Deze gadget op jouw site?

Jeffrey Arenz feliciteren?

Nationaal
Is nu 25 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 21 september 1994

> voor 26e verjaardag
Jeffrey Arenz speelde in diverse musicals waaronder Ciske de rat en Beauty And The Beast. Hij had een rol in de serie "De co-assistent" van net5. En hij zong een liedje in Sing It. Ook speelde hij in de bekende commercial van Unive. Verder sprak Jeffrey diverse Disney-films in.

Femke Heemskerk feliciteren?

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: Vandaag
maandag, 21 september 1987

> voor 33e verjaardag
Femke Heemskerk, geboren in Roelofarendsveen, is een Nederlandse zwemster. Femke Heemskerk is haar carrière begonnen in haar geboorteplaats bij Z&PC Alkemade. Femke Heemskerk heeft reeds vele titels en medailles behaald, met als hoogtepunt goud op de Olympische Spelen van 2008 in Peking en WK 2009 in Rome op de estafette 4x100 meter vrije slag.

Maryam Hassouni feliciteren?

Nationaal
Is nu 34 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 21 september 1985

> voor 35e verjaardag
Maryam Hassouni, geboren te Amsterdam, is een Nederlands-Marokkaans actrice. Maryam Hassouni studeerde rechten aan de Vrije Universiteit maar is met de studie gestopt omdat ze zich wil richten op haar acteer-carrière. Met haar rol als Dunya in de televisieserie Dunya en Desie (Desie = Eva van de Wijdeven) verwierf Maryam Hassouni snel bekendheid. De serie won diverse prijzen prijzen in binnen- en buitenland. In 2006 ontving Maryam Hassouni een Emmy Award in de categorie Beste Actrice voor haar rol als Laila in de film Offers. Maryam Hassouni heeft o.a. ook meegewerkt aan Dunya En Desie, Offers, Blondje, Shouf Shouf!, 'N Beetje Verliefd, Kicks, Anna, Dunya En Desie In Marokko, Anubis En Het Pad Der 7 Zonden, One Night Stand en Verborgen Gebreken.

Nicole Richie feliciteren?

Internationaal
Is nu 38 jaar...
Jarig: Vandaag
maandag, 21 september 1981

> voor 39e verjaardag
Nicole Richie of Nicole Camille Richie, geboren te Berkeley (Californië), is een Amerikaanse realitysoap-ster en actrice. Nicole Richie is de adoptiedochter van zanger Lionel Richie en zijn vrouw Brenda Harvey. Nicole Richie werd bekend door de vele feestjes die ze afliep samen met haar beste vriendin Paris Hilton, met wie ze in 2003 ook begon aan de opnamen van The Simple Life; een reality-reeks waarin de twee proberen het land te doorkruisen zonder geld, overnachten bij 'gewone' mensen en zelf hun geld verdienen met simpele werkjes. Ook verschijnt Nicole Richie regelmatig in talkshows en is ze veelvuldig in het nieuws met haar turbulente privé-leven met onderwerpen als; cocaïneverslaving, speculaties over anorexia, relaties en haar veranderde kledingstijl heeft haar inmiddels gemaakt tot stijlicoon en celebrity.

Marc de Hond feliciteren?

Nationaal
Is nu 42 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 21 september 1977

> voor 43e verjaardag
Marc de Hond, geboren als Marc David de Hond te Amsterdam, is een Nederlandse tv-presentator, ondernemer en schrijver. Marc de Hond is de zoon van opiniepeiler Maurice de Hond. In augustus 2008 verscheen een boek van zijn hand met de titel Kracht, waarin hij schrijft over zijn revalidatie na het oplopen van een dwarslaesie in 2002. Marc de Hond startte in 1996 enkele internetbedrijven. Vervolgens verrichte hij werkzaamheden bij de radio als presentator; Radio 1, Radio 2, 3FM en Caz! Op TV werkte hij mee aan programma's zoals Goedemorgen Nederland, jurylid Mis(s) Verkiezing, Over Vaders En Zonen, RTL Poker, programma 30 bij zender Het Gesprek, De Wereld Draait Door, RTL Boulevard, Netwerk, VARA Laat, Zoekt En Gij Zult Vinden, Medische Missers, Katja En Sophie, Spuiten En Slikken, Shownieuws, Knevel & Van Den Brink, Hart & Ziel, Life And Cooking, Tien Voor Taal, TROS Triviant, De Nationale Bijbeltest, Eet Smakelijk, RTL4 De Slimste en Marc de Hond presenteerde het avonturenprogramma Expedition Unlimited van LLiNK.

Liam Gallagher feliciteren?

Internationaal
Is nu 47 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 21 september 1972

> voor 48e verjaardag
Liam Gallagher, geboren als William John Paul Gallagher in Longsight Manchester, is een Britse muzikant, die vooral bekend staat als de frontman van de britpop / rockband Oasis. Liam Gallagher is de jongere broer van Noel Gallagher, de gitarist en songwriter van Oasis. De ouders van Liam Gallagher en Noel Gallagher komen uit Ierland. Enkele hits van Liam Gallagher en Oasis zijn Supersonic, Shakermaker, Cigarettes & Alcohol, Whatever, Some Might Say, Roll With It, Wonderwall, Don't Look Back In Anger, Live Forever, Morning Glory, Champagne Supernova, D'you Know What I Mean, Stand By Me, All Around The World, Don't Go Away, Go Let It Out, Who Feels Love?, Sunday Morning Call, The Hindu Times, Stop Crying Your Heart Out, Little By Little / She Is Love, Songbirg, Lyla, The Importance Of Being Idle, Let There Be Love, Acquiesce, Lord Don't Slow Me Down en The Shock Of The Lightning.

Luke Wilson feliciteren?

Internationaal
Is nu 48 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 21 september 1971

> voor 49e verjaardag
Luke Wilson, geboren als Luke Cunningham Wilson te Dallas (Texas), is een Amerikaans acteur. Luke Wilson is de jongere broer van acteur Owen Wilson. Wilson is lid van de Frat Pack; Jack Black, Ben Stiller, Will Ferrell, Vince Vaughn, Steve Carell en Luke Wilson. Op school brak Luke Wilson records in onder meer de 400 en 800 meter hardlopen, maar doordat zijn broer Owen hem een rol aanbood in een film, begon hij een carrière als acteur met films als Bottle Rocket, Bongwater, Scream 2, Dog Park, Rushmore, Blue Streak, My Dog Skip, Preston Tylk, Charlie's Angels, Legally Blonde, That 70's Show, The Royal Tenenbaums, Masked And Anonymous, Old School, Alex & Emma, Charlie's Angels: Full Throttle, Legally Blonde 2, Around The World In 80 Days, Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy, Mini's First Time, The Wendell Baker Story, The Family Stone, My Super Ex-Girlfriend, Hoot, Idiocracy, Blades Of Glory, Vacancy, 3:10 To Yuma, Terra, Blonde Ambition, Henry Poole Is Here, Tenure en Death At A Funeral.

Lucretia van der Vloot feliciteren?

Nationaal
Is nu 51 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 21 september 1968

> voor 52e verjaardag
Lucretia van der Vloot, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zangeres en actrice. Twee maanden voor de voltooiing van de Modevakschool, ontdekt Lucretia van der Vloot een advertentie in de krant van de Academie voor Kleinkunst. Ze neemt deel aan de audities, vult op het aanmeldingsformulier bij ‘spel-ervaring’ met volle overtuiging het woord ‘voetbal’ in, en wordt aangenomen. Tijdens de opleiding aan de Kleinkunstacademie zingt Lucretia van der Sloot volop in het popcircuit in verscheidene bands. Na haar afstuderen, speelt Lucretia van der Vloot in verscheidene producties in het theater, bij bands en begint ze ook te acteren in films, tv-series, musicals en toneelstukken. Lucretia van der Vloot brengt ook haar eigen cd's uit en is/was lid van Big, Black & Beautiful. Lucretia van der Vloot werkte mee aan vele producties, zoals All Stars, Baantjer, Rent A Friend, De Boekverfilming, In Oranje, Grijpstra & De Gier, SEXtet, Kopspijkers, Cabarestafette, Uitmarkt, Laat De Leeuw, Het Klokhuis, De TV Show, Lijn 4, Kunststof TV, Life 4 You, Helder, De Wereld Draait Door, Acda & De Munnik, Nationaal Songfestival, Home en Big Black & Beautiful In Concert.

Rob Morrow feliciteren?

Internationaal
Is nu 57 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 21 september 1962

> voor 58e verjaardag
Rob Morrow, geboren als Robert Alan Morrow te New Rochelle (New York), is een Amerikaans acteur en regisseur. Rob Morrow speelt ook in films, maar is voornamelijk bekend van zijn rollen in de politieserie Numb3rs uit 2005 als FBI-agent Don Eppes en de serie Northern Exposure uit 1990 als Dr. Joel Fleischman. Rob Morrow speelde o.a. ook in Private Resort, Quiz Show, Saturday Night Live, Monsters, Fame, Mother, Last Dance, Northern Exposure, Into My Heart, The Day Lincoln Was Shot, Maze, Labor Pains, Hudson's Law, Street Time, The Emperor's Club, The Guru, Jenifer, Going Shopping, Oz, Joan Of Arcadia, Numb3rs, The Bucket List en Custody.

Ethan Coen (Coen Brothers) feliciteren?

Internationaal
Is nu 62 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 21 september 1957

> voor 63e verjaardag
Ethan Coen is geboren te St. Louis Park in Minneapolis. Vader Coen is hoogleraar Economie en moeder Coen is hoogleraar Kunstgeschiedenis. Ethan Coen en de oudere Joel Coen, ook wel bekend als De gebroeders Coen, is een Amerikaans filmmakersduo die reeds vele prijzen hebben gewonnen zoals Oscars / Academy Awards. De broers Coen zijn vooral bekend van eigenzinnige postmoderne misdaadkomedies en neo noir-films. In de filmwereld worden de broers ook wel de "tweekoppige regisseur" genoemd, omdat ze meestal zeer nauw met elkaar werken en dezelfde ideëen delen over films. De gebroeders Coen regisseren, produceren en schrijven hun eigen films, waarbij in hun vroegere films Joel Coen over het algemeen de regie voor zijn rekening nam en Ethan Coen elke film produceerde. Sinds The Ladykillers hebben de broers Coen echter voor elke film zowel de regie als de productie samen gedaan. Enkele films van Joel Coen en Ethan Coen zijn; Blood Simple, Raising Arizona, Miller's Crossing, Barton Fink, The Hudsucker Proxy, Fargo, The Big Lebowski, O Brother, Where Art Thou?, The Man Who Wasn't There, Intolerable Cruelty, The Ladykillers, No Country For Old Men, Burn After Reading, A Serious Man, True Grit etc.

Dirk Scheringa feliciteren?

Nationaal
Is nu 69 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 21 september 1950

> voor 70e verjaardag
Dirk Scheringa is een Nederlandse zakenman, sportbestuurder en ex-politicus. Hij is/was oprichter van de DSB Bank en heeft veel betekend voor de profvoetbalclub AZ in Alkmaar. Dirk Scheringa begon zijn werkzame leven als wachtmeester bij de rijkspolitie, maar nam ontslag om in 1975 financieel "Buro Frisia" op te richten. Dit groeide uit tot de landelijke opererende DSB Groep, dat zeer actief was in de sportwereld en failliet ging in 2009.

Bill Murray feliciteren?

Internationaal
Is nu 69 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 21 september 1950

> voor 70e verjaardag
Bill Murray, geboren als William James (Bill) Murray (Wilmette (Illinois), 21 september 1950) is een Amerikaanse acteur, film- en televisieproducent, filmregisseur, televisie-editor, scenarioschrijver, maar vooral komiek en grappenmaker. Bill Murray won reeds vele prijzen, waaronder een Oscar-nominatie voor Lost In Translation, American Comedy Award, BAFTA Award, Golden Globe, Golden Satellite Award etc. Bill Murray is de 5e uit een gezin van 9 kinderen - 3 van zijn broers; John, Joel en Brian zijn ook acteur en ze speelden alle 4 in de film Scrooged. Bill Murray startte zijn carrière als lid van het komisch gezelschap Second City uit Chicago. Na het vertrek van Chevy Chase bij Saturday Night Live werd Bill Murray in 1977 gevraagd als zijn opvolger, wat hem grote bekendheid bracht. Meestal speelt Bill Murray komische filmpersonages, met name droogkomisch of luid en beledigend: Caddyshack, Stripes, Tootsie, Ghostbusters, Little Shop Of Horrors, Scrooged, Ghostbusters 2, What About Bob?, Groundhog Day, Ed Wood, Kingpin, Space Jam, Rushmore, Hamlet, Charlie's Angels, The Royal Tenenbaums, Lost In Translation, Garfield, The Life Aquatic With Steve Zissou, Garfield 2, Get Smart en Zombieland.

Stephen King feliciteren?

Internationaal
Is nu 72 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 21 september 1947

> voor 73e verjaardag
Stephen King, geboren als Stephen Edwin King te Portland Maine, is een Amerikaans schrijver die bekend is geworden door zijn horrorverhalen. Stephen King begon al vroeg met schrijven. Rond zijn 13e jaar vond hij een doos met oude boeken van zijn vader in het huis van zijn tante, meest horror en sciencefiction. Hij was direct verslingerd aan deze genres. De boeken van Stephen King zijn bij zijn fans zeer populair en komen voor op lijsten van best verkochte boeken, zowel van fictie als non-fictie. De verhalen van Stephen King gaan vaak over onopvallende karakters die worden ondergedompeld in toenemend beangstigende situaties en hij schrijft ook meer literair werk. Veel boeken van Stephen King zijn met veel succes verfilmd. In 2003 werd Stephen King geëerd met de Lifetime Achievement Award. Enkele bekende werken van Stephen King zijn The Body / Stand By Me, Rita Hayworth And Shawshank Redemption, The Green Mile, Carrie, The Shining, Insomnia, Silver Bullet, The Dead Zone, Firestarter, Cujo, Creepshow, The Dark Tower, The Running Man, Sleepwalkers, Christine, Pet Sematary, The Twilight Zone, Misery, Hearts In Atlantis, The Mist, Riding The Bullet en Dreamcatcher.

Jerry Bruckheimer feliciteren?

Internationaal
Is nu 74 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 21 september 1945

> voor 75e verjaardag
Jerry Bruckheimer, geboren als Jerome Bruckheimer te Detroit (Michigan), is een Joods-Amerikaanse televisie- en filmproducent, voornamelijk bekend van actie- en avonturenfilms als Beverly Hills Cop, Top Gun, Con Air, Armageddon, Pearl Harbor, Pirates Of The Caribbean en Prince Of Persia en misdaadseries als CSI - Crime Scene Investigation. Op jonge leeftijd ontwikkelde Jerry Bruckheimer een passie voor film en fotografie. Na psychologie te hebben gestudeerd aan de Universiteit van Arizona vertrok hij naar New York, waar hij een baantje vond in de reclamewereld. Jerry Bruckheimer produceerde toen o.a. enkele televisiereclames. Later vertrok hij naar Los Angeles om daar in de film te werken. Enkele andere producties van Jerry Bruckheimer zijn American Gigolo, Flashdance, Beverly Hills Cop, Top Gun, Days Of Thunder, Dangerous Minds, Crimson Tide, Bad Boys, The Rock, Con Air, Armegeddon, Enemy Of The State, Coyote Ugly, Gone In 60 Seconds, Pearl Harbor, Bad Company, Pirates Of The Caribbean, National Treasure, King Arthur, Confessions Of A Shopaholic, Prince Of Persia, CSI, Cold Case, Without A Trace, Close To Home, Eleventh Hour etc.

Leonard Cohen feliciteren?

Internationaal
Is nu 85 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 21 september 1934

> voor 86e verjaardag
Leonard Cohen, geboren te Montréal Canada en overleden op 7 november 2016 te Los Angeles Californië USA, was een Joods-Canadese dichter, folksinger-songwriter, schrijver en vooral bekend van de hits Suzanne, Hallelujah en So Long, Marianne. Enkele andere hits zijn Lover Lover Lover, Everybody Knows, The Tower Of Song en First We Take Manhattan. Als tiener leerde Leonard Cohen gitaar spelen en formeerde een country/folkgroep genaamd the Buckskin Boys. Hij studeerde letteren aan de McGill-universiteit met als doel dichter te worden en debuteerde in 1956 met Let Us Compare Mythologies. Reeds in 1961 was Leonard Cohen in Canadese poëziekringen een bekende naam. In 1967 verhuisde Leonard Cohen naar de Verenigde Staten, waar hij een reputatie als singer-songwriter vestigde. Decennia later is Leonard Cohen wereldwijd bekend, treedt hij nog regelmatig op en wordt vooral zijn hit Hallelujah veelvuldig gecoverd.

zeilmeisje Laura Dekker feliciteren?

Nationaal
Is nu 24 jaar...
Jarig: 20 september 2020
woensdag, 20 september 1995

> voor 25e verjaardag
Laura Dekker, ook wel bekend als het zeilmeisje, is geboren te Whangarei in Nieuw-Zeeland. Laura Dekker werd bekend doordat ze veelvuldig in het nieuws kwam, omdat zij als jongste solo-zeilster om de wereld wilde gaan zeilen, maar daarbij door de autoriteiten werd gehinderd. Laura Dekker werd geboren op een boot in de haven van Whangarei tijdens een wereldreis van haar ouders. Haar vader heeft de Nederlandse nationaliteit, haar moeder de Duitse. Dekker heeft hierdoor de Nederlandse, de Duitse en de Nieuw-Zeelandse nationaliteit. Haar eerste vier levensjaren verbleef zij met haar ouders op een schip op zee en op haar zesde kreeg Laura al een eigen zeilboot. De term "zeilmeisje", zoals Laura Dekker in de vele media rondom haar zaak werd aangeduid, eindigde als 7e in de verkiezing van het Woord Van Het Jaar 2009.

Pieter Derks feliciteren?

Nationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: 20 september 2020
donderdag, 20 september 1984

> voor 36e verjaardag
Pieter Derks, geboren te Wijchen, is een Nederlandse cabaretier en columnist. Pieter Derks volgde een opleiding aan de Kleinkunstacademie in 's-Hertogenbosch. In 2004 won Pieter Derks het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en tevens stond hij in de voorrondes van het Leids Cabaret Festival. In 2005 kreeg hij de publieksprijs van de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Pieter Derks werkte mee aan programma's als Mag Ik U Kussen, TatataTaal, In Goed Gezelschap, Over De Kop etc. De meeste nationale bekendheid krijgt hij als hij wekelijks op vrijdag het VARA-programma De Wereld Draait Door afsluit. Pieter Derks heeft o.a. getourd met het cabaret-programma Van Nature en hij is te horen geweest op het BNN Today radioprogramma op Radio 1.

Erwin Koeman feliciteren?

Nationaal
Is nu 58 jaar...
Jarig: 20 september 2020
woensdag, 20 september 1961

> voor 59e verjaardag
Erwin Koeman, geboren te Zaandam, is een voormalig Nederlands profvoetballer en huidig voetbaltrainer. Erwin Koeman is de oudere broer van eveneens ex-voetballer en trainer Ronald Koeman. Erwin Koeman debuteerde in het betaald voetbal bij FC Groningen en speelde ook nog bij PSV Eindhoven, KV Mechelen en het Nederlands elftal, waarvoor hij 34 interlands speelde en 3 doelpunten maakte. Naast het winnen van meerdere prijzen zoals landskampioenschap, Supercup, beker, de Europacup 2, werd hij ook Europees Kampioen tijdends het EK van 1988 in Duitsland. Als trainer heeft Erwin Koeman o.a. gewerkt bij RKC Waalwijk, Feyenoord en het nationale elftal van Hongarije.

Henk Hofstede feliciteren?

Nationaal
Is nu 68 jaar...
Jarig: 20 september 2020
donderdag, 20 september 1951

> voor 69e verjaardag
Henk Hofstede, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zanger, gitarist, componist, tekstschrijver en vooral bekend van de Amsterdamse popgroep de Nits. Op zijn achtste begon hij met een vriendje reeds muziek te maken. Henk Hofstede richtte in 1974 met Rob Kloet (drummer), Alex Roelofs en Michiel Peters de Nits op, de laatste 2 hebben de band al verlaten en zijn vervangen met o.a. Robert Jan Stips. Henk Hofstede en de Nits scoorden vele hits, vooral in de jaren tachtig; Yes Or No, Tutti Ragazzi, Red Tape, Nescio, Sketches Of Spain, In The Dutch Mountains, J.O.S. Days, The Dream, The Train, Adieu Sweet Bahnhof, Home Before Dark, Radio Shoes, Giant Normal Dwarf, Soap Bubble Box, Dankzij De Dijken en The Flowers. Henk Hofstede leverde als zanger en tekstschrijver bijdragen aan diverse artiesten en werkte o.a. met Frank Boeijen, Kinderen Voor Kinderen, Henny Vrienten, Liesbeth List, de Vlaamse zangeres Yasmine etc.

Sophia Loren feliciteren?

Internationaal
Is nu 85 jaar...
Jarig: 20 september 2020
donderdag, 20 september 1934

> voor 86e verjaardag
Sophia Loren, geboren als Sofia Villani Scicolone te Rome, is een Italiaanse actrice. Sophia Loren won in 1962 een Academy Award / Oscar voor haar hoofdrol in het Italiaans-Duitse oorlogsdrama La Ciociara. Daarnaast werden haar meer dan 45 andere acteerprijzen toegekend, waaronder verschillende Golden Globes, een BAFTA Award en de prijs voor beste actrice op het Filmfestival van Cannes. Op veertienjarige leeftijd won Sophia Loren een prijs in een schoonheidswedstrijd en een paar jaar later werd ze bij nog zo'n wedstrijd opgemerkt door filmproducent Carlo Ponti (haar latere echtgenoot), die haar een screentest liet doen. In 1954 maakte Sophia Loren haar filmdebuut in L'Oro Di Napoli van Vittorio de Sica. In 1957 speelde Sophia Loren in haar eerste Engelstalige film The Pride And The Passion, samen met Cary Grant en Frank Sinatra. Sophia Loren werkte ook nog mee aan de volgende producties; Le Sei Mogli Di Barbablù, Il Voto, Totò Tarzan, Aida, Attila, La Donna Del Fiume, The Black Orchid, Houseboat, La Ciociara, El Cid, The Fall Of The Roman Empire, Matrimonio All'Italiana, Judith, A Countess From Hong Kong, Brief Encounter, Una Giornata Particolare, Brass Target, Prêt-à-Porter, Grumpier Old Men, Soleil en Nine.

Thiemo de Bakker feliciteren?

Nationaal
Is nu 31 jaar...
Jarig: 19 september 2020
maandag, 19 september 1988

> voor 32e verjaardag
Thiemo de Bakker is een Nederlandse tennisser die op 17-jarige leeftijd het jeugdtoernooi van Wimbledon wist te winnen. In 2008 werd Thiemo de Bakker voor het eerst geselecteerd voor het Daviscup team van Nederland. Thiemo de Bakker is één van de beste tennissers van Nederland met als doel om in de Top 100 te komen én blijven van de ATP wereldranglijst van de beste tennissers ter wereld.

Kevin Zegers feliciteren?

Internationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: 19 september 2020
woensdag, 19 september 1984

> voor 36e verjaardag
Kevin Zegers, geboren als Kevin Joseph Zegers te Woodstock (Ontario), is een Canadese acteur. Kevin Zegers begon zijn carrière toen hij 6 jaar jong was en vooral te zien was in reclames. In 1992 kreeg hij ook zijn eerste gastrol in een televisieserie en in 1993 speelde hij in zijn eerste film; Life With Mikey. Zijn eerste grote hoofdrol was in de jeugdfilm Air Bud uit 1997, waarna hij doorgroeide tot een gelauwerde acteur met grotere en volwassenere rollen; Life With Mikey, Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story, In The Mouth Of Madness, The Silence Of Adultery, Specimen, Rose Hill, Air Bud, A Call To Remember, Air Bud: Golden Receiver, Treasure Island, It Came From The Sky, Komodo, Air Bud: World Pup, MVP: Most Valuable Primate, Sex Lies & Obsession, Fear Of The Dark, Air Bud: Seventh Inning Fetch, Virginia's Run, Wrong Turn, The Incredible Mrs. Ritchie, Dawn Of The Dead, The Hollow, Some Things That Stay, Run Away Home, Transamerica, Felicity: An American Girl Adventure, Zoom, It's A Boy Girl Thing, Gardens Of The Night, The Stone Angel, Walk Two Moon, The Jane Austen Book Club, Normal en Caitlin.

Charly Luske feliciteren?

Nationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 19 september 2020
dinsdag, 19 september 1978

> voor 42e verjaardag
Charly Luske, geboren als Charles René Pierre Luske te Amsterdam, is een Nederlands zanger, acteur en presentator. Charly Luske kreeg al op 12-jarige leeftijd zanglessen en maakte 4 jaar later al zijn debuut in de Lucky Lotto Live Show op TV in een duet met Gordon. Hierna zong Charly Luske een tijdje in de jongensgroep Velvet en groeide Charly Luske in zijn carrière door als zanger / acteur naar musicals als Boyband, Love Me A Little Bit More, Turks Fruit, Op Hoop Van Zegen, The Full Monty, We Will Rock You en werkte hij ook mee aan tv-programma's als Meiden Van De Wit, Costa! en Zoop! Charly Luske deed in 2011/2012 mee aan The Voice of Holland 2. Luske is getrouwd met actrice & presentatrice Tanja Jess met wie hij meerdere kinderen kreeg.

Candy Dulfer feliciteren?

Nationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 19 september 2020
vrijdag, 19 september 1969

> voor 51e verjaardag
Candy Dulfer, geboren te Amsterdam, is een Nederlands saxofoniste / muzikante. Candy Dulfer is dochter van Hans Dulfer, ook een bekend saxofonist. Al op jonge leeftijd trad ze op met haar vader. Op 11-jarige leeftijd maakte ze haar eerste plaat met hem en 1982 speelde ze reeds op het North Sea Jazz Festival. Candy Dulfer heeft o.a. samengewerkt met de volgende artiesten; Madonna, Prince, Dave Stewart van Eurythmics, Van Morrison, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en Daniël Lohues. Candy Dulfer kreeg in 2007 een Gouden Harp uitgereikt. Enkele hits van Candy Dulfer zijn Lily Was Here, Saxuality, Heavently City, Sax-A-Go-Go, Wake Me When It's Over, For The Love Of You, What's In Your Head, Merry Christmas Baby en Als Je Iets Kunt Doen.

Jeremy Irons feliciteren?

Internationaal
Is nu 71 jaar...
Jarig: 19 september 2020
zondag, 19 september 1948

> voor 72e verjaardag
Jeremy Irons, geboren als Jeremy John Irons te Cowes, is een Engels acteur. Jeremy Irons won in 1991 een Academy Award / Oscar voor zijn hoofdrol in Reversal Of Fortune. Daarnaast kreeg Jeremy Irons meer dan 20 andere acteerprijzen toegekend, waaronder Emmy Awards, Golden Globes, Tony Award en Annie Award. Jeremy Irons kreeg zijn acteeropleiding in Bristol en na verschillende rollen voor de Britse televisie, maakte hij in 1980 zijn filmdebuut in Nijinsky. Jeremy Irons heeft op het toneel gestaan, maar is voornamelijk bekend van series en films als The French Lieutenant's Woman, Brideshead Revisited, The Mission, Dead Ringers, Reversal Of Fortune, Kafka, M. Butterfly, The House Of Spirits, The Lion King, Die Hard With A Vengeance, Stealing Beauty, Lolita, The Man In The Iron Mask, The Time Machine, Being Julia, The Merchant Of Venice, Kingdom Of Heaven, Eragon, Inland Empire, Appaloosa, The Pink Panther Deux en The Chronoscope. Ludiek: Jeremy Irons speelt viool en in 2002 kocht Irons Kilcoe Castle in County Cork, Ierland - Hij liet het kasteel roze verven, tot ergernis van de omwonende mensen.

Deze gadget op jouw site?