Deze gadget op jouw site?

Eminem feliciteren?

Internationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 17 oktober 1972

> voor 47e verjaardag
Eminem, artiestennaam van Marshall Bruce Mathers III, ook wel Slim Shady genoemd, is een uiterst succesvolle Amerikaanse blanke rapper. Enkele hits van Eminem zijn; My Name Is, The Real Slim Shady, Stan, Just Lose It, Like Toy Soldiers, When I'm Gone, Smack That en We Made You.

Wyclef Jean feliciteren?

Internationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 17 oktober 1972

> voor 47e verjaardag
Wyclef Jean, geboren te Croix-des-Bouquets in Haïti, is een Amerikaans rapper en producer van Haïtiaanse afkomst. Wyclef Jean werd voornamelijk bekend als lid van het hiphoptrio The Fugees en ook solo scoorde hij hits: No No No, Another One Bites The Dust, Gone Till November, New Day, It Doesn't Matter, 911, Hips Don't Lie, Fu-gee-la, Killing Me Softly, Ready Or Not, No Woman No Cry en Rumble In The Jungle. Wyclef Jean werd geboren in Haïti als zoon van een priester. Op zijn negende verhuisde hij naar Brooklyn, New York in de VS en daar leerde hij gitaar spelen en volgde hij een studie jazzmuziek. In 1987 begon hij met Pras en Lauryn Hill de muziekgroep Fugees, waarmee hij later wereldberoemd zou worden en deze bekendheid ook gebruikte om zich in te zetten voor goede doelen.

Robin Linschoten feliciteren?

Nationaal
Is nu 62 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 17 oktober 1956

> voor 63e verjaardag
Robin Linschoten, geboren als Robin Lorenz Oscar Linschoten te Ugchelen (Apeldoorn), is een Nederlandse bestuurder en politicus van de VVD / Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Robin Linschoten studeerde enkele jaren rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam, hij rondde deze studie niet af. Tijdens zijn studie en daarna werkte hij in het bankwezen, ook was hij actief binnen de VVD. Na zijn werk bij de bank werd hij fractiemedewerker van de VVD. In 1982 nam Robin Linschoten plaats in de Tweede Kamer en hij was een periode staatssecretaris Sociale Zaken in het kabinet Kok I. Hierna vervulde Robin Linschoten tal van functies in het bedrijfsleven, waaronder zelfstandig managementconsultant, Kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER), Lid managementsteam collectieve voorzieningen en zorg Interpolis, Lid Raad van Bestuur van DSB Bank N.V. en overige functies en nevenfuncties.

Sandra Reemer feliciteren?

Nationaal
Is nu 68 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 17 oktober 1950

> voor 69e verjaardag
Sandra Reemer of Xandra Reemer, geboren als Barbara Alexandra Reemer te Bandung (Indonesië) en overleden op 6 juni 2017 te Amsterdam, was een Nederlands zangeres en presentatrice. Na de onafhankelijkheidsverklaring van Indonesië in 1958, vertrok het gezin Reemer naar Nederland en kwam Xandra Reemer bij de zusters / nonnen op school. Hier moest zij gedwongen afstand doen van haar duivelse voorletter X van Xandra en werd het dus Sandra. Op tienjarige leeftijd kreeg Sandra Reemer van vader Frans een zelfgemaakte gitaar en begon ze mee te doen aan talentenjachten. Als 11-jarige kwam haar eerste plaatje uit; Al Di La. Ze werd echter vooral bekend als de helft van het duo Sandra en Andres waarmee ze in 1972 meededen voor Nederland aan het Eurovisiesongfestival in Edinburgh met het nummer Als Het Om De lLefde Gaat. Ze werden knap vierde. Hierna ging Sandra Reemer solo en scoorde ze af en toe een hit, maar echt populair werd ze pas in 1986, toen Sandra Reemer de assistente werd van Jos Brink bij de presentatie van het televisieprogramma Wedden, Dat..?. In dit programma werd ze door Brink liefkozend als kroepoekje werd aangesproken. Hierna bleef Sandra Reemer actief in de media op tv en in de muziek, en zet ze zich ook in voor goede doelen.

Matthijs v.d. Sande Bakhuyzen feliciteren?

Nationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
zondag, 16 oktober 1988

> voor 31e verjaardag
Matthijs van de Sande Bakhuyzen, geboren als Matthijs Nicolaas van de Sande Bakhuyzen te Amsterdam, is een Nederlands acteur. In 1999 begon zijn acteercarrière met de rol van Erik in de jeugdserie De Daltons. Daarna volgden enkele kleinere rollen, waaronder in de films Cloaca en Leef!, beide geregisseerd door zijn vader Willem van de Sande Bakhuyzen. Zijn zusje Roeltje van de Sande Bakhuyzen acteert ook. Matthijs van de Sande Bakhuyzen heeft o.a. gespeeld in De Daltons, Saint Amour, Ernstige Delicten, Cloaca, Leef!, Absolutely Positive, Penvriendin, Afblijven, De Daltons De Jongensjaren, Bloedbroeders, Dunya En Desie In Marokko en Het Leven Uit Een Dag.

Derk Boerrigter feliciteren?

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
donderdag, 16 oktober 1986

> voor 33e verjaardag
Derk Boerrigter, geboren te Oldenzaal, is een aanvallende voetballer die vooral op de vleugel / linkerspits positie speelt. Derk Boerrigter maakte een opmerkelijke carriere door. Op zijn twaalfde werd Derk Boerrigter gescout en aangetrokken door FC Twente, waar hij de verschillende jeugdelftallen doorliep en uiteindelijk deel uitmaakte van de voetbalacademie. Hij tekende vervolgens een profcontract bij Ajax Amsterdam, maar wist niet door te breken. Waarna hij werd verhuurd aan HFC Haarlem en daarna speelde voor FC Zwolle. Na een topseizoen bij RKC Waalwijk, haalde AFC Ajax hem terug in 2011 en wist hij een basispositie te veroveren. Dit uitstekende seizoen werd al snel beloond met de selectie voor het Nederlands Elftal / Oranje.

Ali B. feliciteren?

Nationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
vrijdag, 16 oktober 1981

> voor 38e verjaardag
Ali Bouali, beter bekend als Ali B., is een Nederlandse rapper van Marokkaanse afkomst. Ali B. is ook werkzaam als TV-presentator, stand-upcomedian en eigenaar van zijn eigen platenlabel SPEC Entertainment. Ali B. is veelvuldig onderscheiden met prijzen en awards en heeft reeds een flink aantal hits op zijn naam staan: Ik Ben Je Zat, Wat Zou Je doen (met Marco Borsato), Leipe Mocro Flavour, Rampeneren, Wij Houden Van Oranje en Eeyeeyo. In seizoen 2013/2014 is Ali B. coach in The Voice Of Holland op RTL4.

John Mayer feliciteren?

Internationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
zondag, 16 oktober 1977

> voor 42e verjaardag
John Clayton Mayer, oftewel John Mayer, is een Amerikaans gitarist, singer-songwriter en de laatste jaren doet hij ook aan schrijven, stand-up comedy en design. Nadat John Mayer zijn studie op het Berklee College Of Music afbrak in 1997, verhuisde hij naar Atlanta, waar hij zijn talent doorontwikkelde en uitgroeide tot een succesvol muzikant. John Mayer won meerdere prijzen, zoals een Grammy Award. Enkele hits van John Mayer zijn No Such Thing, Your Body Is A Wonderland, Daughters, Clarity, Waiting On The World To Change, Gravity, Beat It, Who Says en Heartbreak Warfare.

Rifka Lodeizen feliciteren?

Nationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
maandag, 16 oktober 1972

> voor 47e verjaardag
Rifka Lodeizen, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse actrice. Rifka Lodeizen is een dochter van beeldend kunstenaar Frank Lodeizen. Ze deed eindexamen vwo en studeerde Nederlands. Rifka Lodeizen speelde een rolletje in een Filmacademiefilm, volgde een opleiding aan de acteerstudio De Trap en speelde vervolgens in verscheidene films en tv-series, zoals De Provincie, Unit 13, Hufters & Hofdames, Het 14e Kippetje, Babylon, Het Souterrain, De Boekverfilming, Rent A Friend, Wet & Waan, Mevrouw De Minister, Villa Des Roses, Simon, Flirt, Keyzer & De Boer Advocaten, Evelien, Escort, SEXtet, Nadine, Taxandria, Tiramisu, Kan Door Huid Heen en Overspel. Voor Simon kreeg ze een Gouden Kalf-nominatie, maar pas in 2009 kreeg Rifka Lodeizen het Gouden Kalf voor haar rol in Kan Door Huid Heen.

Flea (Red Hot Chili Peppers) feliciteren?

Internationaal
Is nu 56 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
dinsdag, 16 oktober 1962

> voor 57e verjaardag
Flea, geboren als Michael Peter Balzary te Melbourne, is vooral bekend als de basgitarist van de Red Hot Chili Peppers en heeft daarnaast in diverse films geacteerd. Mike Balzary is bekend onder de artiestennaam Flea (oorspronkelijk Mike B the Flea). Op jonge leeftijd verhuisde Balzary met zijn ouders en zijn zus Karen naar New York. In LA op school, leerde Flea Anthony Kiedis kennen, ze werden beste vrienden en begonnen muziek te maken. Flea speelde trompet en zwoer bij jazz, totdat ze bevriend raakten met Hillel Slovak, die speelde rock 'n roll op zijn gitaar. Samen vormden ze de band Anthym, wat uiteindelijk de band Red Hot Chili Peppers werd met wisselende bezetting in loop der jaren, maar de basis van de groep bleef altijd hetzelfde. Enkele hits van Flea met Red Hot Chili Peppers zijn Higher Ground, Under The Bridge, Give It Away, Scar Tissue, Around The World, Otherside, Californication, By The Way, The Zephyr Song, Can't Stop, Dani California, Tell Me Baby, Snow (Hey Oh), Desecration Smile en Hump De Bump. Flea heeft zijn eigen lijn basgitaren: FleaBass en hij speelde ook mee als tompetist in Nirvana's Smells Like Teen Spirit. Enkele films van Flea: Dudes, Back To The Future, The Chase, The Big Lebowski etc.

Tim Robbins feliciteren?

Internationaal
Is nu 60 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
donderdag, 16 oktober 1958

> voor 61e verjaardag
Tim Robbins, geboren als Timothy Francis Robbins te West Covina (Californië), is een Amerikaans acteur, filmproducent, filmregisseur, scenarioschrijver en bekend van films als The Shawshank Redemption en Dead Man Walking. Tim Robbins werd lid van theatergroepen vanaf zijn 12e en volgde de toneelschool aan de UCLA in Californië. Nadat Tim Robbins afstudeerde in 1981, stichtte Robbins de Actors' Gang in Los Angeles, een experimentele theatergroep. Tim Robbins brak door als "Nuke" LaLoosh in de baseballfilm Bull Durham, waar hij op de set actrice Susan Sarandon leerde kennen, met wie hij jarenlang getrouwd is geweest. Zijn regisseursdebuut was met de film Bob Roberts en als acteur won hij vele nominaties en prijzen, waaronder een Academy Award / Oscar voor zijn bijrol in de film Mystic River. Tim Robbins werkte o.a. mee aan de producties Fraternity Vacation, Howard The Duck, Top Gun, Erik The Viking, Miss Firecracker, Jacob's Ladder, Cadillac Man, The Player, I.Q., Prêt-à-Porter, Shawshank Redemption, The Hudsucker Proxy, Dead Man Walking, Austin Powers, Cradle Will Rock, Arlington Road, Mission To Mars, High Fidelity, Antitrust, Zathura, War Of The Worlds, Catch A Fire, Noise, City Of Ember en Green Lantern.

Tom Boonen feliciteren?

