biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
22-11-2019 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Rob de Nijs". Er zijn 3 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Rob de Nijs

Nationaal
Is nu 76 jaar...
Jarig: 26 december 2019

voor 77e verjaardag
Rob de Nijs, geboren als Robert de Nijs te Amsterdam, is een Nederlands zanger en acteur. Rob de Nijs won in 1962 op 19-jarige leeftijd een talentenjacht met zijn band Rob de Nijs & The Lords. De eerste prijs was een platencontract. De eerste 2 singles flopten, maar het nummer Ritme Van De Regen uit 1963 werd een grote hit, waarvan in totaal bijna 100.000 exemplaren verkocht werden. In 2005 werd bekend dat Rob de Nijs en Belinda Meuldijk gingen scheiden na 25 jaar huwelijk - Belinda heeft veel liedteksten voor hem geschreven en deze samenwerking leverde hem grote hits op. Het repertoire van Rob de Nijs wordt nog steeds volop gedraaid en reeds vele prijzen werden hem toegekend. Enkele hits van Rob de Nijs zijn Ritme Van De Regen, Mijn Stil Verdriet / Trees, Hé Mama, Anna Paulowna, Jan Klaasen De Trompetter, Dag Zuster Ursula, Mirella, Malle Babbe, Zet Een Kaars Voor Je Raam, Het Werd Zomer, Zondag, Zonder Jou, Dat Is Alles, Hou Me Vast (Want Ik Val), Ik Wil Je, Bo, 'N Beetje Meer, Weerzien, Alles Wat Ademt, Ontmoeting, Duet (Ik Hou Alleen Van Jou), Huis In De Zon, De Wereld, Natte Kerst / Iets Van Een Wonder, De Donder Rolt, Banger Hart, Zo Zal Het Zijn en Eén Melodie.

John Ewbank

Nationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 06 december 2019

voor 51e verjaardag
John Ewbank, geboren te Eastleigh (Engeland), is een uiterst succesvolle Nederlandse songwriter en muziekproducent. John Ewbank werd in Eastleigh (nabij Southampton) geboren als zoon van een Britse vader en een Nederlandse moeder. Met zijn moeder verhuisde John Ewbank op éénjarige leeftijd naar Nederland. John Ewbank is vooral bekend van zijn teksten en composities voor Marco Borsato, met wie hij in 1994 voor het eerst samenwerkte. Hij is de man achter Borsato-hits als De Waarheid, Wereld zonder jou, De Bestemming, Binnen en Rood. Mede dankzij de inbreng van John Ewbank werd Marco Borsato de best verkopende artiest van Nederland. Samen wonnen zij velen prijzen zoals TMF Awards, Edisons, Gouden Harp etc. Ook werd Ewbanks muziek in films gebruikt. Naast Marco Borsato, heeft John Ewbank ook songs geschreven en samengewerkt met o.a. Ferry Corsten, Georgie Davis, Gordon, Hero, Tim Immers, Carel Kraayenhof, Paul de Leeuw, Maud, Marieke van Ginneken, Rob de Nijs, Nurlaila, Roméo, Robby Valentine, VanVelzen, Laura Vlasblom en Lionel Richie.

Daniël Lohues

Nationaal
Is nu 48 jaar...
Jarig: 16 februari 2020

voor 49e verjaardag
Daniël Lohues, geboren te Emmen, is een Nederlands componist, zanger, multi-instrumentalist, producer en columnist. Enkele muzikale projecten, activiteiten en bands waarin Daniël Lohues actief was, is de band The Charlies, de band Skik, Daniël Lohues & The Louisiana Blues Club en enkele tours - geheten Allennig - in het theater. Daniël Lohues heeft o.a. samengewerkt met Rob de Nijs, Jan Rot, Jenny Arean, Guus Meeuwis, Freek de Jonge, Paul de Leeuw, Kinderen Voor Kinderen, Di-rect, Herman Finkers, Herman van Veen en Cuby And The Blizzards. Daniël Lohues heeft reeds vele prijzen verworven, zoals de Zilveren Harp, Edison, de Annie M.G. Schmidt-prijs en had met Skik de grootste hits zoals Op Fietse, Hoe Kan Dat Nou?, 'T Giet Zoas 'T Giet en Af & Toe.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier