Deze gadget op jouw site?

Everon Jackson Hooi feliciteren?

Nationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 30 mei 1982

> voor 36e verjaardag
Everon Jackson Hooi, geboren als Everon Jackson Michael Werner Hooi op Curaçao, is een Nederlands acteur van Antilliaanse afkomst. Everon Jackson Hooi rondde de opleiding Audiovisiuele vormgeving op het Grafisch Lyceum in Rotterdam af. Everon Jackson Hooi werd geboren op Curaçao en dat zou hem later nog goed van pas komen. In 2004 werd hij namelijk gevraagd voor één van de hoofdrollen in de dramaserie De Erfenis, die zich o.m. op het Antilliaanse eiland afspeelde. Meer landelijke bekendheid kreeg hij door zijn rol van Bing Mauricius in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden GTST. Everon Jackson Hooi werkte o.a. mee aan De Erfenis, Let's Dance, HUP, Heartbreak Hotel, Doodeind, Westwijk en Goede Tijden Slechte Tijden.

Jojanneke van den Berge feliciteren?

Nationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 30 mei 1980

> voor 38e verjaardag
Jojanneke van den Berge is een Nederlandse schrijvend journaliste, programmamaker en presentatrice. Ze presenteerde PowNews van de zender PowNed. Jojanneke van den Berge wordt ook wel liefkozend Miss Jo genoemd. Jojanneke van den Berge studeerde Communicatiewetenschap en Internationale Ontwikkelingsstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Jojanneke van den Berge liep vervolgens stage bij Endemol en HMH, voordat ze ging werken bij HP/De Tijd en De Pers, waar ze evementen, grote achtergrondverhalen en showbizzverhalen versloeg. Vanaf 2010 gaat ze aan de slag bij de nieuwe publieke omroep PowNed, waarvoor ze programma's op TV gaat maken.

Peter Paul Muller feliciteren?

Nationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 30 mei 1965

> voor 53e verjaardag
Peter Paul Muller, geboren te Rotterdam, is een Nederlands acteur. Peter Paul Muller is voornamelijk bekend geworden door diverse films en televisieprogramma's, waaronder All Stars, De Dominee en Gooische Vrouwen. Peter Paul Muller studeerde in 1991 af aan de toneelschool in Maastricht. Daarna begon hij met werk voor televisie. Peter Paul Muller speelde mee in Richting Engeland, Dag Juf Tot Morgen, Baantjer, All Stars de film, Het 14e Kippetje, Oud Geld, FL 19.99, De Trein Van Zes Uur Tien, All Stars de serie, De Passievrucht, De Dominee, Gooische Vrouwen de serie, Gooische Vrouwen de film, Keyzer & De Boer Advocaten, Grijpstra & De Gier, Alles Is Liefde, De Eetclub en de film Old Stars.

Clairy Polak feliciteren?

Nationaal
Is nu 61 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 30 mei 1956

> voor 62e verjaardag
Clairy Polak, geboren te Amsterda, is een Nederlandse journaliste en presentatrice op tv en radio. Ze is enig kind van de cabaretiers Katja Berndsen en Alexander Pola, de artiestennaam van Bram Polak. Clairy Polak begon haar mediacarrière bij de Uitkrant en werkte vervolgens bij de VARA als bureauredacteur en later politiek verslaggever. Dit deed ze eerst alleen op de radio, waar haar hart het meeste ligt, maar later presenteerde ze ook NOVA en Buitenhof op tv. Clairy Polak wordt gezien als één van de beste interviewers van Nederland en werkte o.a. ook nog mee aan de radio- en tv-programma's Nieuwsuur, De Editie, De Ochtenden, Ophef En Vertier en Met Het Oog Op Morgen.

Rutger Castricum feliciteren?

Nationaal
Is nu 38 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
dinsdag, 29 mei 1979

> voor 39e verjaardag
Rutger Castricum, geboren te Den Haag, is een Nederlandse presentator. Rutger Castricum kreeg vooral bekendheid als verslaggever voor de website GeenStijl waar hij soms opzienbare reportages maakte, zoals met minister Ella Vogelaar. Rutger Castricum werkte mee aan de programma's GeenStijl, finale van de Gouden Kooi, Trots Op Onze Jongens, reportages vanuit Uruzgan met Nederlandse soldaten op Oudejaarsdag, en nog enkele andere TV-optredens.

