Deze gadget op jouw site?

Juan Martin del Potro feliciteren?

Internationaal
Is nu 33 jaar...
Jarig: 23 september 2022
vrijdag, 23 september 1988

> voor 34e verjaardag
Juan Martin del Potro, geboren te Tandil, is een professioneel tennisspeler uit Argentinië. Juan Martin del Potro is 1,98 meter lang. Aan het einde van 2005 is Juan Martin del Potro proftennisser geworden. Nadat hij als 14-jarige jongen mee ging doen in het ITF-circuit, haalde hij in 2005 zijn eerste ITF-titels. Naast ITF-titels won hij ook enkele futures. In 2006 speelde Juan Martin del Potro zijn eerste ATP-toernooien. Later dat jaar kwalificeerde hij zich als 17-jarige voor Roland Garros en voor de US Open. Aansluiting bij de wereldtop vond plaats in 2008 en Juan Martin del Potro behaalde zijn eerste grote overwinning in 2009 door de grandslam US Open te winnen en daarmee een plek in de top 10 op de ATP wereldranglijst. Ook in de overige grandslam-toernooien haalde hij steeds betere resultaten, totdat hij in 2010 een zware blessure kreeg om vervolgens in 2011 met rasse schreden weer terug te keren in het tennis profcircuit met als doel; terug in de top 10 en toernooien winnen.

Bruce Springsteen feliciteren?

Internationaal
Is nu 72 jaar...
Jarig: 23 september 2022
vrijdag, 23 september 1949

> voor 73e verjaardag
Amerikaanse rockzanger, gitarist en liedjesschrijver, die al sinds de jaren 60 aan de weg timmert met tal van hits. Zijn bijnaam luidt The Boss.

Julio Iglesias feliciteren?

Internationaal
Is nu 78 jaar...
Jarig: 23 september 2022
donderdag, 23 september 1943

> voor 79e verjaardag
Julio Iglesias, geboren te Madrid, is een Spaanse zanger, de bestverkopende Spaanse artiest, en internationaal één van de bekendste Spaanstalige zangers. Julio Iglesias is de vader van zanger Enrique Iglesias - zoon uit een vorig huwelijk. Julio Iglesias was professioneel voetbalkeeper bij Real Madrid. In dezelfde tijd begon hij ook aan een studie rechten. Na een ongeluk dat zijn voetbalcarrière beëindigde, begon hij tijdens zijn revalidatie met het schrijven van liedjes. Hij behaalde zijn rechtendiploma korte tijd later aan de universiteit van Cambridge. In 1968 won Julio Iglesias in Spanje het Benidorm Song Festival met 1 van zijn songs en kreeg hij een platencontract aangeboden. Het was het begin van een zeer succesvolle carrière als zanger, met vele hits wereldwijd. In 2010 trouwde Julio Iglesias met het 23 jaar jongere Nederlandse fotomodel Miranda Rijnsburger. Enkele hits van Julio Iglesias zijn Un Canto A Galicia, Manuela, Quiero, El Amor, Por Un Poco De Tu Amor, Quiereme Mucho, Quiereme, Amor, To All The Girls I've Loved Before (met Willie Nelson, All Of You (met Diana Ross), My Love (met Stevie Wonder), Milonga Sentimental en When You Tell Me That You Love Me (met Dolly Parton).

Ray Charles feliciteren?

