biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
14-11-2019 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Hillary Clinton". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Hillary Clinton

Internationaal
Is nu 72 jaar...
Jarig: 26 oktober 2020

voor 73e verjaardag
Hillary Diane Rodham Clinton, geboren te Chicago, is een Amerikaans politica van de Democratische Partij. Hillary Clinton is getrouwd met oud-president Bill Clinton. Hillary Clinton is minister van Buitenlandse Zaken onder het presidentschp van Barack Obama.

Donald Trump

Internationaal
Is nu 73 jaar...
Jarig: 14 juni 2020

voor 74e verjaardag
Donald Trump of Donald J. Trump of volledige naam Donald John Trump, geboren op 14 juni 1946 te New York USA, is een Amerikaans vastgoedmagnaat, ondernemer, schrijver, televisiepersoonlijkheid en politicus. Op 8 november 2016 werd Donald Trump verkozen als 45e president van de Verenigde Staten van Amerika. Hij behoort tot de Republikeinse Partij. Donald Trump is de directeur en voorzitter van The Trump Organization en de oprichter van Trump Entertainment Resorts. Trump is een beroemdheid geworden vanwege zijn promotie-inspanningen, carrière, verschijningen in de media en boeken. Hij was de presentator van The Apprentice, een Amerikaans televisieprogramma op NBC. Donald Trump is de zoon van Fred Trump, een vastgoedontwikkelaar uit New York. Toen Donald Trump naar de Wharton School van de Universiteit van Pennsylvania ging, werkte hij voor het bedrijf van zijn vader en grootmoeder, Elizabeth Trump & Son, en in 1968 sloot hij zich officieel bij zijn vaders bedrijf aan. Hij kreeg de macht over het bedrijf in 1971 en veranderde de naam in The Trump Organization. Trump is nog altijd een grote mediapersoonlijkheid in de Verenigde Staten. Op 16 juni 2015 stelde Trump zich officieel kandidaat voor de VS presidentsverkiezingen van 2016 als Republikein. Het eerste stadium van zijn campagne bracht hem veel populariteit, tot verontrusting van de leiders van de Republikeinse Partij. Vanaf eind juli 2015 stond hij bovenaan in de peilingen voor de Republikeinse nominatie en sinds juli 2016 was hij de presidentskandidaat voor de Republikeinse Partij. Op 8 november 2016 won hij de presidentsverkiezingen USA van Democraat Hillary Clinton en werd hij president-elect van de Verenigde Staten.

Bill Clinton

Internationaal
Is nu 73 jaar...
Jarig: 19 augustus 2020

voor 74e verjaardag
Bill Clinton, geboren als William Jefferson Clinton te Hope (Arkansas) en opgroeiend in Hot Springs, was de 42e President van de Verenigde Staten. Bill Clinton is/was een Amerikaans politicus van de Democratische Partij. Bill Clinton was ook Officier van Justitie van Arkansas en de 40e en 42e Gouverneur van Arkansas. In 1992 won Bill Clinton samen met Running mate Al Gore de verkiezing van 1992 en versloeg de zittende president George H.W. Bush. Bill Clinton is getrouwd met Hillary Clinton. Toen hij in 1963 President John F. Kennedy tijdens een bezoek aan het Witte Huis ontmoette en Martin Luther King zijn historische "I Have a Dream" toespraak gaf, besloot Clinton te streven naar een carrière in de politiek. Tijdens het ambtstermijn van Bill Clinton kende de VS een sterke groei in de economie, werd de acceptatie van homo's sterk verbeterd, tekende hij de Kremlinakkoorden met Rusland en barstte in lachen uit tijdens een persconferentie samen met Boris Jeltsin én kwam hij o.a. zeer negatief in het nieuws door een affaire met Witte Huis medewerkster Monica Lewinsky waarbij een sigaar een rol speelde. Na zijn presidentschap zet Bill Clinton zich in voor tal van goede doelen en geeft hij wereldwijd lezingen.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier