Deze gadget op jouw site?

Jules Deelder feliciteren?

Nationaal
Is nu 73 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 24 november 1944

> voor 74e verjaardag
Julius Anton Deelder, oftewel Jules Deelder, is geboren in Rotterdam. Jules Deelder is een Nederlands schrijver en bekend dichter. De bijnaam van Jules Deelder is ook wel; De Nachtburgemeester Van Rotterdam.

Stefan Groothuis feliciteren?

Nationaal
Is nu 36 jaar...
Jarig: 23 november 2018
maandag, 23 november 1981

> voor 37e verjaardag
Stefan Groothuis is een Nederlandse schaatser. Zijn specialiteit is de sprint, de afstanden 1000m en 1500m. Stefan Groothuis won reeds vele prijzen schaatsen op NK en WK afstanden en sprint, wereldbekers en deed ook mee aan de Olympische Spelen.

Hans van Wolde feliciteren?

Nationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 23 november 2018
donderdag, 23 november 1967

> voor 51e verjaardag
Hans van Wolde is de chef-kok van het Michelin-sterren restaurant Beluga in Maastricht. Hans van Wolde opende dit restaurant samen met zijn vrouw Daniëlle in 1997. Hans van Wolde heeft o.a. gekookt in de Taverne d’Ouwe Haven (Vlaardingen), World Trade Center (Rotterdam), Officierskeuken Koninklijke Landmacht, Elysée Parkhotel (Nieuwerkerk a/d IJssel), Corona (Den Haag), Toine Hermsen (Maastricht) en Beluga (Maastricht).

Annet Malherbe feliciteren?

Nationaal
Is nu 60 jaar...
Jarig: 23 november 2018
zaterdag, 23 november 1957

> voor 61e verjaardag
Annet Malherbe, geboren te Rotterdam, is een Nederlandse actrice. Annet Malherbe is getrouwd met acteur / regisseur Alex van Warmerdam. Annet Malherbe werd bij het grote publiek vooral bekend door haar rol als de zwaarlijvige Juffrouw Jannie in de komedieserie Debiteuren Crediteuren van Jiskefet, maar zelf hoopt ze dat ze niet alleen om deze rol herinnerd zal worden. Daarnaast speelde Annet Malherbe rollen in televisieseries en films als Gooische Vrouwen, Lava, 'T Vrije Schaep, Abel, Jiskefet, De Noorderlingen, Mus, Reunie, De Jurk, Abeltje, Kleine Teun, Hertenkamp, Oud Geld, Zus & Zo, Minoes, Loenatik De Moevie, Lot, Grimm, Twee Dromen, Spoorloos Verdwenen, SEXtet, De Laatste Dagen Van Emma Blank en Foeksia De Miniheks. Annet Malherbe verwierf nominaties en prijzen met voornamelijk Abel, Kleine Teun en Gooische Vrouwen. Annet Malherbe zingt graag...

Daphne Bunskoek feliciteren?

Nationaal
Is nu 44 jaar...
Jarig: 22 november 2018
donderdag, 22 november 1973

> voor 45e verjaardag
Daphne Bunskoek, geboren als Daphne Wilhelmina Bunskoek te Almelo, is een Nederlandse actrice en presentatrice op TV en radio. Daphne Bunskoek werkte eerst voor de regionale zender RTV Oost, waar ze samen met Willem Alkema en Eddy Zoëy het programma "Jong Belegen" presenteerde. Nadat Daphne Bunskoek voor dit station een reportage maakte over de net bij muziekzender TMF aangenomen Zwolse vj Tooske Breugem, werd Daphne Bunskoek gevraagd een screentest bij TMF te doen. Ze werd aangenomen en presenteerde bij TMF een aantal jaren lang diverse programma's. Daphne Bunskoek werkte o.a. bij RTV Oost, TMF, MTV, KRO, RTL, Net5 en BNN en werkte mee aan programma's zoals Ook Dat Nog!, Ik Doe Alles Voor Jou, Goedemorgen Nederland, RTL Boulevard, RTL Travel, oneMen, Ranking The Stars, BNN Today, RTL Volgende Week en 3 Op Reis. Ze acteerde o.a. in Feestje, Keyzer En De Boer Advocaten, Van Jonge Leu En Oale Groond en S1ngle.

Bart Veldkamp feliciteren?

Nationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 22 november 2018
woensdag, 22 november 1967

> voor 51e verjaardag
Bart Veldkamp, geboren te Den Haag, is een voormalig langebaanschaatser die tot 1996 voor Nederland reed en vanaf 1996 tot 2006 voor België uitkwam. Na zijn schaatsloopbaan is Bart Veldkamp onder meer analist bij de NOS. Van 2007 tot 2009 is Bart Veldkamp twee seizoenen lang coach van de Amerikaanse schaatsploeg en in 2010 wordt hij coach bij de Nederlandse TVM-ploeg. Bart Veldkamp won meerdere kampioenschappen en medailles op de NK, EK en WK. Zijn hoogtepunt was de Gouden Medaille 10km op de Olympische Spelen 1992 in Albertville, Frankrijk.

Evert van Benthem feliciteren?

Nationaal
Is nu 59 jaar...
Jarig: 21 november 2018
vrijdag, 21 november 1958

> voor 60e verjaardag
Evert van Benthem, geboren te Sint Jansklooster, is een Nederlands schaatser en boer. Evert van Benthem won in 1985 en 1986 twee jaar achter elkaar de Friese Elfstedentocht in Friesland. Evert van Benthem was een boer die plots een Nederlandse beroemdheid werd in 1985 door de 13e Elfstedentocht te winnen. In 1999 emigreert Evert van Benthem met zijn familie naar Canada en wordt daar boer. Emigreren was Evert van Benthem reeds van plan, maar door het schaatsen werd dit uitgesteld, maar mede door de Nederlandse strenge regelgeving voor boeren en ook de busladingen aan toeristen die zijn veehouderij en kaasboederij willen bezoeken, is Evert alsnog naar Canada vertrokken. Hierna was Evert van Benthem af en toe nog te zien in de media of in reclamespotjes van bijvoorbeeld Calvé Pindakaas, Unox en Rabobank.

René Schuurmans feliciteren?

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: 20 november 2018
vrijdag, 20 november 1964

> voor 54e verjaardag
René Schuurmans, geboren te Sint-Michielsgestel, is een Nederlandse zanger. Zijn nummers zijn vrijwel allemaal Nederlandstalig en bevinden zich vooral op het terrein van het levenslied en de carnavalsmuziek. René Schuurmans zingt pas sinds 2004 solo, nadat hij twee jaar met zijn zus Astrid Schuurmans het duo Astrid & René vormde. Nadat zijn carrière in een stroomversnelling kwam, zegde René Schuurmans in 2005 zijn baan op als gemeente-ambtenaar om fulltime artiest te worden. Enkele singles van René Schuurmans zijn Hela Hola, Als Ik Haar Zie, Ik Kom Naar Huis, Diep In Mijn Hart, Zomaar Verliefd, Ik Droom Je Terug Bij Mij, Samen Met Jou, Laat De Zon In Je Hart, Maria, Handen In De Lucht, Kom Bij Me Terug, Blij Dat Ik Leef, Lieve Lotte, Dans Vanavond Met Mij en Is Het Leven Niet Mooi.

Joep Sertons feliciteren?

Nationaal
Is nu 58 jaar...
Jarig: 20 november 2018
vrijdag, 20 november 1959

> voor 59e verjaardag
Joep Sertons, geboren als Johannes Petrus Maria Sertons te Blaricum, is een Nederlands acteur. Joep Sertons volgde uiteenlopende acteercursussen in Amsterdam en Los Angeles. Joep Sertons speelde in een groot aantal binnen- en buitenlandse theaterproducties, tv-programma's en films zoals Down, Swingers, De Schippers Van De Kameleon, Kameleon 2, Sinterklaas En Het Uur Van De Waarheid, The Italian Connection, Spetter, Caged, Medisch Centrum West, Spijkerhoek, De Dageraad, Foreign Affairs, Vrouwenvleugel, Onderweg Naar Morgen, Kees & Co, Westenwind, Koppels, Voetbalvrouwen, 2012: Het Jaar Nul en Goede Tijden Slechte Tijden / GTST.

Chiem van Houweninge feliciteren?

Nationaal
Is nu 77 jaar...
Jarig: 20 november 2018
woensdag, 20 november 1940

> voor 78e verjaardag
Chiem van Houweninge, geboren te Den Haag, is een Nederlands schrijver en acteur. Chiem van Houweninge is getrouwd met Marina de Vos - zij schreef geregeld mee aan Chiems komedies. Hun zoon is de regisseur Chiem van Houweninge jr. De meeste bekendheid heeft Chiem van Houweninge gekregen als (mede-)auteur van langlopende televisieseries. Chiem van Houweninge schreef o.a. voor de tv-programma's Ieder Zijn Deel, Zeg 'Ns Aaa, Oppassen!!!, Ben Zo Terug, Luifel & Luifel, Bergen Binnen en nogmaals Zeg 'Ns Aaa. Voor de Duitse televisiezender WDR was Chiem van Houweninge tussen 1982 en 1991 (mede-)auteur van de serie Tatort, samen met "commissaris Horst Schimanski".

Deze gadget op jouw site?