Deze gadget op jouw site?

Ricky van Wolfswinkel feliciteren?

Nationaal
Is nu 31 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 27 januari 1989

> voor 32e verjaardag
Ricky van Wolfswinkel, geboren te Woudenberg, is een Nederlands betaald voetballer die in de aanval speelt. Ricky van Wolfswinkel is een veelscorende spits die o.a. speelde bij Vitesse en FC Utrecht. Ricky van Wolfswinkel debuteerde op 11 augustus 2010 in het Nederlands voetbalelftal in een oefeninterland tegen Oekraïne. Ricky van Wolfswinkel is het neefje van oud FC Utrecht-spits Erik Willaarts.

Domien Verschuuren feliciteren?

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 27 januari 1988

> voor 33e verjaardag
Domien Verschuuren, geboren te Tilburg, is een radio DJ en hij heeft voornamelijk gewerkt bij de NPS / 3FM. De radiocarrière van Domien Verschuuren begon al op jonge leeftijd thuis op zijn slaapkamer waar hij programma's maakte voor zijn familie. In de loop van de jaren 90 kwam Domien Verschuuren terecht bij de Lokale Omroep Goirle en ging hij ook internetradio maken, waarna hij zich omhoog werkte tot radio dj op landelijk niveau met o.a. de programma's Weekend DNA, Nacht DNA, Domien Is Wakker! en @Work op 3FM. In 2007 won Domien Verschuuren de Marconi-award voor Beste Aanstormend Talent.

Geraldine Kemper feliciteren?

Nationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: 26 januari 2021
vrijdag, 26 januari 1990

> voor 31e verjaardag
Geraldine Kemper, geboren te Volendam, is een Nederlandse televisiepresentatrice van BNN. Ze won het tv-programma Sterretje Gezocht, waardoor ze een baan won als tv-presentatrice bij BNN en sindsdien is ze meer en meer te zien op tv. De Volendamse Geraldine Kemper studeerde sportmanagement en marketingmanagement. Geraldine Kemper was op TV te zien bij de soap Onderweg Naar Morgen / ONM, Try Before You Die, Spuiten En Slikken, Trick Mania bij 101 TV, Nu We Er Toch Zijn Op Vakantie, 101 Repo, Try Before You Die 2, Lekker Langzaam, Sterretje Gezocht, Spuiten En Slikken Zomertour etc. Ludiek: Geraldine Kemper heeft in 2009 geposeerd in de FHM en zij is het nichtje van zangeres Maribelle die in 1984 voor Nederland meedeed aan het Eurovisiesongfestival.

Kim van Kooten feliciteren?

Nationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 26 januari 2021
zaterdag, 26 januari 1974

> voor 47e verjaardag
Kim van Kooten, geboren te Purmerend, is een Nederlands actrice, schrijfster en scenariste. Kim van Kooten is de dochter van Kees van Kooten en Barbara Kits. Haar broer is de acteur en zanger Kasper van Kooten. Kim van Kooten begon aan een studie scenarioschrijven aan de Filmacademie, maar stopte daarmee reeds snel. Na een toevallige ontmoeting met regisseur Robert Jan Westdijk maakte Kim van Kooten haar debuut als actrice in diens debuut Zusje, waarna films en series zouden volgen als; Red Rain, Een Hoertje En Haar Broertje, Jezus Is Een Palestijn, Mariken, Olivetti 82, Minoes, Snapshots, Bella Bettien, Evelien, Loft en Phileine Zegt Sorry - voor haar hoofdrol in deze film kreeg ze een Gouden Kalf. Het scenarioschrijven pakte Kim van Kooten weer op, toen Theo van Gogh haar vroeg voor Blind date. Ze heeft zich gespecialiseerd in het uitwerken van karakters en levensechte dialogen. Als scenarioschrijfster heeft Kim van Kooten meegewerkt aan o.a. Nighthawks, Blind Date, Mariken, Met Grote Blijdschap, De Acteurs, musical Na De Zomer en Alles Is Liefde - deze film kreeg vele prijzen zoals een Gouden Kalf en De Rembrandt.

Thomas Berge feliciteren?

Nationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: 25 januari 2021
donderdag, 25 januari 1990

> voor 31e verjaardag
Thomas Berge, pseudoniem van Chiel Ottink en geboren in Enschede, is een Nederlandse zanger. I.p.v. de naam Chiel Ottink is voor de naam Thomas Berge gekozen, omdat die naam beter zou werken om de Duitse muziekwereld te veroveren. Thomas Berge nam op 12-jarige leeftijd zijn eerste single Mijn Luchtballon op en sindsdien timmert hij flink aan de weg met hits zoals De Wereld Ben Jij, De Stem Van Mijn Hart, Niet Meer En Niet Minder, Zonder Jou, Ieder Moment, Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn, Geen Kerstfeest Zonder Jou en Ik Vertrouw Je Niet Meer.

Suzanne Klemann (Loïs Lane) feliciteren?

Nationaal
Is nu 57 jaar...
Jarig: 25 januari 2021
vrijdag, 25 januari 1963

> voor 58e verjaardag
Suzanne Klemann, geboren als Suzanne Marie Klemann te Amsterdam, is een Nederlands zangeres. Suzanne Klemann is vooral bekend als één van de twee zangeressen van de popgroep Loïs Lane, die eind jaren 80 en begin jaren 90 populair was. In Loïs Lane zingt Suzanne Klemann samen met haar jongere zus Monique Klemann. Daarnaast is Suzanne Klemann lid van de band Girls Wanna Have Fun. Halverwege de jaren 80 van de twintigste eeuw sloot Suzanne zich aan bij Loïs Lane (de band opgericht door haar zusje Monique) nadat een achtergrondzangeres was uitgevallen. Naast haar zangcarrière bij Loïs Lane presenteerde ze enige tijd televisieprogramma's, waaronder Countdown: The Files op Veronica. Enkele hits van Loïs Lane samen met zusje Monique Klemann zijn Break It Up, Amsterdamned, My Best Friend, It's The First Time, Fortune Fairytales, I Wanna Be, Crying, Qualified, Sex, Hand, Tonight, Simply Beautiful, Combat en Whem I Am With You. De zusjes Klemann treden nog geregeld samen op!

Renate Dorrestein feliciteren?

Nationaal
Is nu 66 jaar...
Jarig: 25 januari 2021
maandag, 25 januari 1954

> voor 67e verjaardag
Renate Dorrestein, geboren als Renate Maria Dorrestein te Amsterdam, is schrijver, journalist en feministe. Renate Dorrestein ging als leerling-journalist werken bij Libelle en Panorama. Door de vele reizen die ze kon maken voor het blad en de ervaringen die ze opdeed, werd haar persoonlijkheid en daardoor ook haar schrijfstijl gevormd. Na een aantal jaren ging ze in 1977 freelance schrijven en startte ze het productiebureau Proburo, dat bijlagen verzorgde voor tijdschriften. In de periode 1977 - 1982 publiceerde ze in Het Parool, Viva en Opzij. Van het blad LOVER werd ze in 1982 redacteur, waarna ze zich verder in feministische richting ontwikkelde. Renate Dorrestein ontving meerdere nominaties en prijzen, zoals Annie Romeinprijs, Libris Literatuur Prijs, Publieksprijs, AKO Literatuur Prijs etc. In 1997 schreef Renate Dorrestein het Boekenweekgeschenk Want Dit Is Mijn Lichaam. Als romancier debuteerde Renate Dorrestein in 1983 met Buitenstaanders, waarna werken volgden als Vreemde Streken, Noorderzon, Een Sterke Man, Zonder Genade, Het Hemelse Gerecht, Een Hart Van Steen, Laat Me Niet Alleen, Het Geheim Van De Schrijver, Verborgen Gebreken, Heden Ik, Echt Sexy, Heiligenlevens En Bananenpitten, De Leesclub etc.

