Deze gadget op jouw site?

Jeffrey Arenz feliciteren?

Nationaal
Is nu 25 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 21 september 1994

> voor 26e verjaardag
Jeffrey Arenz speelde in diverse musicals waaronder Ciske de rat en Beauty And The Beast. Hij had een rol in de serie "De co-assistent" van net5. En hij zong een liedje in Sing It. Ook speelde hij in de bekende commercial van Unive. Verder sprak Jeffrey diverse Disney-films in.

Femke Heemskerk feliciteren?

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: Vandaag
maandag, 21 september 1987

> voor 33e verjaardag
Femke Heemskerk, geboren in Roelofarendsveen, is een Nederlandse zwemster. Femke Heemskerk is haar carrière begonnen in haar geboorteplaats bij Z&PC Alkemade. Femke Heemskerk heeft reeds vele titels en medailles behaald, met als hoogtepunt goud op de Olympische Spelen van 2008 in Peking en WK 2009 in Rome op de estafette 4x100 meter vrije slag.

Maryam Hassouni feliciteren?

Nationaal
Is nu 34 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 21 september 1985

> voor 35e verjaardag
Maryam Hassouni, geboren te Amsterdam, is een Nederlands-Marokkaans actrice. Maryam Hassouni studeerde rechten aan de Vrije Universiteit maar is met de studie gestopt omdat ze zich wil richten op haar acteer-carrière. Met haar rol als Dunya in de televisieserie Dunya en Desie (Desie = Eva van de Wijdeven) verwierf Maryam Hassouni snel bekendheid. De serie won diverse prijzen prijzen in binnen- en buitenland. In 2006 ontving Maryam Hassouni een Emmy Award in de categorie Beste Actrice voor haar rol als Laila in de film Offers. Maryam Hassouni heeft o.a. ook meegewerkt aan Dunya En Desie, Offers, Blondje, Shouf Shouf!, 'N Beetje Verliefd, Kicks, Anna, Dunya En Desie In Marokko, Anubis En Het Pad Der 7 Zonden, One Night Stand en Verborgen Gebreken.

Marc de Hond feliciteren?

Nationaal
Is nu 42 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 21 september 1977

> voor 43e verjaardag
Marc de Hond, geboren als Marc David de Hond te Amsterdam, is een Nederlandse tv-presentator, ondernemer en schrijver. Marc de Hond is de zoon van opiniepeiler Maurice de Hond. In augustus 2008 verscheen een boek van zijn hand met de titel Kracht, waarin hij schrijft over zijn revalidatie na het oplopen van een dwarslaesie in 2002. Marc de Hond startte in 1996 enkele internetbedrijven. Vervolgens verrichte hij werkzaamheden bij de radio als presentator; Radio 1, Radio 2, 3FM en Caz! Op TV werkte hij mee aan programma's zoals Goedemorgen Nederland, jurylid Mis(s) Verkiezing, Over Vaders En Zonen, RTL Poker, programma 30 bij zender Het Gesprek, De Wereld Draait Door, RTL Boulevard, Netwerk, VARA Laat, Zoekt En Gij Zult Vinden, Medische Missers, Katja En Sophie, Spuiten En Slikken, Shownieuws, Knevel & Van Den Brink, Hart & Ziel, Life And Cooking, Tien Voor Taal, TROS Triviant, De Nationale Bijbeltest, Eet Smakelijk, RTL4 De Slimste en Marc de Hond presenteerde het avonturenprogramma Expedition Unlimited van LLiNK.

Lucretia van der Vloot feliciteren?

Nationaal
Is nu 51 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 21 september 1968

> voor 52e verjaardag
Lucretia van der Vloot, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zangeres en actrice. Twee maanden voor de voltooiing van de Modevakschool, ontdekt Lucretia van der Vloot een advertentie in de krant van de Academie voor Kleinkunst. Ze neemt deel aan de audities, vult op het aanmeldingsformulier bij ‘spel-ervaring’ met volle overtuiging het woord ‘voetbal’ in, en wordt aangenomen. Tijdens de opleiding aan de Kleinkunstacademie zingt Lucretia van der Sloot volop in het popcircuit in verscheidene bands. Na haar afstuderen, speelt Lucretia van der Vloot in verscheidene producties in het theater, bij bands en begint ze ook te acteren in films, tv-series, musicals en toneelstukken. Lucretia van der Vloot brengt ook haar eigen cd's uit en is/was lid van Big, Black & Beautiful. Lucretia van der Vloot werkte mee aan vele producties, zoals All Stars, Baantjer, Rent A Friend, De Boekverfilming, In Oranje, Grijpstra & De Gier, SEXtet, Kopspijkers, Cabarestafette, Uitmarkt, Laat De Leeuw, Het Klokhuis, De TV Show, Lijn 4, Kunststof TV, Life 4 You, Helder, De Wereld Draait Door, Acda & De Munnik, Nationaal Songfestival, Home en Big Black & Beautiful In Concert.

Dirk Scheringa feliciteren?

Nationaal
Is nu 69 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 21 september 1950

> voor 70e verjaardag
Dirk Scheringa is een Nederlandse zakenman, sportbestuurder en ex-politicus. Hij is/was oprichter van de DSB Bank en heeft veel betekend voor de profvoetbalclub AZ in Alkmaar. Dirk Scheringa begon zijn werkzame leven als wachtmeester bij de rijkspolitie, maar nam ontslag om in 1975 financieel "Buro Frisia" op te richten. Dit groeide uit tot de landelijke opererende DSB Groep, dat zeer actief was in de sportwereld en failliet ging in 2009.

zeilmeisje Laura Dekker feliciteren?

Nationaal
Is nu 24 jaar...
Jarig: 20 september 2020
woensdag, 20 september 1995

> voor 25e verjaardag
Laura Dekker, ook wel bekend als het zeilmeisje, is geboren te Whangarei in Nieuw-Zeeland. Laura Dekker werd bekend doordat ze veelvuldig in het nieuws kwam, omdat zij als jongste solo-zeilster om de wereld wilde gaan zeilen, maar daarbij door de autoriteiten werd gehinderd. Laura Dekker werd geboren op een boot in de haven van Whangarei tijdens een wereldreis van haar ouders. Haar vader heeft de Nederlandse nationaliteit, haar moeder de Duitse. Dekker heeft hierdoor de Nederlandse, de Duitse en de Nieuw-Zeelandse nationaliteit. Haar eerste vier levensjaren verbleef zij met haar ouders op een schip op zee en op haar zesde kreeg Laura al een eigen zeilboot. De term "zeilmeisje", zoals Laura Dekker in de vele media rondom haar zaak werd aangeduid, eindigde als 7e in de verkiezing van het Woord Van Het Jaar 2009.

Pieter Derks feliciteren?

Nationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: 20 september 2020
donderdag, 20 september 1984

> voor 36e verjaardag
Pieter Derks, geboren te Wijchen, is een Nederlandse cabaretier en columnist. Pieter Derks volgde een opleiding aan de Kleinkunstacademie in 's-Hertogenbosch. In 2004 won Pieter Derks het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en tevens stond hij in de voorrondes van het Leids Cabaret Festival. In 2005 kreeg hij de publieksprijs van de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Pieter Derks werkte mee aan programma's als Mag Ik U Kussen, TatataTaal, In Goed Gezelschap, Over De Kop etc. De meeste nationale bekendheid krijgt hij als hij wekelijks op vrijdag het VARA-programma De Wereld Draait Door afsluit. Pieter Derks heeft o.a. getourd met het cabaret-programma Van Nature en hij is te horen geweest op het BNN Today radioprogramma op Radio 1.

Erwin Koeman feliciteren?

Nationaal
Is nu 58 jaar...
Jarig: 20 september 2020
woensdag, 20 september 1961

> voor 59e verjaardag
Erwin Koeman, geboren te Zaandam, is een voormalig Nederlands profvoetballer en huidig voetbaltrainer. Erwin Koeman is de oudere broer van eveneens ex-voetballer en trainer Ronald Koeman. Erwin Koeman debuteerde in het betaald voetbal bij FC Groningen en speelde ook nog bij PSV Eindhoven, KV Mechelen en het Nederlands elftal, waarvoor hij 34 interlands speelde en 3 doelpunten maakte. Naast het winnen van meerdere prijzen zoals landskampioenschap, Supercup, beker, de Europacup 2, werd hij ook Europees Kampioen tijdends het EK van 1988 in Duitsland. Als trainer heeft Erwin Koeman o.a. gewerkt bij RKC Waalwijk, Feyenoord en het nationale elftal van Hongarije.

Henk Hofstede feliciteren?

Nationaal
Is nu 68 jaar...
Jarig: 20 september 2020
donderdag, 20 september 1951

> voor 69e verjaardag
Henk Hofstede, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zanger, gitarist, componist, tekstschrijver en vooral bekend van de Amsterdamse popgroep de Nits. Op zijn achtste begon hij met een vriendje reeds muziek te maken. Henk Hofstede richtte in 1974 met Rob Kloet (drummer), Alex Roelofs en Michiel Peters de Nits op, de laatste 2 hebben de band al verlaten en zijn vervangen met o.a. Robert Jan Stips. Henk Hofstede en de Nits scoorden vele hits, vooral in de jaren tachtig; Yes Or No, Tutti Ragazzi, Red Tape, Nescio, Sketches Of Spain, In The Dutch Mountains, J.O.S. Days, The Dream, The Train, Adieu Sweet Bahnhof, Home Before Dark, Radio Shoes, Giant Normal Dwarf, Soap Bubble Box, Dankzij De Dijken en The Flowers. Henk Hofstede leverde als zanger en tekstschrijver bijdragen aan diverse artiesten en werkte o.a. met Frank Boeijen, Kinderen Voor Kinderen, Henny Vrienten, Liesbeth List, de Vlaamse zangeres Yasmine etc.

Deze gadget op jouw site?