biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
21-09-2021 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Cee Lo Green". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

John Legend

Internationaal
Is nu 42 jaar...
Jarig: 28 december 2021

voor 43e verjaardag
John Legend (John Stephens), geboren te Springfield Ohio, is een Amerikaanse R&B en soulzanger, tekstschrijver en producer. In 2004 kwam John Legend in de bekendheid door zijn album Get Lifted, geproduceerd door Kanye West. John Legend beschrijft zijn eigen muziek als soul met gospel-invloeden gemixt met hiphop en een "feel good sound". Enkele van zijn hits zijn; Used To Love You, Ordinary People, Save Room, Stereo, Green Light en Everybody Knows.

Selah Sue

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: 03 mei 2022

voor 33e verjaardag
Selah Sue, geboren als Sanne Putseys te Leuven, is een Vlaamse singer-songwriter. Sanne Putseys leerde op haar vijftiende op de akoestische gitaar spelen en begon toen ook al eigen liedjes te schrijven. Op haar 17de trad Selah Sue als jongste en enige vrouwelijke artieste op tijdens het opensongcontest Open Mic-avond in Het Depot in Leuven. Organisator en zanger Milow merkte haar op en vroeg haar op te treden in zijn voorprogramma, waarna de ster van Selah Sue begon te rijzen. Naast covers van Erykah Badu en Amy Winehouse heeft Selah Sue uiteraard ook eigen nummers. Twee van haar bekendste nummers zijn het akoestische Mommy en Black Part Love. Tevens trad Selah Sue op op het North Sea Jazz Festival, Lowlands, Couleur Café, tv-programma De Wereld Draait Door, stond ze in het voorprogramma van Prince en werkte ze mee aan het album van Cee-Lo Green. Op 4 maart 2011 werd haar naamloze debuutalbum gereleased; een mix van soul, jazz en raggae.

Cee Lo Green

Internationaal
Is nu 47 jaar...
Jarig: 30 mei 2022

voor 48e verjaardag
Cee Lo Green, geboren als Thomas DeCarlo Callaway te Atlanta, is een Amerikaanse hiphop, funk, soul en R&B-artiest. Cee-Lo Green was voorheen lid van de hiphopgroep Goodie Mob en timmerde reeds een tijdje aan de weg als solo-artiest, voordat hij bekend werd als zanger van de groep Gnarls Barkley. Deze band bestaat naast Cee Lo ook uit producer Danger Mouse. Gnarls Barkley werd in 2006 wereldwijd bekend door met hun single Crazy in verschillende landen op nummer-1 te komen. Hierna in 2010 scoorde Cee Lo Green solo wereldwijd een grote hit met het nummer F**k You! (Fuck You), ook in Nederland haalde het de nummer 1 positie. Cee Lo Green scoorde ook nog de hits Lil Star met Kelis, F*ck You!, It's OK en Bright Lights Bigger City.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier