biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
22-11-2019 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Prins William van Wales". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Kate Middleton

Internationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: 09 januari 2020

voor 38e verjaardag
Kate Middleton, geboren als Catherine Elizabeth Middleton te Reading, was jarenlang de vriendin van Prins William van Wales. In oktober 2010 kondigden de 2 hun verloving aan en trouwen ze in 2011. De Britse Kate Middleton is de oudste dochter van van Michael Middleton, een Britse zakenman, en zijn vrouw Carole. Ze heeft nog een zusje, Phillipa "Pippa" en een broertje, James. Haar ouders runnen Party Pieces, een postorderbedrijf dat spullen voor (kinder)feestjes verkoopt. Kate Middleton groeide op in Bucklebury, in het zuiden van Engeland, en ging naar een privéschool: het Marlborough College. Net als Prins William studeerde Kate Middleton aan de universiteit van St. Andrews, gelegen in Fife (Schotland). Ze behaalde daar een graad in de kunstgeschiedenis. Na haar afstuderen heeft ze enige tijd voor Jigsaw gewerkt, maar ze besloot later voor het bedrijf van haar ouders te werken. Doordat Kate Middleton, ondanks haar studie, geen carrière had gemaakt, werd zij door de Britse media 'Waity Katie' genoemd. Kate Middleton treedt op 29 april 2011 in het huwelijk met Prins William van Wales.

Prins William van Wales

Internationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: 21 juni 2020

voor 38e verjaardag
Prins William, geboren als William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor in Paddington, Prins van het Verenigd Koninkrijk, is de oudste zoon van prins Charles en prinses Diana. Prins William is tweede in lijn van de Britse troonopvolging, en daardoor na zijn vader troonopvolger van het Verenigd koninkrijk, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Jamaica, Barbados, de Bahama's, Grenada, Papoea-Nieuw-Guinea, de Salomonseilanden, Tuvalu, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Antigua en Barbuda, Belize en Saint Kitts en Nevis. Prins William is linkshandig, fan van de voetbalclub Aston Villa FC en op 16 juni 2008 werd William geïnstalleerd als (1000ste) ridder in de Orde van de Kousenband.

Prins Harry van Wales

Internationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: 15 september 2020

voor 36e verjaardag
Henry Charles Albert David (officieel: ZKH Prins Henry van Wales), geboren te Londen en algemeen bekend als prins Harry, is de jongste zoon van de Britse kroonprins Charles en prinses Diana. Prins Harry is de kleinzoon van koningin Elizabeth II en prins Philip. Prins Harry heeft een oudere broer, Prins William. Prins Henry van Wales is de 3e in de lijn van troonopvolging. Zijn volledige titel is: His Royal Highness Prince Henry of Wales (Zijne Koninklijke Hoogheid prins Henry van Wales). In tegenstelling tot zijn broer, staat Prins Harry bekend om allerlei spraakmakende uitspraken en affaires, waar de Britse roddelpers gretig gebruik van maakt.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier