biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
21-09-2021 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Chris Klein". Er zijn 6 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Winston Gerschtanowitz

Nationaal
Is nu 44 jaar...
Jarig: 02 oktober 2021

voor 45e verjaardag
Winston Gerschtanowitz, geboren in Amsterdam, is een Nederlandse acteur en TV-presentator. Na het behalen van zijn havo-diploma werd Winston Gerschtanowitz bekend bij het grote publiek als Harm van Cloppenburg in de soap Goudkust. Met collega-acteurs Michiel de Zeeuw, Jimmy Geduld en Chris Zegers vormde hij enige tijd de boyband 4 Fun. Winston Gerschtanowitz werkte mee aan de programma's Wannahaves, Postcode Loterij, Thuis, In De Huid Van, Dancing On Ice, Trucker M/V en RTL Boulevard. Winston Gerschtanowitz speelt graag golf én hij is een kleinzoon van één van de oprichters van het Tuschinski Theater in Amsterdam.

Donna Summer

Internationaal
Is nu 72 jaar...
Jarig: 31 december 2021

voor 73e verjaardag
Donna Summer, geboren als LaDonna Adrian Gaines te Boston en overleden op 17 mei 2012 te Key West Amerika, is een Amerikaanse zangeres, songwriter en artiest. Donna Summer is het bekendst van haar discohits uit de jaren '70 en gaven haar de bijnaam Queen Of The Disco. LaDonna Gaines begint te zingen in de kerk en groeit op in een gezin van 7 kinderen met vrome christelijke ouders - Summer had in het begin van haar carrière dan ook moeite om haar erotisch getinte nummers te zingen. Als tiener formeert zij kleine zanggroepjes en belandt ze uiteindelijk in Duitsland waar ze een rol speelt in de musical Hair. Hier ontmoet en trouwt ze met de Oostenrijkse acteur Helmuth Sommer (vertaald naar Engels: Summer) en in deze periode neemt ze haar artiestennaam Donna Summer aan. Haar eerste grote internationale hit scoort Donna Summer in 1974 met The Hostage, waarna hits volgden als Lady Of The Night, Love To Love You Baby, Could It Be Magic, I Feel Love, Down Deep Inside, I Remember Yesterday, Rumour Has It, MacArthur Park, Hot Stuff, Bad Girls, No More Tears, On The Radio, Love Is In Control, State Of Independence, The Woman In Me, She Works Hard For The Money, Dinner With Gershwin, This Time I Know It's For Real, I Don't Wanna Get Hurt en I Feel Love (Remix).

Christy Turlington

Internationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: 02 januari 2022

voor 53e verjaardag
Christy Turlington, geboren als Christy Nicole Turlington te Walnut Creek (California), is een Amerikaans model. Christy Turlington werd ontdekt op 14-jarige leeftijd, terwijl ze aan het paardrijden was. Na haar 16e als ze haar school heeft afgerond, vertrok ze naar New York en startte een succesvolle carrière als fotomodel. Christy Turlington werd wereldberoemd doordat ze van 1987 tot 2007 het gezicht was van het merk Calvin Klein, maar ze werkte ook voor Maybelline Cosmetics, Chanel, Versace etc. Samen met Elle Macpherson, Naomi Campbell en Claudia Schiffer wordt ze gezien als één van de topmodellen uit voornamelijk de jaren 90.

Tony Neef

Nationaal
Is nu 60 jaar...
Jarig: 29 januari 2022

voor 61e verjaardag
Tony Neef, geboren te Leek Friesland, is een Nederlands musical-acteur, zanger, tekstschrijver en stemacteur. Tony Neef werd vooral bekend door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon. Daarvoor was Tony Neef te zien in Jeans en Evita en vervolgens speelde hij rollen in o.a. Chicago, Titanic, Saturday Night Fever en Les Misérables. Tony Neef was ook te zien in kleinkunst theaterprogramma's als Telkens Weer Het Dorp, Purper en The World Goes 'Round naast o.a. Jon van Eerd. Als stemacteur is Tony Neef te horen in vele animatiefilms en tv-series, zoals Hercules, Shrek, Spiderman, Café De Wereld, Pokemon, Hannah Montana, Eon Kid, Ice Age en Alice In Wonderland. Liedteksten van Tony Neef zijn o.a. te horen op de cd's van Willeke Alberti, op de single Jij Bent Zo van Jeroen van der Boom die hiermee de 1e plaats bereikte in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Tony Neef schreef ook voor o.a. Wolter Kroes, Antje Monteiro, Robert Leroy, Paul de Leeuw en Ruth Jacott.

Chris Klein

Internationaal
Is nu 42 jaar...
Jarig: 14 maart 2022

voor 43e verjaardag
Chris Klein, geboren als Frederick Christopher Klein te Hinsdale, is een Amerikaans acteur en vooral bekend van de American Pie films. Chris Klein kwam/komt regelmatig in het nieuws vanwege alcoholproblemen en aanvaringen met de politie. Chris Klein maakte in 1999 zijn film- en acteerdebuut als Paul Metzler in de komedie Election, sindsdien speelde Chris Klein in vele bioscoop- en televisiefilms, zoals Election, American Pie 1, Here On Earth, American Pie 2, Rollerball, We Were Soldiers, The United States Of Leland, Tilt-A-Whirl, The Long Weekend, Just Friends, American Dreamz, The Good Life, Day Zero, Hank And Mike, Street Fighter: The Legend Of Chun-Li, The Six Wives Of Henry Lefay en Play Dead.

Eddy Christiani

Nationaal
Is nu 103 jaar...
Jarig: 21 april 2022

voor 104e verjaardag
Eddy Christiani, geboren te Den Haag, is een Nederlands gitarist en zanger, componist en tekstschrijver. Eddie Christiani staat in de Nederlandstalige levensliedtraditie, maar ook de Amerikaanse muziek zijn van invloed op zijn stijl. In 1939 was hij de eerste Nederlandse artiest die een elektrische gitaar (Epiphone model Electar Model M) bespeelde. De populariteit van Eddy Christiani nam in de periode na de oorlog reusachtige vormen aan; popidool status. Vanwege de vele aanbiedingen besloot Eddy zijn eigen ensemble op te richten; het Ensemble Eddy Christiani o.l.v. Frans Poptie. De lezers van het muziekblad Tuney Tunes verkozen Eddy Christiani in 1953 tot de populairste zanger van Nederland. In 1952 was hij de 1e Nederlander met een gouden plaat op 78 toeren met Zeemanshart. Met Tonny Eyk was Eddy jarenlang op TV te zien bij Willem Duys' Voor De Vuist Weg. Enkele hits van Christiani zijn The Windmill, Zonnig Madeira, Ouwe Taaie, Op De Woelige Baren, Kleine Greetje Uit De Polder, Spring Maar Achterop, Daar Bij De Waterkant en Rosemarie Polka. Eddy Christiani wordt gezien als één van de beste gitaristen van Nederland. In 2006 riep poppuntzeeland de jaarlijkse gitaristenprijs Eddy Christiani Award in het leven!
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier