Deze gadget op jouw site?

Frank Lampard feliciteren?

Internationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 20 juni 1978

> voor 42e verjaardag
Frank Lampard, geboren als Frank James Lampard Jr. te Romford (Londen), is een Engels voetballer. De vader, Frank Lampard Sr., was ook profvoetballer. Frank Lampard is een middenvelder die zowel uitblinkt in de verdediging als in de aanval. Ondanks zijn positie op het middenveld is Frank Lampard een veelscorende speler. Frank Lampard heeft o.a. gespeeld voor West Ham United, Swansea City, Chelsea en voor het nationaal team van Engeland heeft hij meer dan 75 interlands gespeeld en ruim 20 keer gescoord.

Nicole Kidman feliciteren?

Internationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 20 juni 1967

> voor 53e verjaardag
Nicole Kidman, geboren als Nicole Mary Kidman in Honolulu Hawai, is een Australische actrice. Nicole Kidman woonde in de VS tot haar 4e, daarna verhuisde ze met haar ouders naar Australië. Toen Nicole Kidman 3 was, begon ze met balletles. Op 14-jarige leeftijd startte haar carrière met een rol in de kerstfilm Bush Christmas. Op de set van Days of Thunder, haar eerste Amerikaanse film, begon ze een relatie met Tom Cruise - dat huwelijk hield 11 jaar stand. Enkele andere films van Nicole Kidman zijn Chase Through The Night, BMX Bandits, Wills & Burke, Windrider, Watch The Shadows Dance, Emerald City, Dead Calm, Days Of Thunder, Flirting, Billy Bathgate, Far And Away, Malice, My Life, To Die For, Batman Forever, The Leading Man, The Portrait Of A Lady, The Peacemaker, Practical Magic, Eyew Wide Shut, Moulin Rouge!, The Others, Birthday Girl, The Hours, Dogville, The Human Stain, Cold Mountain, The Stepford Wives, Birth, The Interpreter, Bewitched, Happy Feet, Fur, Margot At The Wedding, His Dark Materials: The Golden Compass, The Invasion, Australia, Nine, Need en Rabbit Hole. Nicole Kidman heeft ook reclame gemaakt voor het parfum Chanel No. 5 en ze ooit een hitsingle Somethin' Stupid samen met Robbie Williams.

John Goodman feliciteren?

Internationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 20 juni 1952

> voor 68e verjaardag
John Goodman, geboren als John Stephen Goodman te Saint Louis (Missouri), is een Amerikaans televisie- en filmacteur. John Goodman speelde o.m. van 1988 t/m 1997 in de televisieserie Roseanne, waarvoor hij in 1993 een Golden Globe won. Daarnaast werden hem verschillende andere acteerprijzen toegekend, waaronder American Comedy Awards en Emmy Awards. Na de highschool en een drama-opleiding aan de universiteit van Missouri werkte John Goodman als uitsmijter. Zijn eerste TV ervaring was in een reclamespot voor Burger King, waarna hij vervolgens op Broadway stond en veelvuldig te zien was op TV in Saturday Night Live en Roseanne. Enkele producties van John Goodman zijn Revenge Of The Nerds, Roseanne, Sea Of Love, Arachnofobia, King Ralph, Barton Fink, The Babe, The Flintstones, A Streetcar Named Desire, The Borrowers, Fallen, The Big Lebowski, Blues Brothers 2000, O Brother Where Art Thou?, Coyote Ugly, Monsters Inc., Dirty Deeds, The Jungle Book 2, Marilyn Hotchkiss' Ballroom Dancing & Charm School, Cars, Evan Almighty, Bee Movie, Speed Racer, In The Eletric Mist en Confessions Of A Shopaholic.

Lionel Richie feliciteren?

Internationaal
Is nu 70 jaar...
Jarig: Vandaag
maandag, 20 juni 1949

> voor 71e verjaardag
Lionel Richie, geboren als Lionel Brockman Richie Jr. te Tuskegee (Alabama), is een Amerikaans muzikant en popzanger. Lionel Richie begon met medestudenten de band de Commodores en schreef de meeste van hun hits in de jaren '70, waaronder Three Times A Lady en Still. Rond 1980 bleek de meeste aandacht op Lionel Richie gericht te zijn. Lionel Richie verliet de band en begon een solocarrière, met hits als Endless Love, You Are, All Night Long (All Night), Running With The Night, Hello, Stuck On You, Penny Lover, Say You Say Me, Dancing On The Ceiling, Love Will Conquer All, Se La, Do It To Me, My Destiny, Love Oh Love, Climbing, Angel, Don't Stop The Music, Just For You, Face In The Crowd en Just Go.

Brian Wilson (The Beach Boys) feliciteren?

Internationaal
Is nu 77 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 20 juni 1942

> voor 78e verjaardag
Brian Wilson, geboren te Hawthorne (Californië), was het brein achter de Amerikaanse band The Beach Boys, waarvan hij, behalve bassist en een van de zangers, lange tijd de belangrijkste componist was. Ook was hij de producer van enkele van de belangrijkste albums van de band. Brian Wilson was de oudste van 3 zonen van Murry Wilson, een hardhandige man die zelf met weinig succes had gepoogd een carrière als liedjesschrijver te beginnen. Mede uit frustratie hierover moedigde hij zijn zonen aan een muzikale carrière te beginnen, wat in 1961 resulteerde in de oprichting van The Beach Boys - bestaande uit: de broers Brian Wilson, Dennis Wilson en Carl Wilson, hun neef Mike Love en schoolvriend Al Jardine. Naast eigen albums maakte Brian Wilson met The Beach Boys o.a. het album Pet Sounds, dat als 1 van de grootste meesterwerken uit de geschiedenis van de popmuziek wordt beschouwd. Maakte de groep aanvankelijk nog vrij eenvoudige liedjes over o.a. surfen en auto's, na verloop van tijd werd de muziek complexer en werden teksten persoonlijker. Enkele Beach Boys hits; California Girls, God Only Knows, Good Vibrations, Help Me Rhonda, I Can Hear Music, I Get Around, Sloop John B, Tears In The Morning, Wipeout en Kokomo.

Jan Nagel feliciteren?

Nationaal
Is nu 80 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 20 juni 1939

> voor 81e verjaardag
Jan Nagel, geboren als Johan George Nagel te Amsterdam, is een Nederlands politicus, verdienstelijk schaker, oud-programmamaker voor de VARA-radio en hij was lid van het partijbestuur van de Partij van de Arbeid / PvdA. Jan Nagel was mede-oprichter van het radioprogramma In De Rooie Haan en hij klom op tot eindredacteur van Achter Het Nieuws en hoofd informatie televisie en radio. Als politicus behoorde Jan Nagel tot de stroming Nieuw Links in de PvdA. Voor die partij was hij van 1977 tot 1983 lid van de Eerste Kamer. In 1993 stichtte Jan Nagel - na het verlaten van de PvdA - de lokale partij Leefbaar Hilversum. Namens die partij was hij lid van de gemeenteraad en korte tijd wethouder in Hilversum. In 2001 stichtte hij de politieke partij Leefbaar Nederland, waarin Jan Nagel o.a. samenwerkte met Henk Westbroek, Willem van Kooten en Pim Fortuyn. In 2005 hielp hij misdaadverslaggever Peter R. de Vries een nieuwe partij op te richten: de Partij voor Rechtvaardigheid, Daadkracht en Vooruitgang (PRDV), maar de partij behaalde geen zetels. In 2009 begon hij alweer met een nieuwe politieke partij, nu OokU geheten, zonder succes. En in 2011 werd hij wederom de voortrekker in de nieuwe partij 50plus / 50+ voor ouderen.

Glennis Grace feliciteren?

Nationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
maandag, 19 juni 1978

> voor 42e verjaardag
Glennis Grace, echte naam Glenda Batta en geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zangeres. Glenda Batta won in 1994 op 16-jarige leeftijd de Soundmixshow van Henny Huisman met haar act als Whitney Houston. Glennis Grace sleepte hiermee een platencontract in de wacht en haar eerste single I'm Gonna Be Strong behaalde nog datzelfde jaar een hoge notering in de Nederlandse Top 40. In 2005 deed Glennis Grace mee aan het Nationaal Songfestival en met de ballad My Impossible Dream vertegenwoordigde zij de Nederlandse inzending op het Eurovisiesongfestival in de Oekraïne. Enkele nummers van Glennis Grace zijn I'm Gonna Be Strong, Somewhere In Time, Always On My Mind, Absolutely Not, My Impossible Dream, Shake Up The Party, Hoe, Dansen Met Het Leven, Als Je Slaapt en Als Je Mij Weer Aankijkt. In 2011 maakte Glennis Grace een comeback door een dikke nummer 1 hit te scoren met het nummer Afscheid van Xander de Buisonjé / Volumia!

Zoë Saldana feliciteren?

Internationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
maandag, 19 juni 1978

> voor 42e verjaardag
Zoë Saldana, geboren als Zoë Yadira Zaldaña Nazario te New Jersey, is een Amerikaanse actrice. Haar naam werd op verschillende manieren geschreven in de credits van haar werk, als Zoë Saldana, Zoe Saldana, Zoë Saldaña en Zoe Saldaña. Toen Zoë Saldana 10 jaar oud was, verhuisde ze met haar familie naar de Dominicaanse Republiek. Daar begon ze aan een opleiding dans en ballet, waarna ze op haar 17e weer terug verhuisde naar de VS om een acteercarrière te beginnen. Zoe Saldana is vooral bekend geworden als Neytiri in de blockbuster wereldwijd film Avatar en als Uhura in de Star Trek film uit 2009. Zoë Saldana speelde in tv-series en films; Law & Order, Law & Order Special Victims Unit, Center Stage, Drumline, Crossroads, Pirates Of The Caribbean - The Curse Of The Black Pearl, The Terminal, Guess Who, Dirty Deeds, Ways Of The Flesh, Premium, Blackout, After Sex, Vantage Point, Star Trek, The Skeptic, Avatar, Death At A Funeral, The Losers en Avatar 2.

Jean Dujardin feliciteren?

Internationaal
Is nu 47 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
maandag, 19 juni 1972

> voor 48e verjaardag
Jean Dujardin, geboren te Parijs, is een Franse acteur en comedian. Jean Dujardin wordt ook wel eens de Franse George Clooney genoemd. Jean Dujardin werkt veel samen met de Franse regisseur Michel Hazanavicius. In 2012 werd zowel deze regisseur als Jean Dujardin genomineerd voor een Academy Award / Oscar voor de zwart/wit stomme film The Artist waarin Jean de hoofdrol speelt. Jean Dujardin won reeds vele prijzen, waaronder een Golden Globe, Screen Actors Guild Award, Cannes Film Award etc. Na school begon Jean Dujardin eerst te werken in het bouwbedrijf van zijn ouders en timmerde hij flink aan de weg als comedian en deed hij o.a. een one-man show op podia in Parijs. Na enkele optredens op TV, werd hij al gauw ontdekt als acteur voor films zoals If I Were A Rich Man, Bienvenue Chez Les Rozes, Les Dalton, Mariages!, Brice De Nice, Rien De Grave, OSS 117 - Cairo Nest Of Spies, Hellphone, Contre-enquête, 99 Francs, Ca$h, A Man And His Dog, OSS 117 - Lost In Rio, Lucky Luke, Little White Lies, The Clink Of Ice, Un Balcon Sur La Mer, The Artist, Palizzi, Les Infidèles etc.

Richard Kemper feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
vrijdag, 19 juni 1970

> voor 50e verjaardag
Richard Kemper, geboren te Heemstede, is een Nederlandse cabaretièr en muzikant. Richard Kemper werd vooral bekend als de ene helft van het cabaret- en muziekduo Veldhuis & Kemper. De wortels van het cabaretduo Remco Veldhuis en Richard Kemper liggen in de reclamewereld. Het duo Veldhuis en Kemper is in 1997 bij elkaar gebracht door een gezamenlijke vriend, die er genoeg van kreeg om steeds maar van beiden aan te horen dat ze graag op het podium wilden staan. Geen van beiden had theaterervaring, maar nog diezelfde avond al bleek er chemie te zitten tussen de twee cabaretiers. In 1999 eindigden Veldhuis & Kemper als tweede achter Marc-Marie Huijbregts op het Camerettenfestival, waarna Veldhuis en Kemper vervolgens hun eigen theatershows op de bühne brengen en hun eerste programma Half Zo Echt is gelijk een succes. Het finalenummer Ik Wou Dat Ik Jou Was wordt zelfs een dikke hit in de Nederlandse Top 40 en België. Veldhuis & Kemper stonden ook meerdere malen in het voorprogramma van Marco Borsato in een uitverkochte Kuip en het duo brengt geregeld het Nederlandse lied ten gehore op verscheidene podia.

Kathleen Turner feliciteren?

Internationaal
Is nu 65 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
zaterdag, 19 juni 1954

> voor 66e verjaardag
Kathleen Turner, geboren te Springfield (Missouri), is een Amerikaanse actrice. Kathleen Turner kreeg vele filmprijzen, zoals Golden Globes en een Academy Award / Oscar-nominatie voor haar rol in Peggy Sue Got Married. Kathleen Turner speelde in diverse tv-series als Friends, Law & Order, Californication en films als Body Heat, Romancing The Stone, A Breed Apart, Crimes Of Passion, Prizzi's Honor, The Jewel Of The Nile, Peggy Sue Got Married, The Accidental Tourist, The War Of The Roses, V.I. Warshawski, Naked In New York, House Of Cards, Undercover Blues, Serial Mom, Moonlight And Valentino, The Real Blonde, Baby Geniuses, The Virgin Suicides, Beautiful, Monster House, Marley & Me, The Perfect Family en Shrinking Charlotte.

Aung San Suu Kyi feliciteren?

Internationaal
Is nu 74 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
dinsdag, 19 juni 1945

> voor 75e verjaardag
Aung San Suu Kyi, uitgesproken als "Aoeng San Soe Tsji", is geboren in Rangoon te Birma of Myanmar. Aung San Suu Kyi is een Myanmarees politica, leidster van de geweldloze beweging voor de mensenrechten en democratie in Myanmar / Birma / Burma. Aung San Suu Kyi is winnares van de Nobelprijs voor de Vrede 1991, benevens talrijke andere internationale onderscheidingen. Aung San Suu Kyi komt vaak in het nieuws als er weer (politieke) onrust is in Birma en tevens staat ze al jaren onder huisarrest op bevel van het Birmese regime.

Jos Brink feliciteren?

Nationaal
Is nu 77 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
vrijdag, 19 juni 1942

> voor 78e verjaardag
Jos Brink, geboren als Josephus Gerardus Brink te Heiloo en overleden te Amsterdam op 17 augustus 2007, was een Nederlandse (hoorspel)acteur, cabaretier, musicalster en -producent, columnist, schrijver, predikant, radio- en tv-presentator. Jos Brink maakte zijn debuut in 1959 bij de hoorspelkern van de Nederlandse Radio Unie. Vervolgens werd hij presentator op radio - hij was presentator van het concert van The Rolling Stones in het Kurhaus in Scheveningen (1964), dat werd afgebroken door rellen. Jos Brink heeft ook in vele cabaret- en musicalvoorstellingen gespeeld, vaak samen met zijn levenspartner Frank Sanders, en heeft veel gepubliceerd waaronder het Handboek Voor Hulpsinterklazen. Als Jos Brink ook op tv gaat presenteren, stijgt zijn populariteit door programma's als Babbelonië, Wedden Dat..?, AVRO's Puzzeluur, De 64.000 Gulden Vraag en TV Toppers. Jos Brink maakte ook deel uit van de cabaretgezelschap Purper. Jos Brink sprak zich openlijk uit over zijn geaardheid en maakte zich sterk voor de acceptatie van homoseksualiteit. Verder was Brink actief als pastor-predikant en verbonden als voorganger aan de oecumenische basisgemeente De Duif Amsterdam. Jos Brink is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Linsy Heister feliciteren?

Nationaal
Is nu 31 jaar...
Jarig: 18 juni 2020
zaterdag, 18 juni 1988

> voor 32e verjaardag
Linsy Heister is een Nederlandse zwemster, met voornamelijk succes in zwemmen in het open water. Linsy Heister werd in 2010 wereldkampioen openwaterzwemmen in het Canadese Roberval op het onderdeel 25 km. Tevens werd Linsy Heister in 2010 Europees kampioen op het olympisch onderdeel 10 km open water zwemmen. Linsy Heister zwemt/zwom bij PSV en haar trainer is/was Marcel Wouda.

Egbert Jan Weeber feliciteren?

Nationaal
Is nu 38 jaar...
Jarig: 18 juni 2020
donderdag, 18 juni 1981

> voor 39e verjaardag
Egbert Jan Weeber, geboren te Groningen, is een Nederlandse acteur voor film, tv en theater. Egbert Jan Weeber studeerde aan de Theaterschool in Groningen en debuteerde in 2000 in de BNN-serie Finals en met een rol in Baantjer. Egbert Jan Weeber kreeg in 2001 een Gouden Kalf-nominatie voor zijn rol in Uitgesloten en hij presenteerde ook het radioprogramma Spam op 3FM. Maar hij is toch vooral acteur: Finals, Baantjer, Uitgesloten, Necrocam, Dunya & Desie, Polonaise, Achttien, Oester Van Nam Kee, Perspectiefcorrectie, Van God Los, Kees De Jongen, Snowfever, Flirt, Eilandgasten, Vivere, Alibi, Anubis En Het Pad Der 7 Zonden, Flikken Maastricht, Bollywood Hero, Verborgen Gebreken, De Hoofdprijs, Het Leven Uit Een Dag, De Troon - Willem Der Nederlanden en Sint.

Kathleen Aerts feliciteren?

Nationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 18 juni 2020
zondag, 18 juni 1978

> voor 42e verjaardag
Kathelijne Elisabeth Maria (Kathleen) Aerts, oftewel Kathleen Aerts, is een Belgische zangeres. Kathleen Aerts werd vooral bekend als de blonde en jongste zangeres van de populaire Vlaamse meidengroep K3. In maart 2009 maakte Kathleen Aerts na 10 jaar K3 bekend, dat ze solo verder ging. Haar eerste solosingle was Zumba Yade.

Irene Moors feliciteren?

Nationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: 18 juni 2020
zondag, 18 juni 1967

> voor 53e verjaardag
Irene Moors is een Nederlandse TV-presentatrice. Irene Moors debuteerde in het NCRV-programma Dit Is Disney. In 1989, bij de introductie van commerciële televisie in Nederland, stapte zij over naar RTL Veronique, het latere RTL4. Hier begon ze het programma Telekids te presenteren, eerst alleen en daarna samen met Carlo Boszhard, wat de definitieve doorbraak als presentatrice voor haar betekende. Enkele andere TV-programma's van Irene Moors zijn; Hitbingo, Eigen Huis & Tuin, Life & Cooking, RTL Boulevard, Doe Een Wens, De TV Kantine, Let's Dance en Life 4 You.

Isabella Rossellini feliciteren?

Internationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: 18 juni 2020
woensdag, 18 juni 1952

> voor 68e verjaardag
Isabella Rossellini, geboren te Rome, is een Italiaanse actrice en model. Ze heeft een eigen parfum genaamd Isabella. Isabella Rossellini is een dochter van de Zweedse actrice Ingrid Bergman en Roberto Rossellini. Tussen 1979 en 1983 was Isabella Rossellini getrouwd met de Amerikaanse filmregisseur Martin Scorsese. Enkele producties waaraan Isabella Rossellini meewerkte zijn Blue Velvet, Cousins, Wild At Heart, Death Becomes Her, The Innocent, Fearless, Immortal Beloved, The Funeral, The Odyssey, Left Luggage, Napoléon, Earthsea, Alias, The Architect, Infamous, 30 Rock, The Accidental Husband, Two Lovers, My Dog Tulip, The Phantom, Late Bloomers, Keyhole, Deauville en Ocean Beach.

Henny Huisman feliciteren?

Nationaal
Is nu 68 jaar...
Jarig: 18 juni 2020
maandag, 18 juni 1951

> voor 69e verjaardag
Henny Huisman, geboren als Hendrikus Josephus Huisman te Zaandam, is een Nederlands televisiepresentator en zanger. Henny Huisman is beschermheer van de stichting Nederland Positief. Henny Huisman was aanvankelijk drummer (hij speelde in de band Lucifer, samen met zangeres Margriet Eshuijs), diskjockey en presentator van evenementen, maar uiteindelijk rolde hij het televisievak in. Tijdens zijn werk als dj in discotheken kreeg Hennie Huisman een gouden ingeving - in verschillende clubs liet hij bezoekers bekende artiesten imiteren. Dit sloeg zo aan, dat hij het idee uitwerkte tot een televisieprogramma, en met dat concept naar diverse omroepen stapte. Aanvankelijk zagen die er niets in, maar Joop van den Ende - latere Endemol - hapte uiteindelijk, waarna de Henny Huisman Playback Show uitgroeide tot een groot succes op TV. Vele programma's volgden; Soundmixshow, Mini Playbackshow, Moppentrommel, Sterren Playbackshow, Surpriseshow, Hartengala, Wie Is Wie?, Henny Zoekt God, Huize Huisman, Korenslag en Steracteur Sterartiest. In 2008 ontving Henny Huisman voor zijn gehele carrière een Glamour Award in de categorie televisie.

Paul McCartney feliciteren?

Internationaal
Is nu 77 jaar...
Jarig: 18 juni 2020
donderdag, 18 juni 1942

> voor 78e verjaardag
Sir James Paul McCartney, geboren in Liverpool (UK). Paul McCartney is een Britse popmusicus die voornamelijk bekend is als oprichter van de Liverpoolse groep The Quarrymen, die later bekend werd als The Beatles. De 4 leden van The Beatles; John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr hadden een belangrijke rol in de popmuziek. Naast vele hits en prijzen, hebben ze nog steeds invloed in de hedendaagse muziek!

Ferry Doedens feliciteren?

Nationaal
Is nu 29 jaar...
Jarig: 17 juni 2020
zondag, 17 juni 1990

> voor 30e verjaardag
Ferry Doedens, geboren te Drachten, is een Nederlands acteur en zanger. Ferry Doedens is o.a. bekend geworden door zijn prestaties als levend standbeeld, waarmee hij zelfs kampioenschappen won en door zijn rol in de soap GTST. Ferry Doedens deed in 2007 mee aan de 4e editie van Idols, maar hij wist de live shows niet te halen. Hierna zit Ferry Doedens nog in de nieuwe boyband IDSF, dat werd geen succes, maar succesvol is Ferry Doedens wel als acteur in de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden GTST. Dit werd het eerste homoseksuele personage in de soap Goede Tijden Slechte Tijden.

Venus Williams feliciteren?

Internationaal
Is nu 39 jaar...
Jarig: 17 juni 2020
dinsdag, 17 juni 1980

> voor 40e verjaardag
Venus Williams, geboren als Venus Ebone Starr Williams in Lynwood (Californië), is een Amerikaans professioneel tennisster en de oudere zus van Serena Williams. Venus Williams behaalde vele titels en toernooizeges; ze is meervoudig winnares van alle Grand Slam toernooien US Open, Roland Garros, Australian Open, Wimbledon en ze heeft Nr. 1 gestaan op de wereldranglijst. In 2000 behaalden Venus Williams samen met zus Serena Williams goud tijdens de Olympische Zomerspelen van Sydney.

Erik Hulzebosch feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 17 juni 2020
woensdag, 17 juni 1970

> voor 50e verjaardag
Erik Hulzebosch, geboren te Anerveen, is een Nederlands oud-schaatser en zanger. Erik Hulzebosch is getrouwd met schaatsster Jenita Hulzebosch-Smit. Voordat Erik Hulzebosch zich op het schaatsen richtte en verscheidene kampioenschappen marathonschaatsen won, won hij meer dan 300 wedstrijden fietscross. In 1997 was Erik Hulzebosch favoriet voor winst van de vijftiende Elfstedentocht 1997, maar werd tweede achter Henk Angenent. Tien jaar later won Erik Hulzebosch de finale van So You Wannabe A Popstar? bij SBS6. Tot op heden treedt Erik Hulzebosch nog steeds op en is/was hij regelmatig te zien in de media met o.a. zijn eigen tv-programma Met Hulzebosch De Hort Op bij RTV Oost.

Charly Lownoise feliciteren?

Nationaal
Is nu 51 jaar...
Jarig: 17 juni 2020
maandag, 17 juni 1968

> voor 52e verjaardag
Charly Lownoise, artiestennaam van Ramon Rollfs of Roelofs en geboren te Den Haag, is een Nederlandse hardcoreproducent. In 1991 werd Ramon Roelofs bekend door Rave This Nation onder het RJ's Rule pseudoniem. Al snel veranderde hij z'n artiestennaam naar Charly Lownoise. Voor een Rave The City-feest mocht Charly Lownoise een nummer produceren, dat werd Speed City. Onder meer door het succes daarvan, ontmoette hij Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo. Ze wilden dezelfde kant op in de house en gingen als duo verder; Charly Lownoise & Mental Theo. Wonderfull Days was hun grote doorbraak, na enkele hardere nummers. Dit was het begin van de happy hardcore. Tussendoor maakte hij ook nog wat eigen producties, maar het grote succes was onder Charly Lownoise & Mental Theo met hits als: Wonderfull Days, Together in Wonderland, The Bird, Stars, This Christmas, Your Smile, Fantasy World, Hardcore Feelings, Streetkids, Party, Just Can't Get Enough, Next 2 Me, Girls en Wonderful Days 2.08. In 2007 bracht Charly Lownoise een biografie uit: "Autobiografie van een DJ" en de laatste jaren houdt hij zich ook bezig met de yen-leer en meditatie.

Greg Kinnear feliciteren?

Internationaal
Is nu 56 jaar...
Jarig: 17 juni 2020
maandag, 17 juni 1963

> voor 57e verjaardag
Greg Kinnear, geboren als Gregory Kinnear te Logansport (Indiana), is een Amerikaans acteur en televisiepersoonlijkheid. Greg Kinnear werd voor zijn bijrol in As Good As It Gets genomineerd voor een Academy Award - Oscar en kreeg nog vele andere nominaties en prijzen. Greg Kinnear was de eerste presentator van de televisieshow Talk Soup van televisiezender E!. Dit leverde hem een Emmy Award op. In 1994 kreeg Greg Kinnear wederom als presentator van een talkshow zijn eerste grote televisierol, in de komische film Blankman. In 1995 speelde hij in Sabrina, een remake van Billy Wilder's klassieker uit 1954, wat zijn definitieve doorbraak betekende als acteur. Greg Kinnear speelde o.a. in de films Dear God, Beavis And Butt-Head Do America, As Good As It Gets, You've Got Mail, Nurse Betty, The Gift, Loser, Someone Like You, We Were Soldiers, Stuck On You, Godsend, The Matador, Robots, Bad News Bears, Little Miss Sunshine, Fast Food Nation, Invincible, Unknown, Feast Of Love, Baby Mama, Ghost Town, Flash Of Genius, Green Zone en The last Song.

Deze gadget op jouw site?