Internationaal
Is nu 91 jaar...
Jarig: 23 september 2022
dinsdag, 23 september 1930

> voor 92e verjaardag
Ray Charles, geboren als Ray Charles Robinson te Albany (Georgia) en overleden op 10 juni 2004 te Beverly Hills (Californië) aan leverkanker, was een blinde Amerikaanse zanger en pianist, en een groot vertolker van de moderne blues en de rhythm-and-blues. In de jaren 50 ontwikkelde Ray Charles deze muziek verder door de introductie van elementen uit de kerkelijke gospelmuziek, waar het vrouwenkoor een prominente rol speelt. Zo stond Ray Charles, meestal begeleid door een groep zangeressen (de Raelettes), aan de wieg van de soul met nummers als I Got A Woman, The Night Time Is The Right Time en What'd I Say. In 1960 volgde een radicale verandering van stijl: violen en popsongs deden hun intrede. Ray Charles scoorde enkele megahits met Hit The Road Jack en I Can't Stop Loving You, en zijn vertolking van Georgia On My Mind maakte die song tot een evergreen. Notoir is zijn nummer Busted dat hij schreef nadat hij een jaar in de gevangenis gezeten had voor het bezit van heroïne. Enkele andere hits van Ray Charles zijn You Don't Know Me, Take These Chains From My Heart, Crying Time, Here We Go Again en Yesterday. Over het leven van Ray Charles is een film gemaakt met in de hoofdrol Jamie Foxx: Ray (2004).

Tom Felton feliciteren?

Internationaal
Is nu 34 jaar...
Jarig: 22 september 2022
dinsdag, 22 september 1987

> voor 35e verjaardag
Tom Felton, geboren als Thomas Andrew Felton te Kensington, is een Engels acteur. Tom Felton is vooral beroemd geworden door de rol van Draco Malfidus / Draco Malfoy die hij in de Harry Potter films vertolkte. Tom Felton startte met acteren in commercials toen hij 8 jaar oud was en op zijn 10de begon hij in films te spelen. Tom Felton begon in The Borrowers en Anna And The King, waarna rollen volgden in producties als Second Sight, Harry Potter And The Philosopher's Stone, Harry Potter And The Chamber Of Secrets, Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban, Harry Potter And The Goblet Of Fire, Harry Potter And The Order Of The Phoenix, The Disappeared, Harry Potter And The Half-Blood Prince, 13 Hours, Get Him To The Greek, Harry Potter And The Deathly Hallows en Rise Of The Apes.

Andrea Bocelli feliciteren?

Internationaal
Is nu 63 jaar...
Jarig: 22 september 2022
maandag, 22 september 1958

> voor 64e verjaardag
Andrea Bocelli, geboren te Lajático (Toscane) is een Italiaanse tenor, die zowel klassieke als populaire muziek zingt. Tevens zingt Andrea Bocelli in enkele opera's, en is hij een producer. Andrea Bocelli leed vanaf zijn geboorte aan de oogziekte glaucoom. Op twaalfjarige leeftijd werd hij na een ongeluk met een voetbal geheel blind, tot dat moment kon hij nog een beetje met zijn rechteroog zien. Andrea Bocelli werd ontdekt door de zanger Zucchero / Adelmo Fornaciari toen deze een tenor zocht. Het was het startsein voor Andrea Bocelli voor een succesvolle carrière wereldwijd, met o.a. ook optredens op het Witte Huis en de Olympische Spelen van 2006 en met hits als Il Mare Calmo Della Sera, Vivere, Con Te Partirò / Vivere, Per Amore, Time To Say Goodbye met Sarah Brightman, Canto Della Terra en Because We Believe met Marco Borsato.

Nick Cave feliciteren?

Internationaal
Is nu 64 jaar...
Jarig: 22 september 2022
zondag, 22 september 1957

> voor 65e verjaardag
Nick Cave, geboren als Nicholas Edward Cave te Warracknabeal, is een Australische muzikant, liedjesschrijver, dichter, schrijver en acteur. Nick Cave werkte mee aan diverse projecten en speelde in bands als; The Boys Next Door, The Birthday Party, Nick Cave and the Bad Seeds en Grinderman. Enkele hits van Nick Cave zijn Where The Wild Roses Grow met Kylie Minoque, As I Sat Sadly By Her Side, Get Ready For Love en Dig Lazarus Dig! Muziek geschreven door Nick Cave wordt regelmatig gebruikt in films, maar Nick Cave schreef ook muziek c.q. soundtracks voor films, zoals Ghosts... Of The Civil Dead, To Have And To Hold, The Proposition, The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford, The Death Of Bunny Munro en The Road.