Nationaal
Is nu 38 jaar...
Jarig: 15 oktober 2019
woensdag, 15 oktober 1980

> voor 39e verjaardag
Tom Boonen, geboren in Mol, is een wielrenner uit België. Tom Boonen was al snel succesvol in zijn debuutjaar 2002, hij zou daarna nog vele ritten en etappes winnen in grote en belangrijke koersen, zoals Ronde van Frankrijk en het WK op de weg. Tom Boonen houdt van snelle auto's en een lekker biertje.

Daniël Arends feliciteren?

Nationaal
Is nu 39 jaar...
Jarig: 15 oktober 2019
maandag, 15 oktober 1979

> voor 40e verjaardag
Daniël Arends, geboren als Daniël Joko Erik Arends te Jakarta, is een Nederlandse stand-up comedian van Indonesische afkomst. Daniël Arends groeide op bij zijn adoptieouders in Bussum. Tijdens zijn opleiding op de Academie voor Kleinkunst van Amsterdam was Daniël Arends één van de comedians van de cabaretgroep Vier Gasten. Sinds 2003 maakt Daniël Arends deel uit van de groep comedians van de Comedytrain. In november 2006 won Daniël Arends de jury- en publieksprijs van het comedyfestival Cameretten en in het jaar daarna was hij op de televisie te zien in de serie Comedytrain presenteert. Daniël Arends heeft reeds meerdere succesvolle shows in het theater gespeeld.

Horace Cohen feliciteren?

Nationaal
Is nu 47 jaar...
Jarig: 15 oktober 2019
vrijdag, 15 oktober 1971

> voor 48e verjaardag
Horace Cohen, geboren als Horace Joshua Cohen te New York, is een Nederlands acteur en komiek, die tevens de Amerikaanse nationaliteit bezit. Horace Cohen begon zijn acteercarrière op 15-jarige leeftijd als Henkie, de jongste mannelijke telg van de asociale familie Flodder in de eerste Flodderfilm van regisseur Dick Maas. Horace Cohen werkte mee aan vele TV-programma's zoals De Lama's, Froland, Frolive, Kannibalen, Bobo's In The Bush, Villa Life, Te Leuk Om Waar Te Zijn, Budget TV, Witz en Gehaktdag. Als acteur speelde Horace Cohen o.a. in Flodder, Amsterdamned, Goede Tijden Slechte Tijden, The Delivery, All Stars, Do Not Disturb, Lek, Soul Assassin, De Horzel, Bach Was Deaf, Polonaise, Madame Jeanette, Ellis In Glamourland, Bitches, De Club Van Sinterklaas, Van Speijk, Shouf Shouf!, Villa Life, SEXtet, Hitte/Harara, Moordwijven en werkte o.a. mee aan Wie Is De Mol?

René van 't Hof feliciteren?

Nationaal
Is nu 62 jaar...
Jarig: 15 oktober 2019
maandag, 15 oktober 1956

> voor 63e verjaardag
René van 't Hof, geboren te Rotterdam, is een Nederlandse acteur. René van 't Hof was één van de oprichters van de theatergroep Carver en werd vooral bekend als Kees Flodder in de Flodder films. René van 't Hof speelde in tal van toneelstukken, films en tv-series, zoals Max Laadvermogen, Flodder film, Donna Donna, De Brug, Mevrouw Ten Kate En Het Beest In De Mens, Hotel Amor, Flodder In Amerika!, De Man Met De Hoed, De Vliegende Hollander, Luif, Otje, Kwartelhof, Pietje Bell, Pietje Bell 2, Jiskefet, Erik Of Het Klein Insectenboek, Grijpstra & De Gier, Gadjé, Impasse, Valse Wals, Van Speijk, Het Woeden Der Gehele Wereld, Don, Ober, Alles Is Liefde, Succes, Gewoon Hans en De Gelukkige Huisvrouw. In 2007 ontving René van ’t Hof de VSCD Mimeprijs voor zijn rol in het toneelstuk Vallende Ster van Bernlef door Onafhankelijk Toneel en in 2010 is hij te zien in een reclamespotje van de ANWB en de speciale reclamespotjes omtrent de verhuizing van televisiezender Comedy Central.

A.F.Th. van der Heijden feliciteren?

Nationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: 15 oktober 2019
maandag, 15 oktober 1951

> voor 68e verjaardag
A.F.Th. van der Heijden of Adri van der Heijden, geboren als Adrianus Franciscus Theodorus van der Heijden te Geldrop, is een Nederlands autobiografisch schrijver. A.F.Th. van der Heijden publiceerde aanvankelijk onder het pseudoniem Patrizio Canaponi, maar hij gebruikt voornamelijk A.F.Th. Binnen zijn verhalen en romans is het eigen leven van de schrijver te herkennen. Dit maakt dat het gehele oeuvre met elkaar verbonden is. Dat wil echter niet zeggen dat gebeurtenissen en personen in zijn werk een getrouwe afspiegeling zijn van zijn eigen leven: hij gebruikt deze vrij, om ze te combineren met fictie, filosofische uitweidingen en een treffende sfeertekening van de Nederlandse sociale en culturele geschiedenis vanaf de jaren 50. Regelmatig verwerkt A.F.Th. van der Heijden waar gebeurde gebeurtenissen in zijn verhalen, in wat door sommige critici gezien wordt als zijn beste werk. A.F.Th. van der Heijden won vele prijzen, zoals Anton Wachterprijs, Multatuliprijs, F. Bordewijk-prijs, De Gouden Uil, AKO Literatuurprijs, Tzumprijs, De Inktaap, Libris Literatuurprijs, NS Publieksprijs, P.C. Hooft-prijs etc. voor werken als Een Gondel In De Herengracht, De Gevarendriehoek, Advocaten Van De Hanen, Drijfzand Koloniseren, Mim, Vallende Ouders, Schervengericht, Doodverf, Tonio en De Helleveeg.

Mia Wasikowska feliciteren?

Internationaal
Is nu 29 jaar...
Jarig: 14 oktober 2019
zaterdag, 14 oktober 1989

> voor 30e verjaardag
Mia Wasikowska, geboren te Canberra, is een Australisch actrice. Mia Wasikowska werd vooral bekend door haar hoofdrol in de speelfim Alice In Wonderland uit 2010. Mia Wasikowska speelde in verscheidene tv-series en films, zoals All Saints, Lens Love Story, Suburban Mayhem, Skin, Cosette, September, Rogue, I Love Sarah Jane, Summer Breaks, In Treatment, Defiance, Amelia, That Evening Sun, The Kids Are All Right, Alice In Wonderland, Restless en Jane Eyre.

Usher feliciteren?

Internationaal
Is nu 40 jaar...
Jarig: 14 oktober 2019
zaterdag, 14 oktober 1978

> voor 41e verjaardag
Usher Raymond IV, geboren te Dallas (Texas), is een Amerikaanse R&B-zanger en acteur. Met hulp van Sean Combs (Puff Daddy of P. Diddy) rolde Usher de R&B-wereld in en bracht op 15-jarige leeftijd zijn eerste album uit. Usher kreeg wereldfaam na zijn album My Way uit 1997 en vooral het album Confessions uit 2004. Ook heeft hij enkele bijrollen gehad in films en series, zoals The Faculty, She's All That, Light It Up, Texas Rangers, In The Mix en The Ballad Of Walter Holmes, Moesha, The Bold And The Beautiful en The Twilight Zone. Usher kwam voor het eerst in aanraking met zang toen hij in het kerkkoor mocht gaan zingen van zijn moeder. Nadat ze in Atlanta terechtkwamen, begon Usher deel te nemen aan talentenjachten die Usher bijna altijd won - in 1992 werd zijn talent herkend door een platenmaatschappij. Usher werkte o.a. samen met P. Diddy, Loon, Ludacris, Alicia Keys, Will.i.am en enkele hits van hem zijn: You Make Me Wanna..., Pop Ya Collar, U Remind Me, U Got It Bad, U Turn, I Need A Girl, Yeah!, Burn, My Boo, Caught Up, Love In This Club, Moving Mountains en Omg.

Frank Evenblij feliciteren?

Nationaal
Is nu 40 jaar...
Jarig: 14 oktober 2019
zaterdag, 14 oktober 1978

> voor 41e verjaardag
Frank Evenblij, geboren te Leidschendam, is een Nederlands tv-presentator en programmamaker. Frank Evenblij is de oudere broer van acteur Stephan Evenblij. Frank Evenblij is vooral bekend als "Jakhals Frank" uit de rubriek De Jakhalzen in het VARA-programma De Wereld Draait Door. Daarnaast werkte Frank Evenblij jarenlang achter de schermen bij talloze televisieprogramma's. Frank Evenblij werkte vóór de schermen mee aan programma's als Robert Jensen, Bloot Zweet En Banen, Evenblij Met en Comedy Corner.

Bas Muijs feliciteren?

Nationaal
Is nu 42 jaar...
Jarig: 14 oktober 2019
donderdag, 14 oktober 1976

> voor 43e verjaardag
Bas Muijs, geboren als Bastiaan Daniël Muijs te Den Haag, is een Nederlands acteur en vooral bekend van zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Bas Muijs volgde een theateropleiding bij theaterwerkgroep Rabarber in Den Haag toen hij in 1999 werd gevraagd voor de rol van Stefano Sanders in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Hierna werkte Bas Muijs mee aan vele andere TV-, theater- en filmproducties, zoals GTST, Costa!, Voetbalvrouwen, Pauwen En Reigers, Snuf De Hond En De Jacht Op Vliegende Volckert, Snuf De Hond In Oorlogstijd, Mijn Vader Is Een Detective, Trauma 24/7, Hotnews.nl, Bit, Romeo En Julia, Frankenstrein, Exercises De Style, Ado-Ajax en Ik Beken. Bas Muijs won de Televizier-verkiezing Beste Soapacteur 2002 en was in 2001 al tweemaal gekozen tot Populairste soapacteur door Tros Kompas en het weekblad Yes. Door het weekblad Beau Monde werd hij in 2003 tot best geklede man van Nederland gekozen met een Man Of Style-award en hij trad tijdens het Europees kampioenschap voetbal 2008 op als stadionspeaker voor het Nederlands Elftal.

Alessandro Safina feliciteren?

Internationaal
Is nu 55 jaar...
Jarig: 14 oktober 2019
maandag, 14 oktober 1963

> voor 56e verjaardag
Alessandro Safina, geboren te Siena, is een Italiaanse tenor zanger. Toen Alessandro Safina nog maar 8 was kreeg hij al iets met opera. Op 9-jarige leeftijd besloot hij een zangopleiding te gaan volgen. Op zijn 17e ging Alessandro Safina naar het conservatorium in Florence om daar opera te gaan studeren. Alessandro Safina scoorde in 2001 een dikke hit met het nummer Luna in de top 100.

Frénk van der Linden feliciteren?

Nationaal
Is nu 61 jaar...
Jarig: 14 oktober 2019
maandag, 14 oktober 1957

> voor 62e verjaardag
Frénk van der Linden, geboren te Hillegom, is een Nederlandse journalist en interviewer. Frénk van der Linden studeerde aan de School voor de Journalistiek in Utrecht. Frénk van der Linden werkt(e) voor o.m. De Tijd, Nieuwe Revu, NPS-radio en het NRC Handelsblad. Frénk van der Linden staat binnen zijn vakgebied bekend als specialist in het interviewen. Sinds november 2007 maakt(e) Frénk van der Linden het interviewprogramma 30 Hoog voor de NCRV. Frénk van der Linden interviewde sinds 1980 een breed scala aan mensen uit de politiek, sport, podiumkunsten, film, literatuur, media etc. voor krant, televisie en radio. Frénk van der Linden bibliografie bestaat uit publicaties in kranten en tijdschriften, maar ook boekwerken zoals De Steniging en Laten We Eerlijk Zijn. Frénk van der Linden won door de jaren heen verschillende prijzen voor zijn journalistieke werkzaamheden; Het Gouden Pennetje, Persprijs Toerisme, eervolle vermelding LOF Prijs en Prijs voor de Nederlandse Dagbladjournalistiek.

