Deze gadget op jouw site?

Jeffrey Wammes feliciteren?

Nationaal
Is nu 31 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 24 april 1987

> voor 32e verjaardag
Jeffrey Wammes, geboren in Utrecht, is een Nederlandse turner. Jeffrey Wammes is meervoudig Nederlands kampioen op de meerkamp en hij won prijzen op meerdere internationale kampioenschappen en wereldbekerwedstrijden. Op 18 maart 2006 brak Jeffrey Wammes tijdens een vloeroefening op de wereldbekerwedstrijden in Lyon zijn beide enkels. Het waren zeer gecompliceerde breuken, waardoor aanvankelijk voor zijn loopbaan werd gevreesd. Zijn herstel verliep echter boven iedere verwachting, zodat Jeffrey Wammes in oktober van dat jaar al mee kon doen aan de Wereldkampioenschappen.

Kelly Clarkson feliciteren?

Internationaal
Is nu 36 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 24 april 1982

> voor 37e verjaardag
Kelly Clarkson, geboren als Kelly Brianne Clarkson te Fort Worth (Texas), is een Amerikaanse zangeres. Kelly Clarkson won American Idol in 2002. Kelly Clarkson was een meisje dat graag zong, en op dertienjarige leeftijd werd ze gevraagd om te zingen in het koor van haar middelbare school. Dit aanbod nam ze aan en vanaf dit moment had ze de kans om haar stem te trainen. Kelly Clarkson werd door haar vrienden aangemeld voor American Idol, ze won het, waardoor ze in 1 klap beroemd werd en een succesvolle carrière kon opstarten met haar zojuist gewonnen platencontract. Ze scoorde gelijk een nummer 1 hit in Amerika met A Moment Like This / Before Your Love. Hierna scoorde Kelly Clarkson hits als Miss Independent, The Trouble With Love Is, Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes, Because Of You, Walk Away, Breakaway, Never Again, My Life Would Suck Without You, I Do Not Hook Up en Already Gone.

Merel Westrik feliciteren?

Nationaal
Is nu 39 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 24 april 1979

> voor 40e verjaardag
Merel Westrik, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse nieuwslezer, televisiepresentatrice en journaliste. Merel Westrik begon haar carrière op 1 december 2001 bij de lokale Amsterdamse televisiezender AT5 als stagiaire. In de periode bij AT5 presenteerde zij o.a. de programma's Kort Amsterdams en De Zwoele Stad. Ook was Merel Westrik jarenlang het gezicht van het AT5 Nieuws. Op 5 augustus 2011 presenteerde Merel Westrik voor de laatste keer het AT5 Nieuws. Hiermee kwam een einde aan haar bijna 10-jarige carrière bij de hoofdstedelijke zender. Vanaf september 2011 werkt zij bij de omroepvereniging WNL / Wakker Nederland, waar ze samen met Eva Jinek het ontbijtprogramma Vandaag De Dag presenteert op TV1.

Ruud de Wild feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 24 april 1969

> voor 50e verjaardag
Rudolf Alexander de Wild, oftewel Ruud de Wild, is een bekende Nederlandse radio diskjockey en kunstenaar. Ruud de Wild heeft o.a. gewerkt bij AVRO, Radio 538, TMF, BNN, 3FM, Talpa en Q Music.

Djimon Hounsou feliciteren?

Internationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 24 april 1964

> voor 55e verjaardag
Djimon Hounsou, geboren als Djimon Gaston Hounsou te Cotonou uit het land Benin, is een acteur, danser en model die zich liet naturaliseren tot inwoner van de Verenigde Staten. Djimon Hounsou werd in 2004 genomineerd voor een Academy Award / Oscar voor zijn bijrol in de film In America en in 2007 nogmaals voor Blood Diamond. Djimon Hounsou emigreerde op zijn 13e samen met zijn broer naar Parijs. Hij leefde daar op straat totdat hij werd ontdekt door de modeontwerper Thierry Mugler, die hem een baan als model gaf. Zijn modellenwerk leidde hem naar het acteren. Djimon Hounsou maakte zijn filmdebuut in Without You I'm Nothing uit 1990. Djimon Hounsou werd genomineerd voor een Golden Globe Award voor zijn rol als Cinqué in de film Amistad van Steven Spielberg en hij werd nog bekender door zijn rol als Juba in de film Gladiator. Djimon Hounsou speelde in series en films: ER, Beverly Hills 90210, Alias, Stargate, Amistad, Gladiator, The Four Feathers, In America, Heroes, Biker Boyz, Lara Croft Tomb Raider - The Cradle Of Life, Blueberry, Constantine, Beauty Shop, The Island, Blood Diamond, Eragon en Push. Op 24 februari 2007 werd bekend gemaakt dat Djimon Hounsou het nieuwe Calvin Klein-ondergoedmodel zou worden.

Cedric the Entertainer feliciteren?

Internationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 24 april 1964

> voor 55e verjaardag
Cedric the Entertainer, geboren als Cedric Antonio Kyles te Jeffeson City (Missouri), is een Amerikaanse acteur en stand-up comedian. Cedric the Entertainer werd voornamelijk bekend door zijn rol in de sitcom The Steve Harvey Show en door films als Big Momma's House, Barbershop en als stemacteur in de films Ice Age en Madagascar. Komiek Cedric Kyles was aan het begin van zijn carrière ook zanger en danser - omdat hij wilde dat het publiek hem zag als meer dan een komiek, koos hij voor de artiestennaam Cedric the Entertainer. Als stand-up comedian maakte Cedric the Entertainer echter furore, waardoor hij al gauw in tv-programma's en -series verscheen en uiteindelijk ook meewerkte aan films als Ride, Big Momma's House, The Original Kings Of Comedy, Kingdom Come, Serving Sara, Barbershop, Ice Age, Intolerable Cruelty, Barbershop 2 - Back In Business, Johnson Family Vacation, Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events, Be Cool, Madagascar, Man Of The House, The Honeymooners, Charlotte's Web, Code Name: The Cleaner, Talk To Me, Welcome Home Roscoe Jenkins, Street Kings, Madagascar - Escape 2 Africa, Cadillac Records en Larry Crowne.

Inge Ipenburg feliciteren?

Nationaal
Is nu 61 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 24 april 1957

> voor 62e verjaardag
Inge Ipenburg, geboren als Ingrid Ipenburg te Deventer, is een Nederlands actrice. In 1979 rondde Inge Ipenburg haar opleiding aan de Academie voor Kleinkunst af. Inge Ipenburg werd vooral bekend door haar rol als Martine Hafkamp in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden / GTST en haar rol in de serie Westenwind. Inge Ipenburg was in 2007 de mol in Wie Is De Mol?, maar ze is voornamelijk bekend als actrice in films, theaterstukken, musicals en tv-programma's; De Jantjes, Supermodel de musical, The Sound Of Music, Limo, Sinterklaas En De Verdwenen Pakjesboot, Sinterklaas En Het Pakjes Mysterie, Sinterklaas En Het Geheim Van Het Grote Boek, Medisch Centrum West, Goede Tijden Slechte Tijden, Villa Borghese, Westenwind, Zeg 'Ns AAA, Amsterdamned en Het Zonnetje In Huis.

John de Mol feliciteren?

Nationaal
Is nu 63 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 24 april 1955

> voor 64e verjaardag
Johannes Hendrikus Hubert de Mol, oftewel John de Mol jr. is geboren te Den Haag. Hij is een Nederlands mediamagnaat, zoon van voormalig zanger John de Mol sr., broer van Linda de Mol en vader van Johnny de Mol. John de Mol is o.a. bekend van de bedrijven John de Mol Producties BV, Endemol en Talpa Media. Het TV-programma Big Brother betekende uiteindelijk de absolute wereldwijde doorbraak. Het populaire programma wordt nog steeds dagelijks uitgezonden in vele landen wereldwijd.

Jaap Jongbloed feliciteren?

Nationaal
Is nu 63 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 24 april 1955

> voor 64e verjaardag
Jaap Jongbloed, geboren als Jacob Henri Jongbloed te Den Haag, is een Nederlandse televisiepresentator, werkzaam voor de TROS. Jaap Jongbloed studeerde rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar hij ging daarna al snel over op de televisiejournalistiek. In 1980 werd Jaap Jongbloed door Wibo van de Linde aangenomen als verslaggever van TROS Aktua. Hierna werkte Jaap Jongbloed mee aan vele programma's, zoals European Business Weekly, Tros Aktua Export, de talkshow Jongbloed En Joosten, Crime Time, Deadline, Vrijdag Robinson, In Kort Geding, Vermist en actualiteitenrubriek EenVandaag. Jaap Jongbloed werd in 2008 Ridder In De Orde Van Oranje-Nassau.

Jean-Paul Gaultier feliciteren?

Internationaal
Is nu 66 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 24 april 1952

> voor 67e verjaardag
Jean-Paul Gaultier, geboren te Arcueil, is een Frans modeontwerper en voormalig tv-presentator. Hoewel Jean Paul Gaultier geen formele opleiding als ontwerper heeft gehad, heeft hij van jongs af aan zijn schetsen opgestuurd naar bekende stylisten. In 1970 werd hij door Pierre Cardin, die onder de indruk was van zijn talent, als assistent aangenomen. In 1976 bracht Gaultier zijn eerste collectie onder zijn eigen naam uit. Zijn naam als 'enfant terrible' van de mode heeft hij gekregen vanaf 1981, toen hij de eerste keer een collectie liet zien in de stijl die we nu van hem gewoon zijn: uitdagend, vernieuwend, soms zelfs shockerend. Jean-Paul Gaultier staat ook bekend om de korsetten met puntige bh-cups die hij ontwierp voor popartieste Madonna tijdens haar 'Blonde Ambition Tour' in de jaren '90. Hij ontwierp ook de kleding voor Madonna's 'Confessions Tour' in 2006. Daarnaast verzorgde hij de styling voor een flink aantal films, waaronder Luc Bessons The Fifth Element, Pedro Almodóvars Kika, Peter Greenaway's The Cook, The Thief, His Wife and Her Lover, and Jean-Pierre Jeunets La Cité des Enfants Perdus. Momenteel heeft hij 2 collecties onder zijn eigen naam, een prêt-à-porterlijn en een haute couturecollectie.

Barbra Streisand feliciteren?

Internationaal
Is nu 76 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 24 april 1942

> voor 77e verjaardag
Barbra Streisand is een Amerikaanse zangeres, actrice, producente en filmregisseuse. Barbra Streisand heeft vele prijzen gewonnen, zoals Oscars, Emmy's, Golden Globes en Tony Award. Barbra Streisand is geboren in Brooklyn (New York) en zit al in het vak sinds haar jeugd, met veel succes.

Shirley MacLaine feliciteren?

Internationaal
Is nu 84 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 24 april 1934

> voor 85e verjaardag
Shirley MacLaine, geboren als Shirley MacLean Beaty of Shirley Beaty te Richmond (Virginia), is een Amerikaans actrice. Shirley MacLaine heeft vele prijzen en nominaties op haar staan, zoals Golden Globes en Academy Awards / Oscars. Shirley MacLaine is de oudere zus van acteur Warren Beatty. De ouders van Shirley MacLaine hebben haar vernoemd naar Shirley Temple. Als kind volgde ze balletlessen. Op haar 16e vertrok Shirley MacLaine naar New York City, om daar actrice en danseres op Broadway te worden. Ze maakte haar theaterdebuut in Me And Juliet. Haar eerste grote succes was in het toneelstuk The Pajama Game. Een filmproducent die haar zag, bood haar een contract aan voor Paramount Pictures en nam haar mee naar Hollywood. Shirley MacLaine maakte in 1955 haar filmdebuut in de zwarte komedie The Trouble With Harry van Alfred Hitchcock. Hierna speelde Shirley MacLaine in vele producties; Around The World In Eighty Days, Career, The Apartment, Ocean's Eleven, The Children's Hour, Irma La Douce, Being There, Terms Of Endearment, Cannonball Run II, Steel Magnolias, Wrestling Ernest Hemingway, The Turning Point, Sweet Charity, Guarding Tess, Bewitched, In Her Shoes, Rumor Has It, Closing The Ring en Valentine's Day.

Willem van Oranje feliciteren?

Nationaal
Is nu 485 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 24 april 1533

> voor 486e verjaardag
Willem van Oranje, (geboren te Slot Dillenburg en overleden te Delft op 10 juli 1584), prins van Oranje, graaf van Nassau, Katzenelnbogen, Vianden en Diez, bekend als Willem van Oranje of onder zijn bijnaam Willem de Zwijger, en in Nederland vaak Vader des Vaderlands genoemd, was aanvankelijk stadhouder voor de koning van Spanje doch later de initiator, opstandelingenleider van de Opstand tegen de landsheer van de Nederlanden, Filips II. De Tachtigjarige Oorlog had als eindresultaat dat de Noordelijke Nederlanden zich in 1648 als onafhankelijke staat afscheidden van de Zuidelijke Nederlanden, die onder Spaanse soevereiniteit bleven. Willem van Oranje's wapenschild en wapenspreuk Je Maintiendrai (Ik Zal Handhaven) werden overgenomen voor het nationale Nederlandse wapenschild en de wapenspreuk. De originele kleuren van de Nederlandse vlag (oranje, wit, blauw) stammen af van de livreikleuren van Willem (Prinsenvlag). Het Nederlandse volkslied (sinds 1932), het Wilhelmus, is een ode aan hem. In 2005 werd Willem van Oranje gekozen tot één van De Grootste Nederlanders ooit.

Sven Kramer feliciteren?

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: 23 april 2019
woensdag, 23 april 1986

> voor 33e verjaardag
Sven Kramer is geboren in Heerenveen en hij is een Nederlands langebaanschaatser. Sven Kramer is vele malen kampioen: Nederlands, Europees en Wereldkampioen. Tijdens zijn schaatscarrière is hij al één van de beste schaatsers ter wereld ooit... Sven Kramer heeft tevens medailles gewonnen op de Olympische Spelen, waaronder goud in Vancouver 2010.

Taio Cruz feliciteren?

Internationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: 23 april 2019
zaterdag, 23 april 1983

> voor 36e verjaardag
Taio Cruz, geboren als Adetayo Ayowale Onile-Ere te Londen, is een Engels rapper en singer-songwriter. Taio Cruz schreef en produceerde eerder nummers voor Justin Timberlake, Pussycat Dolls, Britney Spears, Cheryl Cole, Alexandra Burke, Kesha, Sugababes etc. Zijn debuutalbum 'Departure' verscheen in 2008. Geschreven, gearrangeerd en geproduceerd door hemzelf. Taio Cruz had o.a. de hits Take Me Back, Break Your Heart, Dynamite en Dirty Picture.

John Cena feliciteren?

Internationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 23 april 2019
zaterdag, 23 april 1977

> voor 42e verjaardag
John Cena, geboren als John Felix Anthony Cena te West Newbury, is een Amerikaans acteur en professioneel worstelaar voor o.a. WWE / World Wrestling Entertainment. John Cena won vele wedstrijden en kampioenschappen in het worstelen. Vóór zijn carrière als beroepsworstelaar was John Cena bodybuilder en speelde hij American Football voor Springfield College. De laatste jaren maakt John Cena ook muziek en speelde hij in films als The Marine, 12 Rounds, Legendary en Fred The Movie.

Bas Haring feliciteren?

Nationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 23 april 2019
dinsdag, 23 april 1968

> voor 51e verjaardag
Bas Haring, geboren als Sebastiaan Haring te De Bilt, is een Nederlands filosoof en informaticus, schrijver van kinderboeken en populairwetenschappelijk werk, televisiepresentator bij de RVU alsook hoogleraar aan de Universiteit van Leiden, waar hij de leerstoel 'publiek begrip van wetenschap' bekleedt. Bas Haring studeerde aan de Universiteit Utrecht waar hij in 1988 zijn propedeuse natuurkunde behaalde en in 1992 zijn doctoraalexamen wijsbegeerte (afstudeerrichting: kunstmatige intelligentie). Bas Haring promoveerde in 1997 tot doctor aan dezelfde universiteit in het vak Cognitieve kunstmatige intelligentie. Hij is werkzaam als docent mediatechnologie bij de Universiteit Leiden. Sinds 1 oktober 2006 is Bas Haring als bijzonder hoogleraar vanwege het Leids Universiteits Fonds (LUF) benoemd op de Leidse leerstoel ‘Publiek begrip van wetenschap’. Haring gaat ook jonge wetenschappers trainen in het toegankelijk maken van wetenschap. Zijn bekendste boek is Kaas En De Evolutietheorie en hij ontving hiervoor de Gouden Uil en Eureka!-prijs. Naast boeken schreef Bas Haring ook columns voor verscheidene tijdschriften zoals Inntermediair, Volkskrant en werkte hij mee aan de tv-programma's Stof, Haring en Boeken.

Michael Moore feliciteren?

Internationaal
Is nu 64 jaar...
Jarig: 23 april 2019
vrijdag, 23 april 1954

> voor 65e verjaardag
Michael Moore, geboren als Michael Francis Moore te Flint (Michigan) is een politiek en maatschappelijk geëngageerde schrijver, tv-maker en filmmaker uit de Verenigde Staten. Michael Moore gebruikt een quasi-naïeve confronterende stijl van interviewen en monteren die zijn handelsmerk is geworden. Michael Moore debuteerde in 1989 met Roger & Me - een film over de sluiting van de autofabriek General Motors. Hij brak bij het grote publiek door met zijn Oscarwinnende documentaire Bowling For Columbine en de bijbehorende speech waarin hij uithaalde naar president George W. Bush die zojuist Irak was binnengevallen. In 2004 kreeg Michael Moore de Gouden Palm voor zijn film Fahrenheit 9/11. Michael Moore's filmografie bestaat o.a. uit Roger & Me, Canadian Bacon, The Big One, And Justice For All, Bowling For Columbine, Fahrenheit 9/11, Sicko, Slacker Uprising en Capitalism: A Love Story. Naast zijn werk als regisseur is Michael Moore ook als schrijver actief. Hij heeft enkele bestsellers geschreven, zoals Downsize This!, Adventures In A TV Nation, Stupid White Men, Dude Where's My Country? en Will They Ever Trust Us Again? Letters From The War Zone.

Loek Hermans feliciteren?

Nationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: 23 april 2019
maandag, 23 april 1951

> voor 68e verjaardag
Loek Hermans, geboren als Louis Marie Lucien Henri Alphonse Hermans te Heerlen, is een Nederlands politicus voor de VVD / Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Loek Hermans volgde de hbs te Kerkrade en studeerde van 1969 tot 1976 bestuurskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hierna was hij leraar maatschappijleer aan de Bestuursschool te Gelderland. Vanaf 1969 was Hermans lid van de VVD. Hij vervulde diverse functies in de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Hierna maakte Loek Hermans een carrière door als Lid gemeenteraad Nijmegen, Lid Tweede Kamer, Burgemeester van Zwolle, Commissaris van de Koningin van Friesland, Minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap in het Kabinet-Kok II, Lid Tweede Kamer en in 2007 werd Loek Hermans gekozen als lid van de Eerste Kamer. Daarnaast vervulde Loek Hermans nevenfuncties als voorzitter Stichting Katholieke Universiteit (SKU) in Nijmegen en voorzitter van de Raad van Toezicht van ontwikkelingsorganisatie CARE Nederland.

Saskia van Saskia & Serge feliciteren?

Nationaal
Is nu 71 jaar...
Jarig: 23 april 2019
woensdag, 23 april 1947

> voor 72e verjaardag
Saskia van Saskia & Serge, geboren als Trudy van den Berg te Grootebroek, is een Nederlandse zangeres van het zangduo Saskia en Serge. Bij de Loosdrechtse talentenjacht 'Cabaret der Onbekenden' van organisator Max van Praag, won het duo Trudy & Ruud in 1967 de eerste prijs voor het beste Nederlandstalige lied. In 1969 ging het duo verder onder de naam Saskia & Serge en ze trouwden ook in dat jaar. Hun repertoire bestond uit simpele en onschuldige teksten over de natuur, de liefde en het leven. Saskia & Serge is een zangduo dat al meer dan 40 jaar meedraait in de Nederlandse muziekwereld, mede dankzij verschillende muzikale koerswijzigingen. Saskia en Serge scoorden o.a. de hits Zomer In Zeeland, Baby I'll Give You Everything, Don't Tell Me Stories, Honey I'm Falling In Love Again, The Battle Of Sally Ann, Mama He's A Soldier Now, There's A Song, Mama Mia, My Flyer And Me, The Country Disco Train, Als Je Zachtjes Zegt Ik Hou Van Jou, Alles Wat Ik Doe (Dat Doe Ik Voor Jou), Als Ik Kijk In Je Donkere Ogen, Wat Moet Ik Doen etc. In 2004 werden Saskia & Serge benoemd tot Ridders in de Orde van Oranje Nassau en ze treden tot op heden nog steeds op.

William Shakespeare feliciteren?

Internationaal
Is nu 454 jaar...
Jarig: 23 april 2019
vrijdag, 23 april 1564

> voor 455e verjaardag
William Shakespeare, geboren te Stratford-upon-Avon en overleden op 26 april OS 1616, was een Engels toneelschrijver en dichter. William Shakespeare wordt door velen beschouwd als de grootste schrijver die Engeland ooit heeft voortgebracht, niet alleen vanwege zijn literaire werken als zodanig, maar ook vanwege zijn enorme invloed op de Engelse taal, waarin nog steeds honderden woorden, uitdrukkingen en citaten aan hem zijn toe te schrijven. William Shakespeare schreef 38 tragedies, historische stukken en komedies. Daarnaast schreef William Shakespeare 154 sonnetten en een aantal langere gedichten. Over het algemeen is men het er over eens dat de meeste van de aan hem toegeschreven stukken zijn geschreven in de periode 1585–1610. De bekendste stukken van William Shakespeare zijn Macbeth, Romeo En Julia, Hamlet, Othello en King Lear.

Amber Heard feliciteren?

Internationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: 22 april 2019
dinsdag, 22 april 1986

> voor 33e verjaardag
Amber Heard, geboren als Amber Laura Heard te Austin (Texas), is een Amerikaans actrice. Amber Heard maakte in 2004 haar filmdebuut in Friday Night Lights én haar televisiedebuut met gastrolletjes in de series Jack & Bobby en The Mountain. Amber Heard speelde met name bijrollen in tv-series en films als Hidden Palms, The O.C., Criminal Minds, Californication, Friday Night Lights, SideFX, Drop Dead Sexy, North Country, Alpha Dog, All The Boys Love Mandy Lane, Day 73 With Sarah, The Beautiful Ordinary, The Pineapple Express, Never Back Down, The Informers, ExTerminators, Zombieland, The Stepfather, The Ward, And Soon The Darkness en The Rum Diary.

Noortje Herlaar feliciteren?

Nationaal
Is nu 33 jaar...
Jarig: 22 april 2019
maandag, 22 april 1985

> voor 34e verjaardag
Noortje Herlaar, geboren te Vlaardingen, is een Nederlandse musicalactrice en zangeres. In januari 2010 won Noortje Herlaar de finale van het televisieprogramma Op Zoek Naar Mary Poppins, waardoor zij de hoofdrol van Mary Poppins ging vertolken in de gelijknamige musical. Op jonge leeftijd ging Noortje Herlaar al naar de balletschool, hield ze zich bezig met Muziek en Dans - ze speelde ook in enkele schoolproducties. Noortje Herlaar studeerde aan de Muziektheateracademie van het Rotterdams Conservatorium en volgde ze het voorbereidend jaar voor de Dansacademie van Codarts met klassiek ballet en moderne dans. Ze studeerde in 2007 af. Hierna ging Noortje Herlaar aan de slag als actrice en speelde ze o.a. in Dirty Dancing en werkte ze o.a. mee de musical Urinetown, Het Kleine Sprookje laban, Nickelodeon, Marilyn, The Beastly Bombing, Mary Poppins en Toy Story 3.

Kaká feliciteren?

Internationaal
Is nu 36 jaar...
Jarig: 22 april 2019
donderdag, 22 april 1982

> voor 37e verjaardag
Ricardo Izecson dos Santos Leite, geboren in Brasilia, is beter bekend als Kaká. Kaká is een Braziliaans profvoetballer, die als aanvallende middenvelder speelt. Kaká heeft gespeeld voor Sao Paulo, AC Milan, Real Madrid en hij heeft veel gescoord voor het nationaal Braziliaans elftal.

Jochem Myjer feliciteren?

Nationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 22 april 2019
vrijdag, 22 april 1977

> voor 42e verjaardag
Jochem Myjer is een Nederlands cabaretier, komiek, musicus en presentator die in 1997 het Groninger Studenten Cabaret Festival won. Jochem Myjer studeerde biologie, maar dat gaf hij na twee jaar op om fulltime cabaretier te worden. Jochem Myjer zit vol energie en spreekt vaak snel. In zijn show Adéhadé zet hij zichzelf neer als volwassene met ADHD, wat hij ook in werkelijkheid is. Over ADHD gesproken, hij wordt vaak onafscheidelijk vergezeld met Bert Visscher. Ze komen altijd bij elkaars theatervoorstellingen kijken en gaan regelmatig met elkaar op vakantie. Jochem Myjer is muzikaal en begeleidt zichzelf vaak op de piano. Bovendien speelt hij viool. Ook imiteert hij vele bekenden zoals Marc-Marie Huijbregts, Wilibrord Frequin, Martin Gaus, Nico van Eigen Huis en Tuin, Jules Deelder, Frans Bromet, Paul Jambers, Piet Paulusma, Jos Brink, Gaston Starreveld, Herman van Veen, VOF de Kunst, Catharina-Amalia der Nederlanden, Johan Cruijff, Henk Westbroek, Ab Normaal, Samson, Hugo Walker en Abel. Kleine Jochem is van de kleuterschool afgestuurd omdat hij constant de blokkentorens van de kinderen omschopte!

Deze gadget op jouw site?