Nicole Richie feliciteren?

Internationaal
Is nu 40 jaar...
Jarig: 21 september 2022
maandag, 21 september 1981

> voor 41e verjaardag
Nicole Richie of Nicole Camille Richie, geboren te Berkeley (Californië), is een Amerikaanse realitysoap-ster en actrice. Nicole Richie is de adoptiedochter van zanger Lionel Richie en zijn vrouw Brenda Harvey. Nicole Richie werd bekend door de vele feestjes die ze afliep samen met haar beste vriendin Paris Hilton, met wie ze in 2003 ook begon aan de opnamen van The Simple Life; een reality-reeks waarin de twee proberen het land te doorkruisen zonder geld, overnachten bij 'gewone' mensen en zelf hun geld verdienen met simpele werkjes. Ook verschijnt Nicole Richie regelmatig in talkshows en is ze veelvuldig in het nieuws met haar turbulente privé-leven met onderwerpen als; cocaïneverslaving, speculaties over anorexia, relaties en haar veranderde kledingstijl heeft haar inmiddels gemaakt tot stijlicoon en celebrity.

Liam Gallagher feliciteren?

Internationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 21 september 2022
donderdag, 21 september 1972

> voor 50e verjaardag
Liam Gallagher, geboren als William John Paul Gallagher in Longsight Manchester, is een Britse muzikant, die vooral bekend staat als de frontman van de britpop / rockband Oasis. Liam Gallagher is de jongere broer van Noel Gallagher, de gitarist en songwriter van Oasis. De ouders van Liam Gallagher en Noel Gallagher komen uit Ierland. Enkele hits van Liam Gallagher en Oasis zijn Supersonic, Shakermaker, Cigarettes & Alcohol, Whatever, Some Might Say, Roll With It, Wonderwall, Don't Look Back In Anger, Live Forever, Morning Glory, Champagne Supernova, D'you Know What I Mean, Stand By Me, All Around The World, Don't Go Away, Go Let It Out, Who Feels Love?, Sunday Morning Call, The Hindu Times, Stop Crying Your Heart Out, Little By Little / She Is Love, Songbirg, Lyla, The Importance Of Being Idle, Let There Be Love, Acquiesce, Lord Don't Slow Me Down en The Shock Of The Lightning.

Luke Wilson feliciteren?

Internationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 21 september 2022
dinsdag, 21 september 1971

> voor 51e verjaardag
Luke Wilson, geboren als Luke Cunningham Wilson te Dallas (Texas), is een Amerikaans acteur. Luke Wilson is de jongere broer van acteur Owen Wilson. Wilson is lid van de Frat Pack; Jack Black, Ben Stiller, Will Ferrell, Vince Vaughn, Steve Carell en Luke Wilson. Op school brak Luke Wilson records in onder meer de 400 en 800 meter hardlopen, maar doordat zijn broer Owen hem een rol aanbood in een film, begon hij een carrière als acteur met films als Bottle Rocket, Bongwater, Scream 2, Dog Park, Rushmore, Blue Streak, My Dog Skip, Preston Tylk, Charlie's Angels, Legally Blonde, That 70's Show, The Royal Tenenbaums, Masked And Anonymous, Old School, Alex & Emma, Charlie's Angels: Full Throttle, Legally Blonde 2, Around The World In 80 Days, Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy, Mini's First Time, The Wendell Baker Story, The Family Stone, My Super Ex-Girlfriend, Hoot, Idiocracy, Blades Of Glory, Vacancy, 3:10 To Yuma, Terra, Blonde Ambition, Henry Poole Is Here, Tenure en Death At A Funeral.

Deze gadget op jouw site?