandorp, geboren als Brigitte Allegonda Maria Kaandorp is een Nederlands cabaretiere. Brigitte Kaandorp brak in 1983 door met het winnen van het Camerettenfestival en haar eigen programma Kouwe Drukte. Haar bekendheid en populariteit zijn voor een groot deel te danken aan haar 'nieuwe lulligheid': zogenaamd vakkundig geklets in de ruimte. Brigitte Kaandorp wisselt hilarische stunts af met gevoelige liedjes. Brigitte Kaandorp vindt het niet haar missie de wereld te verbeteren, maar te entertainen, met hier en daar het raken van een gevoelige snaar. Ze won vele prijzen, waaronder de Gouden Harp.

Brigitte

Particulier
Is nu 51 jaar...
Jarig: 11 mei 2022

voor 52e verjaardag
ik zelf dan jarig

Cor Bakker

Nationaal
Is nu 60 jaar...
Jarig: 19 augustus 2022

voor 61e verjaardag
Cor Bakker, geboren te Landsmeer, is een Nederlandse pianist, componist en orkestleider. Cor Bakker werd door Louis van Dijk aangespoord om naar het conservatorium te gaan. In 1984 studeerde hij cum laude af aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Van 1989 tot 2000 was hij de vaste pianist van het Metropole Orkest. Cor Bakker werd bij het grote publiek bekend door zijn medewerking aan de televisieprogramma's van Paul de Leeuw, zoals De Schreeuw van de Leeuw. Cor Bakker werkte samen met internationale artiesten als Oleta Adams, Al Jarreau, Michel Legrand, Lionel Richie, Shirley Bassey, en nationale artiesten als Karin Bloemen, Simone Kleinsma, Mathilde Santing, Brigitte Kaandorp, Jenny Arean en Paul de Leeuw.

Brigitte Heitzer

Nationaal
Is nu 42 jaar...
Jarig: 23 augustus 2022

voor 43e verjaardag
Brigitte Heitzer, geboren te Heerlen, is een Nederlandse musicalactrice. Brigitte Heitzer werd opgeleid aan het Koninklijk Conservatorium (Brussel) en later aan het Fontys Conservatorium (Tilburg), waar ze de MusicAllfactory-vooropleiding volgde. In 2007 won Brigitte Heitzer het televisieprogramma Op zoek Naar Evita, waardoor ze de hoofdrol mocht vervullen in de musical Evita. Brigitte Heitzer speelde o.a. in de musicals Maria De Buenos Aires, Passion, Beauty And The Beast, Tarzan, Evita, Love Me Tender en Petticoat.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier