Deze gadget op jouw site?

Everon Jackson Hooi feliciteren?

Nationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 30 mei 1982

> voor 36e verjaardag
Everon Jackson Hooi, geboren als Everon Jackson Michael Werner Hooi op Curaçao, is een Nederlands acteur van Antilliaanse afkomst. Everon Jackson Hooi rondde de opleiding Audiovisiuele vormgeving op het Grafisch Lyceum in Rotterdam af. Everon Jackson Hooi werd geboren op Curaçao en dat zou hem later nog goed van pas komen. In 2004 werd hij namelijk gevraagd voor één van de hoofdrollen in de dramaserie De Erfenis, die zich o.m. op het Antilliaanse eiland afspeelde. Meer landelijke bekendheid kreeg hij door zijn rol van Bing Mauricius in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden GTST. Everon Jackson Hooi werkte o.a. mee aan De Erfenis, Let's Dance, HUP, Heartbreak Hotel, Doodeind, Westwijk en Goede Tijden Slechte Tijden.

Jojanneke van den Berge feliciteren?

Nationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 30 mei 1980

> voor 38e verjaardag
Jojanneke van den Berge is een Nederlandse schrijvend journaliste, programmamaker en presentatrice. Ze presenteerde PowNews van de zender PowNed. Jojanneke van den Berge wordt ook wel liefkozend Miss Jo genoemd. Jojanneke van den Berge studeerde Communicatiewetenschap en Internationale Ontwikkelingsstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Jojanneke van den Berge liep vervolgens stage bij Endemol en HMH, voordat ze ging werken bij HP/De Tijd en De Pers, waar ze evementen, grote achtergrondverhalen en showbizzverhalen versloeg. Vanaf 2010 gaat ze aan de slag bij de nieuwe publieke omroep PowNed, waarvoor ze programma's op TV gaat maken.

Cee Lo Green feliciteren?

Internationaal
Is nu 43 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 30 mei 1974

> voor 44e verjaardag
Cee Lo Green, geboren als Thomas DeCarlo Callaway te Atlanta, is een Amerikaanse hiphop, funk, soul en R&B-artiest. Cee-Lo Green was voorheen lid van de hiphopgroep Goodie Mob en timmerde reeds een tijdje aan de weg als solo-artiest, voordat hij bekend werd als zanger van de groep Gnarls Barkley. Deze band bestaat naast Cee Lo ook uit producer Danger Mouse. Gnarls Barkley werd in 2006 wereldwijd bekend door met hun single Crazy in verschillende landen op nummer-1 te komen. Hierna in 2010 scoorde Cee Lo Green solo wereldwijd een grote hit met het nummer F**k You! (Fuck You), ook in Nederland haalde het de nummer 1 positie. Cee Lo Green scoorde ook nog de hits Lil Star met Kelis, F*ck You!, It's OK en Bright Lights Bigger City.

Peter Paul Muller feliciteren?

Nationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 30 mei 1965

> voor 53e verjaardag
Peter Paul Muller, geboren te Rotterdam, is een Nederlands acteur. Peter Paul Muller is voornamelijk bekend geworden door diverse films en televisieprogramma's, waaronder All Stars, De Dominee en Gooische Vrouwen. Peter Paul Muller studeerde in 1991 af aan de toneelschool in Maastricht. Daarna begon hij met werk voor televisie. Peter Paul Muller speelde mee in Richting Engeland, Dag Juf Tot Morgen, Baantjer, All Stars de film, Het 14e Kippetje, Oud Geld, FL 19.99, De Trein Van Zes Uur Tien, All Stars de serie, De Passievrucht, De Dominee, Gooische Vrouwen de serie, Gooische Vrouwen de film, Keyzer & De Boer Advocaten, Grijpstra & De Gier, Alles Is Liefde, De Eetclub en de film Old Stars.

Clairy Polak feliciteren?

Nationaal
Is nu 61 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 30 mei 1956

> voor 62e verjaardag
Clairy Polak, geboren te Amsterda, is een Nederlandse journaliste en presentatrice op tv en radio. Ze is enig kind van de cabaretiers Katja Berndsen en Alexander Pola, de artiestennaam van Bram Polak. Clairy Polak begon haar mediacarrière bij de Uitkrant en werkte vervolgens bij de VARA als bureauredacteur en later politiek verslaggever. Dit deed ze eerst alleen op de radio, waar haar hart het meeste ligt, maar later presenteerde ze ook NOVA en Buitenhof op tv. Clairy Polak wordt gezien als één van de beste interviewers van Nederland en werkte o.a. ook nog mee aan de radio- en tv-programma's Nieuwsuur, De Editie, De Ochtenden, Ophef En Vertier en Met Het Oog Op Morgen.

Rutger Castricum feliciteren?

Nationaal
Is nu 38 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
dinsdag, 29 mei 1979

> voor 39e verjaardag
Rutger Castricum, geboren te Den Haag, is een Nederlandse presentator. Rutger Castricum kreeg vooral bekendheid als verslaggever voor de website GeenStijl waar hij soms opzienbare reportages maakte, zoals met minister Ella Vogelaar. Rutger Castricum werkte mee aan de programma's GeenStijl, finale van de Gouden Kooi, Trots Op Onze Jongens, reportages vanuit Uruzgan met Nederlandse soldaten op Oudejaarsdag, en nog enkele andere TV-optredens.

Marc Dik feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
woensdag, 29 mei 1968

> voor 50e verjaardag
Marc Dik, geboren te Rotterdam, is een Nederlandse televisiepresentator. Marc Dik studeerde journalistiek en begon bij de EO-radio. Zijn eerste tv-programma was Vijftig Kamers. Dit programma kreeg bekendheid door een vernieuwende manier van tv-maken. Naast presenteren bedenkt hij nieuwe formats voor omroepen. Hij is sinds 1999 mede-eigenaar van tv-productiemaatschappij Skyhigh TV in Hilversum. Skyhigh TV is producent van onder andere Het familiediner (EO), Over Mijn Lijk (BNN) en Model in 1 dag (Net 5). Marc Dik is vooral bekend van EO-programma's als Jong, De Weddingplanner, Op Zoek Naar Een Wonder, Gezocht, Met Niks Begonnen en Korenslag waarin Marc Dik de presentatie overnam van Henny Huisman.

Noel Gallagher feliciteren?

Internationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
maandag, 29 mei 1967

> voor 51e verjaardag
Noel Gallagher, geboren als Noel Thomas David Gallagher in Longsight Manchester, is een Britse muzikant, die vooral bekend staat als de (voormalige) gitarist en songwriter van de britpop / rockband Oasis. Noel Gallagher is de oudere broer van Liam Gallagher, de voorman van Oasis. De ouders van Noel Gallagher en Liam Gallagher komen uit Ierland. Enkele hits van Noel Gallagher en Oasis zijn Supersonic, Shakermaker, Cigarettes & Alcohol, Whatever, Some Might Say, Roll With It, Wonderwall, Don't Look Back In Anger, Live Forever, Morning Glory, Champagne Supernova, D'you Know What I Mean, Stand By Me, All Around The World, Don't Go Away, Go Let It Out, Who Feels Love?, Sunday Morning Call, The Hindu Times, Stop Crying Your Heart Out, Little By Little / She Is Love, Songbirg, Lyla, The Importance Of Being Idle, Let There Be Love, Acquiesce, Lord Don't Slow Me Down en The Shock Of The Lightning.

Melissa Etheridge feliciteren?

Internationaal
Is nu 56 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
maandag, 29 mei 1961

> voor 57e verjaardag
Melissa Etheridge, geboren Melissa Lou Etheridge te Leavenworth (Kansas), is een Amerikaanse rockzangeres. Melissa Etheridge scoorde in Nederland haar grootste hits met Like The Way I Do en Bring Me Some Water. In 2007 werd haar hit I Need To Wake Up bekroond met een Oscar / Academy Award voor originele song in de film An Inconvenient Truth. Melissa Etheridge is ook bekend als activist voor homorechten door publiekelijk bekend te maken dat ze lesbienne is tijdens de eerste inauguratie van President Bill Clinton in januari 1993. Haar relatie(s) worden ook vaak openlijk in de media gevolgd en besproken. Enkele hits van Melissa Etheridge zijn Bring Me Some Water, Like The Way I Do, No Souvenirs, You Can Sleep While I Drive, 2001, Dance Without Sleeping, Like The Way I Do (Live), Must Be Crazy For Me, I'm The Only One, Your Little Secret, I Want To Come Over, Nowhere To Go, Angels Would Fall, I Want To Be In Love en Breath.

Willem Holleeder feliciteren?

Nationaal
Is nu 59 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
donderdag, 29 mei 1958

> voor 60e verjaardag
Willem Holleeder, geboren als Willem Frederik Holleeder te Amsterdam, is een Nederlandse crimineel. Willem Holleeder wordt ook wel De Neus genoemd, vanwege de omvang van zijn neus. Samen met Cor van Hout, kreeg Willem Holleeder in 1983 bekendheid als één van de ontvoerders van biermagnaat Freddy Heineken. Nadat hij voor deze misdaad een gevangenisstraf had uitgezeten, zou hij zich hebben opgewerkt tot de top van de Amsterdamse misdaadwereld. Eind december 2007 werd Willem Holleeder tot negen jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens afpersing van vastgoedhandelaren. Willem Holleeder wordt nog steeds met allerzei criminele zaken in verband gebracht, zoals afpersing, prostitutie, koppelbazen, huizenhandel, vastgoedhandel, drugshandel, betrokkenheid bij de dood van Willem Endstra en Bram Zeegers, wapenbezit etc.

Annette Bening feliciteren?

Internationaal
Is nu 59 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
donderdag, 29 mei 1958

> voor 60e verjaardag
Annette Bening, geboren als Annette Francine Bening te Topeka (Kansas), is een Amerikaanse actrice. Op jonge leeftijd verhuisde Annette Bening naar Californië. Na de middelbare school studeerde ze Drama, en debuteerde in het theater met Coastal Disturbances in New York. Haar eerste film was de televisiefilm Manhunt For Claude Dallas en Annette Bening verscheen in 1988 voor het eerst op het witte doek in de film The Great Outdoors. Annette Bening ontving Academy Awards- / Oscar nominaties voor haar rol in The Grifters en American Beauty. Annette Bening is getrouwd (geweest) met acteur Warren Beatty, die zij leerde kennen op de set van de film Bugsy. Enkele andere producties waarin Annette Bening speelde zijn Valmont, Postcards From The Edge, The Grifters, Regarding Henry, Love Affair, The American President, Richard III, Mars Attacks!, The Siege, American Beauty, Open Range, Being Julia, Running With Scissors, The Women, Mother And Child, The Kids Are All Right, State Of The Union, Hemingway & Fuentes en The Kids Are All Right.

John F. Kennedy feliciteren?

Internationaal
Is nu 100 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
dinsdag, 29 mei 1917

> voor 101e verjaardag
John F. Kennedy, geboren te Brookline (Massachusetts) als John Fitzgerald Kennedy, roepnaam Jack maar ook bekend bij zijn initialen JFK, was een Amerikaans politicus van de Democratische Partij en de 35e President van de Verenigde Staten van Amerika van 1961 tot 1963. JFK werd op 22 november 1963 op 46-jarige leeftijd vermoord in Dallas. De Kennedy-familie bestaat uit vele bekende leden, die later ook vaak politiek actief waren. John F. Kennedy was sinds 1953 getrouwd met Jacqueline Bouvier - beter bekend als Jackie Kennedy, met wie hij 4 kinderen kreeg. Bij het grote publiek is John Kennedy bekend als de president die de Amerikaanse plannen bekendmaakte om een man op de maan te zetten, om zo de ruimtewedloop met de Sovjet-Unie te winnen. Daarnaast werd zijn voortijdig afgebroken termijn gekenmerkt door de Cubacrisis en steeds sterkere Amerikaanse inmenging in de Vietnamoorlog. John F. Kennedy was evenwel een meer pragmatisch dan ideologisch geïnspireerd leider en tot op de dag van vandaag wordt hij nog steeds gezien als één van de meest populaire presidenten ooit van de VS.

Spike (Di-rect) feliciteren?

Nationaal
Is nu 33 jaar...
Jarig: 28 mei 2018
maandag, 28 mei 1984

> voor 34e verjaardag
Frans van Zoest, geboren in Den Haag, is beter bekend onder zijn artiestennaam Spike. Spike is songwriter, gitarist en tweede zanger van de succesvolle Nederlandse rockband Di-rect. Enkele hits van Spike c.q. Di-rect zijn; Just The Way I Do, My Generation, Inside My Head, Adrenaline, Rollercoaster, Hungry For Love, Cool Without You, Webcam Girl, Blind For You (met Wibi Soerjadi), A Good Thing, Johnny, Times Are Changing, This Is Who We Are, Hold On en Natural High.

Michael Boogerd feliciteren?

Nationaal
Is nu 45 jaar...
Jarig: 28 mei 2018
zondag, 28 mei 1972

> voor 46e verjaardag
Michael Boogerd, geboren in Den Haag, is een voormalig professioneel wielrenner. Michael Boogerd was actief van 1994 t/m 2007 waarin hij veel successen boekte en in die periode ook de meest succesvolle Nederlandse klassementsrenner. Zijn belangrijkste overwinningen zijn de Amstel Gold Race in 1999 en twee etappes in de Ronde van Frankrijk. Bovendien werd Michael Boogerd driemaal Nederlands kampioen. Michael Boogerd heeft gefietst voor Wordperfect, Novell, Rabobank en als bijnaam heeft hij Boogie.

Kylie Minogue feliciteren?

Internationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 28 mei 2018
dinsdag, 28 mei 1968

> voor 50e verjaardag
Kylie Minogue, geboren als Kylie Ann Minogue te Melbourne, is een Australische zangeres en actrice. In haar kinderjaren ontstaat een duidelijke voorkeur voor muziek van The Beatles, Rolling Stones en ABBA. Kylie Minogue is op 10-jarige leeftijd sterk onder de indruk van het optreden van Olivia Newton-John in de film Grease en doet haar samen met haar zus Daniëlle (bekend als artieste Dani Minogue) geregeld na in huisoptredentjes. Minogues carrière wordt gekenmerkt door haar opkomst als kindsterretje in een soapserie The Neighbours. Met meer dan 60 miljoen verkochte albums is Kylie Minogue de meest succesvolle artiest van Australië. Kylie Minogue scoorde tal van hits, zoals I Should Be So Lucky, The Loco-Motion, Especially For You, Hand On Your Heart, Tears On My Pillow, Better The Devil You Know, Step Back In Time, Confide In Me, Where The Wild Roses Grow, Spinning Around, Kids, Can't Get You Out Of My Head, In Your Eyes, Love At First Sight, Slow, Red Blooded Woman, I Believe In You, 2 Hearts, In My Arms en Wow.

Jacques Herb feliciteren?

Nationaal
Is nu 71 jaar...
Jarig: 28 mei 2018
dinsdag, 28 mei 1946

> voor 72e verjaardag
Jacques Herb, geboren als Jack van Herp te Rotterdam, is een Nederlandse zanger. Jacques was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde hij aan bij de "wilde vaart" en liet in de diverse zeehavens zijn talent als zanger reeds horen. Jacques Herb begeleidde toen zich daarbij op zijn gitaar. In 1970 won Jacques Herb met het eigen geschreven nummer De Toreador een talentenjacht in Scheveningen. Deze werd door de AVRO op TV uitgezonden. Hierdoor kwam hij in contact met zijn ontdekker Pierre Kartner die vervolgens voor hem het nummer Manuela bewerkte, waarmee Herb een enorme hit scoorde wat tot op heden nog een populair nummer is. Enkele hits van Jacques Herb zijn De Toreador, Manuela, Een Man Mag Niet Huilen, Werkeloos, Veronica 538, Is Jacques Herb Mijn Echte Naam, Rozen Geef Ik Jou Maria, Torremolinos (I Love You), Manuela 2 (Het Vervolg) en Ik Heb De Zomer Meegebracht. Ludiek: De hit Manuela zorgde voor een stijging van de populariteit van die voornaam in de jaren 70. In 2002 is Jacques Herb benoemd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau.

Hans Dulfer feliciteren?

Nationaal
Is nu 77 jaar...
Jarig: 28 mei 2018
dinsdag, 28 mei 1940

> voor 78e verjaardag
Hans Dulfer, geboren te Amsterdam, is een Nederlands saxofonist. Hans Dulfer speelde o.a. met Clous van Mechelen, John McLaughlin, Willem Breuker, Jan Akkerman, Herman Brood en Saskia Laroo. Hans Dulfer is de vader van saxofoniste Candy Dulfer. Hans Dulfer leerde zichzelf saxofoon spelen en is sinds zijn 17e professioneel muzikant, met Coleman Hawkins als grote voorbeeld. Hans Dulfer speelde in vele bands, maar had ook groot succes als solo-artiest - vooral in Japan wordt hij aanbeden. Naast muzikant was Hans Dulfer ook bestuurslid, succesvol autoverkoper, columnist, radiopresentator, directeur van Paradiso en won hij als saxofonist de Bird Award van het North Sea Jazz Festival. Hans Dulfer is Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Bram van der Vlugt feliciteren?

Nationaal
Is nu 83 jaar...
Jarig: 28 mei 2018
maandag, 28 mei 1934

> voor 84e verjaardag
Bram van der Vlugt, geboren als Abraham Rutger van der Vlugt te Den Haag, is een Nederlands acteur. Bram van der Vlugt is de vader van zangeres en presentatrice Marijne van der Vlugt. Bram van der Vlugt volgde zijn toneelopleiding aan de Toneelschool te Amsterdam. Hierna speelde hij 7 jaren bij de Toneelgroep Studio, waarna hij in wisselende gezelschappen en in de vrije sector te zien was. Voor zijn rol in Kopenhagen kreeg Bram van der Vlugt in 2000 de Louis d'Or, de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol. De laatste jaren is Bram van der Vlugt actief als ambassadeur van het Groene Hart - hij was één van de medeoprichters van de stichting Gras & Wolken. Voor zijn werk voor Gras en Wolken en acteur werd Bram van der Vlugt in 2001 benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Als acteur speelde Bram van der Vlugt in vele films en toneelstukken, zoals Flodder In Amerika, Filmpje!, De Gordel Van Smaragd, Sinterklaas, Pietje Bell, Kees De Jongen, De Kroon, De Brief Voor De Koning, Anubis, Medisch Centrum West, Zeg 'Ns AAA, De Fabriek, Willem Van Oranje, GTST, Meiden Van De Wit, Keyzer & De Boer Advocaten, Grijpstra & De gier, Unit 13 en hij speelt een belangrijke rol tijdens Sinterklaas rond 5 december.

Jamie Oliver feliciteren?

Internationaal
Is nu 42 jaar...
Jarig: 27 mei 2018
dinsdag, 27 mei 1975

> voor 43e verjaardag
De Britse chef-kok James (Jamie) Oliver wordt ook wel de Naked Chef genoemd, vanwege zijn manier van koken om van simpele ingrediënten iets lekkers te maken. Hij is opgegroeid in de pub/restaurant van zijn vader, waar zijn droom om kok te worden al gauw vormen aannam. Toen Jamie een keer bij toeval op TV kwam, werd zijn talent en frisheid van koken ontdekt door meerdere TV-producenten en kreeg hij veel aanbiedingen. Zijn TV-programma's en kookboeken zijn inmiddels een groot succes wereldwijd!

Paul Bettany feliciteren?

Internationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 27 mei 2018
donderdag, 27 mei 1971

> voor 47e verjaardag
Paul Bettany, geboren te Londen, is een Engels acteur. Paul Bettany is voornamelijk bekend van de films A Knight's Tale, Master and Commander, The Da Vinci Code en het Oscar-winnende A Beautiful Mind waarin Jennifer Connelly ook speelde en waarmee hij trouwde op nieuwjaarsdag 2003. De vader van Paul Bettany is acteur, zijn moeder is het, zijn oma was het ook, zijn opa was echter muzikant. Paul Bettany begon als theateracteur, maar nadat hij overschakelde naar film, speelde hij o.a. in Sharpe's Waterloo, Bent, The Land Girls, After The Rain, Dead Babies, David Copperfield, Kiss Kiss Bang Bang, A Knight's Tale, A Beautiful Mind, The Heart Of Me, Dogville, The Reckoning, Master And Commander: The Far Side Of The World, Wimbledon, Firewall, The Da Vinci Code, Broken Lines, Iron Man, The Secret Life Of Bees, Inkheart, The Young Victoria, Creation, Iron Man 2, Legion en Priest.

Joseph Fiennes feliciteren?

Internationaal
Is nu 47 jaar...
Jarig: 27 mei 2018
woensdag, 27 mei 1970

> voor 48e verjaardag
Joseph Fiennes, geboren als Joseph Alberic Fiennes te Salisbury (Wiltshire), is een Engels filmacteur en toneelspeler. Joseph Fiennes is waarschijnlijk het meest bekend van zijn rollen als William Shakespeare in Shakespeare in Love en Robert Dudley in Elizabeth. Joseph Fiennes is de jongere broer en tevens acteur Ralph Fiennes. Na het verlaten van de kunstacademie ging Joseph Fiennes werken bij jeugdtheater Young Vic, studeerde hij verder aan de Guildhall School Of Music And Drama en was vervolgens 2 seizoenen lid van de Royal Shakespeare Company. In 1995 maakte Joseph Fiennes zijn televisiedebuut als Willy In The Vacillations Of Poppy Carew. Zijn eerste film was Stealing Beauty, waarna nog vele producties zouden volgen: Shakespeare In Love, Elizabeth, Martha Meet Frank Daniel And laurence, Forever Mine, Enemy At The Gates, Dust, Killing Me Softly, Luther, The Merchant Of Venice, The Great Raid, Man To Man, Running With Scissors, The Darwin Awards, Goodbye Bafana, Der Rote Baron, You Me And Captain Longbridge, The Escapist, Spring 1941, Against The Current en FlashForward tv-serie. Joseph Fiennes is een actief filantroop en is betrokken bij verschillende goede doelen, die zich voornamelijk inzetten voor de bestrijd

Viktor Horsting (Viktor&Rolf) feliciteren?

Nationaal
Is nu 48 jaar...
Jarig: 27 mei 2018
dinsdag, 27 mei 1969

> voor 49e verjaardag
Viktor Horsting van Viktor & Rolf is een bekend toonaangevend modehuis onder leiding van het eigenzinnige ontwerpersduo Viktor Horsting en Rolf Snoeren met theatrale modeshows en extravagante kledingcollecties. Viktor & Rolf hebben wereldwijd succes en kleden menigeen prominent.

Christopher Lee feliciteren?

Internationaal
Is nu 95 jaar...
Jarig: 27 mei 2018
zaterdag, 27 mei 1922

> voor 96e verjaardag
Christopher Lee of Sir Christopher Frank Carandini Lee, geboren te Londen en op 7 juni 2015 overleden te Londen, was een Engels acteur. Christopher Lee speelde sinds 1948 in meer dan 250 films en werd bekend van zijn filmrollen in Graaf Dracula en in latere jaren The Lord Of The Rings en Star Wars. Christopher Lee speelt vaak een fanatieke schurk. De jonge Christopher Lee deed enkele studies in Engeland, maar toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak ging hij in dienst bij de Royal Air Force en de Britse geheime dienst. Na de oorlog in 1946 kreeg Christopher Lee een contract voor 7 jaar bij de Rank Organisation en een jaar later maakte hij zijn filmdebuut en hij brak definitief door in 1957 met de film The Curse Of Frankenstein en vervolgens met Dracula. Enkele andere films van Christopher Lee zijn Hamlet, Ivanhoe, Moulin Rouge, Moby Dick, Dracula, The Mummy, William Tell, The Alfred Hitchcock Hour, Fu Manchu, I Monster, Horror Express, The Man With The Golden Gun, The Four Musketeers, 1941, Charlie's Angels, Shaka Zulu, Around The World In 80 Days, Gremlins 2, Death Train, Police Academy 7, The Odyssey, Sleepy Hollow, The Lord Of The Rings, Star Wars, Charlie And The Chocolate Factory, The Golden Compass, Alice In Wonderland en The Hobbit.

Demy de Zeeuw feliciteren?

Nationaal
Is nu 34 jaar...
Jarig: 26 mei 2018
donderdag, 26 mei 1983

> voor 35e verjaardag
Demy de Zeeuw, geboren te Apeldoorn, is een Nederlandse voetballer. Demy de Zeeuw speelt voornamelijk op het middenveld. Demy de Zeeuw begon zijn carrière bij AGOVV Apeldoorn en vervolgens Go Ahead Eagles, AZ Alkmaar, AFC Ajax Amsterdam en als international voor het Nederlands elftal, waarvoor hij ruim 25 interlands speelde.

Matt Stone (South Park) feliciteren?

Internationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 26 mei 2018
woensdag, 26 mei 1971

> voor 47e verjaardag
Matt Stone, geboren als Matthew Richard Stone te Houston (USA), is een Amerikaans animator, filmregisseur, scriptschrijver, acteur en stemartiest. Matt Stone is, samen met zijn compagnon Trey Parker, vooral bekend als één van de bedenkers van de animatieserie South Park of Southpark. Enkele producties waaraan Matt Stone meewerkte, zijn The Spirit Of Christmas, Alferd Packer: The Musical of Cannibal! The Musical, South Park, Orgazmo, BASEketball, South Park: Bigger Longer & Uncut, That's My Bush! en Team America: World Police.

Deze gadget op jouw site?