Albert Heijn feliciteren?

Nationaal
Is nu 93 jaar...
Jarig: 25 januari 2021
dinsdag, 25 januari 1927

> voor 94e verjaardag
Albert Heijn, geboren te Zaandam en overleden op 13 januari 2011 te Hereford (Engeland), was een Nederlands ondernemer, grootaandeelhouder en voorzitter van de raad van bestuur van Ahold. Albert Heijn werd als voorzitter opgevolgd door Pierre Everaert. Albert Heijn is de kleinzoon van zijn naamgenoot Albert Heijn (1865 - 1945), die destijds met één enkele kruidenierswinkel in Oostzaan begon en door middel van uitbreiding in de vorm van meerdere winkels, de eerste stappen zette op weg naar de huidige keten van supermarkt-winkels met die naam; AH of Albert Heijn. Albert Heijn is de broer van Gerrit Jan Heijn, destijds eveneens bestuurder en grootaandeelhouder, die bij een ontvoering in september 1987 het leven liet. Albert Heijn was bij zijn overlijden woonachtig in Engeland en formeel op geen enkele wijze meer betrokken bij de gelijknamige supermarktketen AH. Dienstverloop binnen AH > In dienst bij Albert Heijn NV 1949-1951; manager Ontwikkeling Zelfbediening 1951-1953; directeur Marketing 1953-1958; president Albert Heijn Detailbedrijf 1958-1962; voorzitter raad van Bestuur Albert Heijn NV (nu Koninklijke Ahold NV) 1962-1989. Zaandam.

Daan Schuurmans feliciteren?

Nationaal
Is nu 48 jaar...
Jarig: 24 januari 2021
maandag, 24 januari 1972

> voor 49e verjaardag
Daan Schuurmans, geboren als Daniël Adrianus Augustinus Schuurmans te Rotterdam, is een Nederlands acteur. Daan Schuurmans genoot zijn opleiding aan de toneelacademie Maastricht en speelde daarna in vele films, tv-series en theaterstukken. Daan Schuurmans speelde o.a. in Oppassen, Fort Alpha, Westenwind, Toen Was Geluk Heel Gewoon, Costa!, Rozengeur & Wodka Lime, Keyzer & De Boer Advocaten, Annie M.G., Bernhard Schavuit Van Oranje, Volle Maan, Polleke, Pipo En De Pa-Parelridder, Phileine Zegt Sorry, Floris, Snowfever, Knetter, Alles Is Liefde, Brief Voor De Koning en Terug Naar De Kust.

Arnold Vanderlyde feliciteren?

Nationaal
Is nu 57 jaar...
Jarig: 24 januari 2021
donderdag, 24 januari 1963

> voor 58e verjaardag
Arnold Vanderlyde (Arnold Vanderlijde), geboren als Arnold Petrus Maria Vanderlyde te Sittard, is een voormalig Nederlands bokser. Arnold Vanderlyde begon op vijftienjarige leeftijd met boksen. In zijn loopbaan behaalde Arnold Vanderlyde als amateur driemaal brons op de Olympische Spelen: in 1984, 1988 en 1992. Daarnaast was Arnold Vanderlyde driemaal Europees en zevenmaal Nederlands kampioen. Zijn grootste sportieve rivaal al die jaren was de Cubaanse bokser Felix Savón. In 1992 stopte Arnold Vanderlyde met de topsport en stapte hij over naar het bedrijfsleven. Arnold Vanderlyde heeft zijn eigen bedrijf, waarmee hij workshops en trainingen voor bedrijven verzorgt. In 2009 presenteerde Arnold Vanderlyde zijn eerste boek: Fighting For Succes!

Deze gadget op jouw site?