Paul Witteman feliciteren?

Nationaal
Is nu 72 jaar...
Jarig: 14 oktober 2019
maandag, 14 oktober 1946

> voor 73e verjaardag
Paulus Godefridus Witteman, oftewel Paul Witteman, is een Nederlandse journalist en TV-presentator, die voornamelijk bekend is van de VARA-televisie. Via het dagblad De Tijd en weekblad Elsevier is Paul Witteman bij de VARA-radio terechtgekomen, werkzaam als eindredacteur en verslaggever. Hierna groeide Paul Witteman uit tot een gewaarde TV-presentator. Enkele programma's die hij gepresenteerd heeft zijn; Achter Het Nieuws, B&W, Buitenhof, Het Lagerhuis, Nieuwslicht en Pauw & Witteman.

Cliff Richard feliciteren?

Internationaal
Is nu 78 jaar...
Jarig: 14 oktober 2019
maandag, 14 oktober 1940

> voor 79e verjaardag
Cliff Richard, geboren als Harry Rodger Webb te Lucknow (Uttar Pradesh - India), is een Engels zanger en acteur. Zjjn eerste nummer Move It was eigenlijk het b-kantje van het nummer Schoolboy Crush, maar Radio Luxemburg koos voor deze kant en het kwam op de 2e plaats terecht in de Engelse hitlijst. Zijn carrière werd in de beginjaren geïnspireerd door Elvis Presley. Zijn begeleidingsgroep heette eerst The Drifters, maar omdat er in de VS al een band bestond met die naam werd dat The Shadows. Meer dan 260 miljoen platen gingen van hem over de toonbank. Cliff Richard was hoofdacteur in de films Serious Charge, The Young Ones, Summer Holiday, Wonderful Life en Finders Keepers. Cliff Richard vertegenwoordigde meerdere malen het Verenigd Koninkrijk op het Eurovisiesongfestival, is geridderd tot Sir Cliff Richard en hij zet zich in voor jong aanstormend tennistalent waardoor hij geregeld te zien is bij tenniswedstrijden. Cliff Richard had in elk decennium wel een hit, waaronder; Living Doll, Congratulations, Power To All Our Friends, Miss You Nights, Dreammaker, Devil Woman, Summer Holiday, I Love You, The Young Ones, Do You Want To Dance, Constantly, We Don't Talk Anymore, Some People en The Millennium Prayer.

Ralph Lauren feliciteren?

Internationaal
Is nu 79 jaar...
Jarig: 14 oktober 2019
zaterdag, 14 oktober 1939

> voor 80e verjaardag
Ralph Lauren, geboren als Ralph Lifshitz te New York, is een Amerikaanse modeontwerper die vooral bekend is door zijn merk; Polo by Ralph Lauren. Ralph Lifshitz studeerde economie aan het City College in Manhattan, VS, maar gaf zijn studie kort voor het ontvangen van het diploma op. Ondertussen, tijdens zijn studies, werkte Ralph als handschoenverkoper, en later voor een dassenfabrikant genaamd A. Rivetz & Co. Dit inspireerde hem om zijn eigen dassen te gaan ontwerpen wat het begin van zijn modecarrière zou worden. In 1967 opende Ralph Lauren zijn eerste dassenwinkel. Vervolgens kwam zijn eerste volledige mannencollectie uit in 1968, en in 1971 introduceerde Ralph Lauren zijn vrouwenlijn. Ralph Lauren richt zich niet alleen meer op mode. Via zijn Polo Ralph Lauren Corporation, brengt hij ook interieurspullen, verf, meubels op de markt en heeft hij een eigen restaurant in Chicago. Rond het jaar 1997 verkocht Ralph Lauren voor meer dan $ 5 miljard per jaar, had 155 winkels wereldwijd, met meer dan 3000 werknemers. Het vermogen van Ralph Lauren wordt op meer dan 1 miljard Dollar geschat.

Deze gadget op jouw site?