Marc Dik feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
woensdag, 29 mei 1968

> voor 50e verjaardag
Marc Dik, geboren te Rotterdam, is een Nederlandse televisiepresentator. Marc Dik studeerde journalistiek en begon bij de EO-radio. Zijn eerste tv-programma was Vijftig Kamers. Dit programma kreeg bekendheid door een vernieuwende manier van tv-maken. Naast presenteren bedenkt hij nieuwe formats voor omroepen. Hij is sinds 1999 mede-eigenaar van tv-productiemaatschappij Skyhigh TV in Hilversum. Skyhigh TV is producent van onder andere Het familiediner (EO), Over Mijn Lijk (BNN) en Model in 1 dag (Net 5). Marc Dik is vooral bekend van EO-programma's als Jong, De Weddingplanner, Op Zoek Naar Een Wonder, Gezocht, Met Niks Begonnen en Korenslag waarin Marc Dik de presentatie overnam van Henny Huisman.

Willem Holleeder feliciteren?

Nationaal
Is nu 59 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
donderdag, 29 mei 1958

> voor 60e verjaardag
Willem Holleeder, geboren als Willem Frederik Holleeder te Amsterdam, is een Nederlandse crimineel. Willem Holleeder wordt ook wel De Neus genoemd, vanwege de omvang van zijn neus. Samen met Cor van Hout, kreeg Willem Holleeder in 1983 bekendheid als één van de ontvoerders van biermagnaat Freddy Heineken. Nadat hij voor deze misdaad een gevangenisstraf had uitgezeten, zou hij zich hebben opgewerkt tot de top van de Amsterdamse misdaadwereld. Eind december 2007 werd Willem Holleeder tot negen jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens afpersing van vastgoedhandelaren. Willem Holleeder wordt nog steeds met allerzei criminele zaken in verband gebracht, zoals afpersing, prostitutie, koppelbazen, huizenhandel, vastgoedhandel, drugshandel, betrokkenheid bij de dood van Willem Endstra en Bram Zeegers, wapenbezit etc.

Spike (Di-rect) feliciteren?

Nationaal
Is nu 33 jaar...
Jarig: 28 mei 2018
maandag, 28 mei 1984

> voor 34e verjaardag
Frans van Zoest, geboren in Den Haag, is beter bekend onder zijn artiestennaam Spike. Spike is songwriter, gitarist en tweede zanger van de succesvolle Nederlandse rockband Di-rect. Enkele hits van Spike c.q. Di-rect zijn; Just The Way I Do, My Generation, Inside My Head, Adrenaline, Rollercoaster, Hungry For Love, Cool Without You, Webcam Girl, Blind For You (met Wibi Soerjadi), A Good Thing, Johnny, Times Are Changing, This Is Who We Are, Hold On en Natural High.

Michael Boogerd feliciteren?

Nationaal
Is nu 45 jaar...
Jarig: 28 mei 2018
zondag, 28 mei 1972

> voor 46e verjaardag
Michael Boogerd, geboren in Den Haag, is een voormalig professioneel wielrenner. Michael Boogerd was actief van 1994 t/m 2007 waarin hij veel successen boekte en in die periode ook de meest succesvolle Nederlandse klassementsrenner. Zijn belangrijkste overwinningen zijn de Amstel Gold Race in 1999 en twee etappes in de Ronde van Frankrijk. Bovendien werd Michael Boogerd driemaal Nederlands kampioen. Michael Boogerd heeft gefietst voor Wordperfect, Novell, Rabobank en als bijnaam heeft hij Boogie.

Jacques Herb feliciteren?

Nationaal
Is nu 71 jaar...
Jarig: 28 mei 2018
dinsdag, 28 mei 1946

> voor 72e verjaardag
Jacques Herb, geboren als Jack van Herp te Rotterdam, is een Nederlandse zanger. Jacques was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde hij aan bij de "wilde vaart" en liet in de diverse zeehavens zijn talent als zanger reeds horen. Jacques Herb begeleidde toen zich daarbij op zijn gitaar. In 1970 won Jacques Herb met het eigen geschreven nummer De Toreador een talentenjacht in Scheveningen. Deze werd door de AVRO op TV uitgezonden. Hierdoor kwam hij in contact met zijn ontdekker Pierre Kartner die vervolgens voor hem het nummer Manuela bewerkte, waarmee Herb een enorme hit scoorde wat tot op heden nog een populair nummer is. Enkele hits van Jacques Herb zijn De Toreador, Manuela, Een Man Mag Niet Huilen, Werkeloos, Veronica 538, Is Jacques Herb Mijn Echte Naam, Rozen Geef Ik Jou Maria, Torremolinos (I Love You), Manuela 2 (Het Vervolg) en Ik Heb De Zomer Meegebracht. Ludiek: De hit Manuela zorgde voor een stijging van de populariteit van die voornaam in de jaren 70. In 2002 is Jacques Herb benoemd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau.

Deze gadget op jouw site?