Deze gadget op jouw site?

Tom Felton feliciteren?

Internationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 22 september 1987

> voor 31e verjaardag
Tom Felton, geboren als Thomas Andrew Felton te Kensington, is een Engels acteur. Tom Felton is vooral beroemd geworden door de rol van Draco Malfidus / Draco Malfoy die hij in de Harry Potter films vertolkte. Tom Felton startte met acteren in commercials toen hij 8 jaar oud was en op zijn 10de begon hij in films te spelen. Tom Felton begon in The Borrowers en Anna And The King, waarna rollen volgden in producties als Second Sight, Harry Potter And The Philosopher's Stone, Harry Potter And The Chamber Of Secrets, Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban, Harry Potter And The Goblet Of Fire, Harry Potter And The Order Of The Phoenix, The Disappeared, Harry Potter And The Half-Blood Prince, 13 Hours, Get Him To The Greek, Harry Potter And The Deathly Hallows en Rise Of The Apes.

Sanne Hans (Miss Montreal) feliciteren?

Nationaal
Is nu 33 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 22 september 1984

> voor 34e verjaardag
Sanne Hans / Miss Montreal is een Nederlandse muzikante die optreedt met haar band Miss Montreal. In Miss Montreal speelt Sanne Hans gitaar en Sanne Hans is de frontzangeres. Enkele hits van Miss Montreal zijn o.a. Just A Flirt, This Is My Life, Seven Friends, Addicted To Crying en Being Alone At Christmas.

Maarten Stekelenburg feliciteren?

Nationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 22 september 1982

> voor 36e verjaardag
Maarten Stekelenburg, geboren te Haarlem, is voetbalkeeper. In het seizoen 2002/2003 debuteerde Maarten Stekelenburg bij AFC Ajax Amsterdam, waarmee hij meerdere prijzen won. Maarten Stekelenburg is tevens doelman van het Nederlands Elftal en wordt gezien als één van de beste doelkeepers ter wereld.

Jort Kelder feliciteren?

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 22 september 1964

> voor 54e verjaardag
Jort Paul Wouter Kelder, oftewel Jort Kelder, is geboren in Gouda. Jort Kelder is een Nederlands journalist, columnist, TV-presentator en voormalig hoofdredacteur van het maandblad Quote. In 2008 lanceerde Jort Kelder zijn website "Nine To Five People". Hij werkte mee aan de TV-programma's Kelder & Co, NSE, Parla, Dragon's Den, Bij Ons In De PC, Topverkopers en De Wereld Draait Door.

Andrea Bocelli feliciteren?

Internationaal
Is nu 59 jaar...
Jarig: Vandaag
maandag, 22 september 1958

> voor 60e verjaardag
Andrea Bocelli, geboren te Lajático (Toscane) is een Italiaanse tenor, die zowel klassieke als populaire muziek zingt. Tevens zingt Andrea Bocelli in enkele opera's, en is hij een producer. Andrea Bocelli leed vanaf zijn geboorte aan de oogziekte glaucoom. Op twaalfjarige leeftijd werd hij na een ongeluk met een voetbal geheel blind, tot dat moment kon hij nog een beetje met zijn rechteroog zien. Andrea Bocelli werd ontdekt door de zanger Zucchero / Adelmo Fornaciari toen deze een tenor zocht. Het was het startsein voor Andrea Bocelli voor een succesvolle carrière wereldwijd, met o.a. ook optredens op het Witte Huis en de Olympische Spelen van 2006 en met hits als Il Mare Calmo Della Sera, Vivere, Con Te Partirò / Vivere, Per Amore, Time To Say Goodbye met Sarah Brightman, Canto Della Terra en Because We Believe met Marco Borsato.

Nick Cave feliciteren?

Internationaal
Is nu 60 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 22 september 1957

> voor 61e verjaardag
Nick Cave, geboren als Nicholas Edward Cave te Warracknabeal, is een Australische muzikant, liedjesschrijver, dichter, schrijver en acteur. Nick Cave werkte mee aan diverse projecten en speelde in bands als; The Boys Next Door, The Birthday Party, Nick Cave and the Bad Seeds en Grinderman. Enkele hits van Nick Cave zijn Where The Wild Roses Grow met Kylie Minoque, As I Sat Sadly By Her Side, Get Ready For Love en Dig Lazarus Dig! Muziek geschreven door Nick Cave wordt regelmatig gebruikt in films, maar Nick Cave schreef ook muziek c.q. soundtracks voor films, zoals Ghosts... Of The Civil Dead, To Have And To Hold, The Proposition, The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford, The Death Of Bunny Munro en The Road.

Jeffrey Arenz feliciteren?

Nationaal
Is nu 23 jaar...
Jarig: 21 september 2018
woensdag, 21 september 1994

> voor 24e verjaardag
Jeffrey Arenz speelde in diverse musicals waaronder Ciske de rat en Beauty And The Beast. Hij had een rol in de serie "De co-assistent" van net5. En hij zong een liedje in Sing It. Ook speelde hij in de bekende commercial van Unive. Verder sprak Jeffrey diverse Disney-films in.

Femke Heemskerk feliciteren?

Nationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: 21 september 2018
maandag, 21 september 1987

> voor 31e verjaardag
Femke Heemskerk, geboren in Roelofarendsveen, is een Nederlandse zwemster. Femke Heemskerk is haar carrière begonnen in haar geboorteplaats bij Z&PC Alkemade. Femke Heemskerk heeft reeds vele titels en medailles behaald, met als hoogtepunt goud op de Olympische Spelen van 2008 in Peking en WK 2009 in Rome op de estafette 4x100 meter vrije slag.

Maryam Hassouni feliciteren?

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: 21 september 2018
zaterdag, 21 september 1985

> voor 33e verjaardag
Maryam Hassouni, geboren te Amsterdam, is een Nederlands-Marokkaans actrice. Maryam Hassouni studeerde rechten aan de Vrije Universiteit maar is met de studie gestopt omdat ze zich wil richten op haar acteer-carrière. Met haar rol als Dunya in de televisieserie Dunya en Desie (Desie = Eva van de Wijdeven) verwierf Maryam Hassouni snel bekendheid. De serie won diverse prijzen prijzen in binnen- en buitenland. In 2006 ontving Maryam Hassouni een Emmy Award in de categorie Beste Actrice voor haar rol als Laila in de film Offers. Maryam Hassouni heeft o.a. ook meegewerkt aan Dunya En Desie, Offers, Blondje, Shouf Shouf!, 'N Beetje Verliefd, Kicks, Anna, Dunya En Desie In Marokko, Anubis En Het Pad Der 7 Zonden, One Night Stand en Verborgen Gebreken.

Nicole Richie feliciteren?

Internationaal
Is nu 36 jaar...
Jarig: 21 september 2018
maandag, 21 september 1981

> voor 37e verjaardag
Nicole Richie of Nicole Camille Richie, geboren te Berkeley (Californië), is een Amerikaanse realitysoap-ster en actrice. Nicole Richie is de adoptiedochter van zanger Lionel Richie en zijn vrouw Brenda Harvey. Nicole Richie werd bekend door de vele feestjes die ze afliep samen met haar beste vriendin Paris Hilton, met wie ze in 2003 ook begon aan de opnamen van The Simple Life; een reality-reeks waarin de twee proberen het land te doorkruisen zonder geld, overnachten bij 'gewone' mensen en zelf hun geld verdienen met simpele werkjes. Ook verschijnt Nicole Richie regelmatig in talkshows en is ze veelvuldig in het nieuws met haar turbulente privé-leven met onderwerpen als; cocaïneverslaving, speculaties over anorexia, relaties en haar veranderde kledingstijl heeft haar inmiddels gemaakt tot stijlicoon en celebrity.

Marc de Hond feliciteren?

Nationaal
Is nu 40 jaar...
Jarig: 21 september 2018
woensdag, 21 september 1977

> voor 41e verjaardag
Marc de Hond, geboren als Marc David de Hond te Amsterdam, is een Nederlandse tv-presentator, ondernemer en schrijver. Marc de Hond is de zoon van opiniepeiler Maurice de Hond. In augustus 2008 verscheen een boek van zijn hand met de titel Kracht, waarin hij schrijft over zijn revalidatie na het oplopen van een dwarslaesie in 2002. Marc de Hond startte in 1996 enkele internetbedrijven. Vervolgens verrichte hij werkzaamheden bij de radio als presentator; Radio 1, Radio 2, 3FM en Caz! Op TV werkte hij mee aan programma's zoals Goedemorgen Nederland, jurylid Mis(s) Verkiezing, Over Vaders En Zonen, RTL Poker, programma 30 bij zender Het Gesprek, De Wereld Draait Door, RTL Boulevard, Netwerk, VARA Laat, Zoekt En Gij Zult Vinden, Medische Missers, Katja En Sophie, Spuiten En Slikken, Shownieuws, Knevel & Van Den Brink, Hart & Ziel, Life And Cooking, Tien Voor Taal, TROS Triviant, De Nationale Bijbeltest, Eet Smakelijk, RTL4 De Slimste en Marc de Hond presenteerde het avonturenprogramma Expedition Unlimited van LLiNK.

Liam Gallagher feliciteren?

Internationaal
Is nu 45 jaar...
Jarig: 21 september 2018
donderdag, 21 september 1972

> voor 46e verjaardag
Liam Gallagher, geboren als William John Paul Gallagher in Longsight Manchester, is een Britse muzikant, die vooral bekend staat als de frontman van de britpop / rockband Oasis. Liam Gallagher is de jongere broer van Noel Gallagher, de gitarist en songwriter van Oasis. De ouders van Liam Gallagher en Noel Gallagher komen uit Ierland. Enkele hits van Liam Gallagher en Oasis zijn Supersonic, Shakermaker, Cigarettes & Alcohol, Whatever, Some Might Say, Roll With It, Wonderwall, Don't Look Back In Anger, Live Forever, Morning Glory, Champagne Supernova, D'you Know What I Mean, Stand By Me, All Around The World, Don't Go Away, Go Let It Out, Who Feels Love?, Sunday Morning Call, The Hindu Times, Stop Crying Your Heart Out, Little By Little / She Is Love, Songbirg, Lyla, The Importance Of Being Idle, Let There Be Love, Acquiesce, Lord Don't Slow Me Down en The Shock Of The Lightning.

Luke Wilson feliciteren?

Internationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 21 september 2018
dinsdag, 21 september 1971

> voor 47e verjaardag
Luke Wilson, geboren als Luke Cunningham Wilson te Dallas (Texas), is een Amerikaans acteur. Luke Wilson is de jongere broer van acteur Owen Wilson. Wilson is lid van de Frat Pack; Jack Black, Ben Stiller, Will Ferrell, Vince Vaughn, Steve Carell en Luke Wilson. Op school brak Luke Wilson records in onder meer de 400 en 800 meter hardlopen, maar doordat zijn broer Owen hem een rol aanbood in een film, begon hij een carrière als acteur met films als Bottle Rocket, Bongwater, Scream 2, Dog Park, Rushmore, Blue Streak, My Dog Skip, Preston Tylk, Charlie's Angels, Legally Blonde, That 70's Show, The Royal Tenenbaums, Masked And Anonymous, Old School, Alex & Emma, Charlie's Angels: Full Throttle, Legally Blonde 2, Around The World In 80 Days, Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy, Mini's First Time, The Wendell Baker Story, The Family Stone, My Super Ex-Girlfriend, Hoot, Idiocracy, Blades Of Glory, Vacancy, 3:10 To Yuma, Terra, Blonde Ambition, Henry Poole Is Here, Tenure en Death At A Funeral.

Lucretia van der Vloot feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 21 september 2018
zaterdag, 21 september 1968

> voor 50e verjaardag
Lucretia van der Vloot, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zangeres en actrice. Twee maanden voor de voltooiing van de Modevakschool, ontdekt Lucretia van der Vloot een advertentie in de krant van de Academie voor Kleinkunst. Ze neemt deel aan de audities, vult op het aanmeldingsformulier bij ‘spel-ervaring’ met volle overtuiging het woord ‘voetbal’ in, en wordt aangenomen. Tijdens de opleiding aan de Kleinkunstacademie zingt Lucretia van der Sloot volop in het popcircuit in verscheidene bands. Na haar afstuderen, speelt Lucretia van der Vloot in verscheidene producties in het theater, bij bands en begint ze ook te acteren in films, tv-series, musicals en toneelstukken. Lucretia van der Vloot brengt ook haar eigen cd's uit en is/was lid van Big, Black & Beautiful. Lucretia van der Vloot werkte mee aan vele producties, zoals All Stars, Baantjer, Rent A Friend, De Boekverfilming, In Oranje, Grijpstra & De Gier, SEXtet, Kopspijkers, Cabarestafette, Uitmarkt, Laat De Leeuw, Het Klokhuis, De TV Show, Lijn 4, Kunststof TV, Life 4 You, Helder, De Wereld Draait Door, Acda & De Munnik, Nationaal Songfestival, Home en Big Black & Beautiful In Concert.

Rob Morrow feliciteren?

Internationaal
Is nu 55 jaar...
Jarig: 21 september 2018
vrijdag, 21 september 1962

> voor 56e verjaardag
Rob Morrow, geboren als Robert Alan Morrow te New Rochelle (New York), is een Amerikaans acteur en regisseur. Rob Morrow speelt ook in films, maar is voornamelijk bekend van zijn rollen in de politieserie Numb3rs uit 2005 als FBI-agent Don Eppes en de serie Northern Exposure uit 1990 als Dr. Joel Fleischman. Rob Morrow speelde o.a. ook in Private Resort, Quiz Show, Saturday Night Live, Monsters, Fame, Mother, Last Dance, Northern Exposure, Into My Heart, The Day Lincoln Was Shot, Maze, Labor Pains, Hudson's Law, Street Time, The Emperor's Club, The Guru, Jenifer, Going Shopping, Oz, Joan Of Arcadia, Numb3rs, The Bucket List en Custody.

Ethan Coen (Coen Brothers) feliciteren?

Internationaal
Is nu 60 jaar...
Jarig: 21 september 2018
zaterdag, 21 september 1957

> voor 61e verjaardag
Ethan Coen is geboren te St. Louis Park in Minneapolis. Vader Coen is hoogleraar Economie en moeder Coen is hoogleraar Kunstgeschiedenis. Ethan Coen en de oudere Joel Coen, ook wel bekend als De gebroeders Coen, is een Amerikaans filmmakersduo die reeds vele prijzen hebben gewonnen zoals Oscars / Academy Awards. De broers Coen zijn vooral bekend van eigenzinnige postmoderne misdaadkomedies en neo noir-films. In de filmwereld worden de broers ook wel de "tweekoppige regisseur" genoemd, omdat ze meestal zeer nauw met elkaar werken en dezelfde ideëen delen over films. De gebroeders Coen regisseren, produceren en schrijven hun eigen films, waarbij in hun vroegere films Joel Coen over het algemeen de regie voor zijn rekening nam en Ethan Coen elke film produceerde. Sinds The Ladykillers hebben de broers Coen echter voor elke film zowel de regie als de productie samen gedaan. Enkele films van Joel Coen en Ethan Coen zijn; Blood Simple, Raising Arizona, Miller's Crossing, Barton Fink, The Hudsucker Proxy, Fargo, The Big Lebowski, O Brother, Where Art Thou?, The Man Who Wasn't There, Intolerable Cruelty, The Ladykillers, No Country For Old Men, Burn After Reading, A Serious Man, True Grit etc.

Dirk Scheringa feliciteren?

Nationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: 21 september 2018
donderdag, 21 september 1950

> voor 68e verjaardag
Dirk Scheringa is een Nederlandse zakenman, sportbestuurder en ex-politicus. Hij is/was oprichter van de DSB Bank en heeft veel betekend voor de profvoetbalclub AZ in Alkmaar. Dirk Scheringa begon zijn werkzame leven als wachtmeester bij de rijkspolitie, maar nam ontslag om in 1975 financieel "Buro Frisia" op te richten. Dit groeide uit tot de landelijke opererende DSB Groep, dat zeer actief was in de sportwereld en failliet ging in 2009.

Bill Murray feliciteren?

Internationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: 21 september 2018
donderdag, 21 september 1950

> voor 68e verjaardag
Bill Murray, geboren als William James (Bill) Murray (Wilmette (Illinois), 21 september 1950) is een Amerikaanse acteur, film- en televisieproducent, filmregisseur, televisie-editor, scenarioschrijver, maar vooral komiek en grappenmaker. Bill Murray won reeds vele prijzen, waaronder een Oscar-nominatie voor Lost In Translation, American Comedy Award, BAFTA Award, Golden Globe, Golden Satellite Award etc. Bill Murray is de 5e uit een gezin van 9 kinderen - 3 van zijn broers; John, Joel en Brian zijn ook acteur en ze speelden alle 4 in de film Scrooged. Bill Murray startte zijn carrière als lid van het komisch gezelschap Second City uit Chicago. Na het vertrek van Chevy Chase bij Saturday Night Live werd Bill Murray in 1977 gevraagd als zijn opvolger, wat hem grote bekendheid bracht. Meestal speelt Bill Murray komische filmpersonages, met name droogkomisch of luid en beledigend: Caddyshack, Stripes, Tootsie, Ghostbusters, Little Shop Of Horrors, Scrooged, Ghostbusters 2, What About Bob?, Groundhog Day, Ed Wood, Kingpin, Space Jam, Rushmore, Hamlet, Charlie's Angels, The Royal Tenenbaums, Lost In Translation, Garfield, The Life Aquatic With Steve Zissou, Garfield 2, Get Smart en Zombieland.

Stephen King feliciteren?

Internationaal
Is nu 70 jaar...
Jarig: 21 september 2018
zondag, 21 september 1947

> voor 71e verjaardag
Stephen King, geboren als Stephen Edwin King te Portland Maine, is een Amerikaans schrijver die bekend is geworden door zijn horrorverhalen. Stephen King begon al vroeg met schrijven. Rond zijn 13e jaar vond hij een doos met oude boeken van zijn vader in het huis van zijn tante, meest horror en sciencefiction. Hij was direct verslingerd aan deze genres. De boeken van Stephen King zijn bij zijn fans zeer populair en komen voor op lijsten van best verkochte boeken, zowel van fictie als non-fictie. De verhalen van Stephen King gaan vaak over onopvallende karakters die worden ondergedompeld in toenemend beangstigende situaties en hij schrijft ook meer literair werk. Veel boeken van Stephen King zijn met veel succes verfilmd. In 2003 werd Stephen King geëerd met de Lifetime Achievement Award. Enkele bekende werken van Stephen King zijn The Body / Stand By Me, Rita Hayworth And Shawshank Redemption, The Green Mile, Carrie, The Shining, Insomnia, Silver Bullet, The Dead Zone, Firestarter, Cujo, Creepshow, The Dark Tower, The Running Man, Sleepwalkers, Christine, Pet Sematary, The Twilight Zone, Misery, Hearts In Atlantis, The Mist, Riding The Bullet en Dreamcatcher.

Jerry Bruckheimer feliciteren?

Internationaal
Is nu 72 jaar...
Jarig: 21 september 2018
vrijdag, 21 september 1945

> voor 73e verjaardag
Jerry Bruckheimer, geboren als Jerome Bruckheimer te Detroit (Michigan), is een Joods-Amerikaanse televisie- en filmproducent, voornamelijk bekend van actie- en avonturenfilms als Beverly Hills Cop, Top Gun, Con Air, Armageddon, Pearl Harbor, Pirates Of The Caribbean en Prince Of Persia en misdaadseries als CSI - Crime Scene Investigation. Op jonge leeftijd ontwikkelde Jerry Bruckheimer een passie voor film en fotografie. Na psychologie te hebben gestudeerd aan de Universiteit van Arizona vertrok hij naar New York, waar hij een baantje vond in de reclamewereld. Jerry Bruckheimer produceerde toen o.a. enkele televisiereclames. Later vertrok hij naar Los Angeles om daar in de film te werken. Enkele andere producties van Jerry Bruckheimer zijn American Gigolo, Flashdance, Beverly Hills Cop, Top Gun, Days Of Thunder, Dangerous Minds, Crimson Tide, Bad Boys, The Rock, Con Air, Armegeddon, Enemy Of The State, Coyote Ugly, Gone In 60 Seconds, Pearl Harbor, Bad Company, Pirates Of The Caribbean, National Treasure, King Arthur, Confessions Of A Shopaholic, Prince Of Persia, CSI, Cold Case, Without A Trace, Close To Home, Eleventh Hour etc.

Leonard Cohen feliciteren?

Internationaal
Is nu 83 jaar...
Jarig: 21 september 2018
vrijdag, 21 september 1934

> voor 84e verjaardag
Leonard Cohen, geboren te Montréal Canada en overleden op 7 november 2016 te Los Angeles Californië USA, was een Joods-Canadese dichter, folksinger-songwriter, schrijver en vooral bekend van de hits Suzanne, Hallelujah en So Long, Marianne. Enkele andere hits zijn Lover Lover Lover, Everybody Knows, The Tower Of Song en First We Take Manhattan. Als tiener leerde Leonard Cohen gitaar spelen en formeerde een country/folkgroep genaamd the Buckskin Boys. Hij studeerde letteren aan de McGill-universiteit met als doel dichter te worden en debuteerde in 1956 met Let Us Compare Mythologies. Reeds in 1961 was Leonard Cohen in Canadese poëziekringen een bekende naam. In 1967 verhuisde Leonard Cohen naar de Verenigde Staten, waar hij een reputatie als singer-songwriter vestigde. Decennia later is Leonard Cohen wereldwijd bekend, treedt hij nog regelmatig op en wordt vooral zijn hit Hallelujah veelvuldig gecoverd.

zeilmeisje Laura Dekker feliciteren?

Nationaal
Is nu 22 jaar...
Jarig: 20 september 2018
woensdag, 20 september 1995

> voor 23e verjaardag
Laura Dekker, ook wel bekend als het zeilmeisje, is geboren te Whangarei in Nieuw-Zeeland. Laura Dekker werd bekend doordat ze veelvuldig in het nieuws kwam, omdat zij als jongste solo-zeilster om de wereld wilde gaan zeilen, maar daarbij door de autoriteiten werd gehinderd. Laura Dekker werd geboren op een boot in de haven van Whangarei tijdens een wereldreis van haar ouders. Haar vader heeft de Nederlandse nationaliteit, haar moeder de Duitse. Dekker heeft hierdoor de Nederlandse, de Duitse en de Nieuw-Zeelandse nationaliteit. Haar eerste vier levensjaren verbleef zij met haar ouders op een schip op zee en op haar zesde kreeg Laura al een eigen zeilboot. De term "zeilmeisje", zoals Laura Dekker in de vele media rondom haar zaak werd aangeduid, eindigde als 7e in de verkiezing van het Woord Van Het Jaar 2009.

Pieter Derks feliciteren?

Nationaal
Is nu 33 jaar...
Jarig: 20 september 2018
donderdag, 20 september 1984

> voor 34e verjaardag
Pieter Derks, geboren te Wijchen, is een Nederlandse cabaretier en columnist. Pieter Derks volgde een opleiding aan de Kleinkunstacademie in 's-Hertogenbosch. In 2004 won Pieter Derks het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en tevens stond hij in de voorrondes van het Leids Cabaret Festival. In 2005 kreeg hij de publieksprijs van de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Pieter Derks werkte mee aan programma's als Mag Ik U Kussen, TatataTaal, In Goed Gezelschap, Over De Kop etc. De meeste nationale bekendheid krijgt hij als hij wekelijks op vrijdag het VARA-programma De Wereld Draait Door afsluit. Pieter Derks heeft o.a. getourd met het cabaret-programma Van Nature en hij is te horen geweest op het BNN Today radioprogramma op Radio 1.

Erwin Koeman feliciteren?

Nationaal
Is nu 56 jaar...
Jarig: 20 september 2018
woensdag, 20 september 1961

> voor 57e verjaardag
Erwin Koeman, geboren te Zaandam, is een voormalig Nederlands profvoetballer en huidig voetbaltrainer. Erwin Koeman is de oudere broer van eveneens ex-voetballer en trainer Ronald Koeman. Erwin Koeman debuteerde in het betaald voetbal bij FC Groningen en speelde ook nog bij PSV Eindhoven, KV Mechelen en het Nederlands elftal, waarvoor hij 34 interlands speelde en 3 doelpunten maakte. Naast het winnen van meerdere prijzen zoals landskampioenschap, Supercup, beker, de Europacup 2, werd hij ook Europees Kampioen tijdends het EK van 1988 in Duitsland. Als trainer heeft Erwin Koeman o.a. gewerkt bij RKC Waalwijk, Feyenoord en het nationale elftal van Hongarije.

Henk Hofstede feliciteren?

Nationaal
Is nu 66 jaar...
Jarig: 20 september 2018
donderdag, 20 september 1951

> voor 67e verjaardag
Henk Hofstede, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zanger, gitarist, componist, tekstschrijver en vooral bekend van de Amsterdamse popgroep de Nits. Op zijn achtste begon hij met een vriendje reeds muziek te maken. Henk Hofstede richtte in 1974 met Rob Kloet (drummer), Alex Roelofs en Michiel Peters de Nits op, de laatste 2 hebben de band al verlaten en zijn vervangen met o.a. Robert Jan Stips. Henk Hofstede en de Nits scoorden vele hits, vooral in de jaren tachtig; Yes Or No, Tutti Ragazzi, Red Tape, Nescio, Sketches Of Spain, In The Dutch Mountains, J.O.S. Days, The Dream, The Train, Adieu Sweet Bahnhof, Home Before Dark, Radio Shoes, Giant Normal Dwarf, Soap Bubble Box, Dankzij De Dijken en The Flowers. Henk Hofstede leverde als zanger en tekstschrijver bijdragen aan diverse artiesten en werkte o.a. met Frank Boeijen, Kinderen Voor Kinderen, Henny Vrienten, Liesbeth List, de Vlaamse zangeres Yasmine etc.

Deze gadget op jouw site?