biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
21-09-2021 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Donald Duck". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Maarten van Rossem

Nationaal
Is nu 77 jaar...
Jarig: 24 oktober 2021

voor 78e verjaardag
Maarten van Rossem, geboren in Zeist, is een Nederlandse historicus, schrijver, presentator en bijzonder hoogleraar. Maarten van Rossem is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Hij houdt regelmatig lezingen voor een algemeen publiek en als Amerika-deskundige treedt hij regelmatig op in allerlei televisie-uitzendingen; bijvoorbeeld tijdens de Golfoorlog van 1990-1991, wat hem landelijke bekendheid opleverde. Maarten van Rossem heeft o.a. meegewerkt aan Dit Was Het Nieuws, universiteitsquiz UQ2006, de glossy Maarten!, Van Rossem In Amerika, De Laatste Show, Op Reis Met Van Rossem, NOVA en De Wereld Draait Door. Maarten van Rossem staat bekend als een groot liefhebber van de Donald Duck-verhalen van Carl Barks.

Walt Disney

Internationaal
Is nu 119 jaar...
Jarig: 05 december 2021

voor 120e verjaardag
Walter Elias Disney is geboren in Chicago. Walt Disney was een Amerikaans producent, ontwerper, schrijver en regisseur van Oscar c.q. Academy Award-winnende tekenfilms en Hollywoodfilms, zakenman en de geestelijke vader van onder meer Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck, kwik kwek en kwak en nog vele andere creaties. Walt Disney en zijn broer Roy Disney hebben in 1923 samen een studio opgericht welke inmiddels is uitgegroeid tot een omvangrijk media conglomeraat welke sinds 1986 zijn naam draagt: The Walt Disney Company.

Donald Duck

Internationaal
Is nu 87 jaar...
Jarig: 09 juni 2022

voor 88e verjaardag
De wereldberoemde eend Donald Duck is geboren in Duckstad. Walt Disney is de geestelijke vader van de anti-held Donald Duck. Donald komt voor in talloze stripboeken, TV-series, films, noem maar op...
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier