Deze gadget op jouw site?

Daphne Bunskoek feliciteren?

Nationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 22 november 1973

> voor 47e verjaardag
Daphne Bunskoek, geboren als Daphne Wilhelmina Bunskoek te Almelo, is een Nederlandse actrice en presentatrice op TV en radio. Daphne Bunskoek werkte eerst voor de regionale zender RTV Oost, waar ze samen met Willem Alkema en Eddy Zoëy het programma "Jong Belegen" presenteerde. Nadat Daphne Bunskoek voor dit station een reportage maakte over de net bij muziekzender TMF aangenomen Zwolse vj Tooske Breugem, werd Daphne Bunskoek gevraagd een screentest bij TMF te doen. Ze werd aangenomen en presenteerde bij TMF een aantal jaren lang diverse programma's. Daphne Bunskoek werkte o.a. bij RTV Oost, TMF, MTV, KRO, RTL, Net5 en BNN en werkte mee aan programma's zoals Ook Dat Nog!, Ik Doe Alles Voor Jou, Goedemorgen Nederland, RTL Boulevard, RTL Travel, oneMen, Ranking The Stars, BNN Today, RTL Volgende Week en 3 Op Reis. Ze acteerde o.a. in Feestje, Keyzer En De Boer Advocaten, Van Jonge Leu En Oale Groond en S1ngle.

Bart Veldkamp feliciteren?

Nationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 22 november 1967

> voor 53e verjaardag
Bart Veldkamp, geboren te Den Haag, is een voormalig langebaanschaatser die tot 1996 voor Nederland reed en vanaf 1996 tot 2006 voor België uitkwam. Na zijn schaatsloopbaan is Bart Veldkamp onder meer analist bij de NOS. Van 2007 tot 2009 is Bart Veldkamp twee seizoenen lang coach van de Amerikaanse schaatsploeg en in 2010 wordt hij coach bij de Nederlandse TVM-ploeg. Bart Veldkamp won meerdere kampioenschappen en medailles op de NK, EK en WK. Zijn hoogtepunt was de Gouden Medaille 10km op de Olympische Spelen 1992 in Albertville, Frankrijk.

Evert van Benthem feliciteren?

Nationaal
Is nu 61 jaar...
Jarig: 21 november 2020
vrijdag, 21 november 1958

> voor 62e verjaardag
Evert van Benthem, geboren te Sint Jansklooster, is een Nederlands schaatser en boer. Evert van Benthem won in 1985 en 1986 twee jaar achter elkaar de Friese Elfstedentocht in Friesland. Evert van Benthem was een boer die plots een Nederlandse beroemdheid werd in 1985 door de 13e Elfstedentocht te winnen. In 1999 emigreert Evert van Benthem met zijn familie naar Canada en wordt daar boer. Emigreren was Evert van Benthem reeds van plan, maar door het schaatsen werd dit uitgesteld, maar mede door de Nederlandse strenge regelgeving voor boeren en ook de busladingen aan toeristen die zijn veehouderij en kaasboederij willen bezoeken, is Evert alsnog naar Canada vertrokken. Hierna was Evert van Benthem af en toe nog te zien in de media of in reclamespotjes van bijvoorbeeld Calvé Pindakaas, Unox en Rabobank.

René Schuurmans feliciteren?

Nationaal
Is nu 55 jaar...
Jarig: 20 november 2020
vrijdag, 20 november 1964

> voor 56e verjaardag
René Schuurmans, geboren te Sint-Michielsgestel, is een Nederlandse zanger. Zijn nummers zijn vrijwel allemaal Nederlandstalig en bevinden zich vooral op het terrein van het levenslied en de carnavalsmuziek. René Schuurmans zingt pas sinds 2004 solo, nadat hij twee jaar met zijn zus Astrid Schuurmans het duo Astrid & René vormde. Nadat zijn carrière in een stroomversnelling kwam, zegde René Schuurmans in 2005 zijn baan op als gemeente-ambtenaar om fulltime artiest te worden. Enkele singles van René Schuurmans zijn Hela Hola, Als Ik Haar Zie, Ik Kom Naar Huis, Diep In Mijn Hart, Zomaar Verliefd, Ik Droom Je Terug Bij Mij, Samen Met Jou, Laat De Zon In Je Hart, Maria, Handen In De Lucht, Kom Bij Me Terug, Blij Dat Ik Leef, Lieve Lotte, Dans Vanavond Met Mij en Is Het Leven Niet Mooi.

Joep Sertons feliciteren?

Nationaal
Is nu 60 jaar...
Jarig: 20 november 2020
vrijdag, 20 november 1959

> voor 61e verjaardag
Joep Sertons, geboren als Johannes Petrus Maria Sertons te Blaricum, is een Nederlands acteur. Joep Sertons volgde uiteenlopende acteercursussen in Amsterdam en Los Angeles. Joep Sertons speelde in een groot aantal binnen- en buitenlandse theaterproducties, tv-programma's en films zoals Down, Swingers, De Schippers Van De Kameleon, Kameleon 2, Sinterklaas En Het Uur Van De Waarheid, The Italian Connection, Spetter, Caged, Medisch Centrum West, Spijkerhoek, De Dageraad, Foreign Affairs, Vrouwenvleugel, Onderweg Naar Morgen, Kees & Co, Westenwind, Koppels, Voetbalvrouwen, 2012: Het Jaar Nul en Goede Tijden Slechte Tijden / GTST.

Chiem van Houweninge feliciteren?

Nationaal
Is nu 79 jaar...
Jarig: 20 november 2020
woensdag, 20 november 1940

> voor 80e verjaardag
Chiem van Houweninge, geboren te Den Haag, is een Nederlands schrijver en acteur. Chiem van Houweninge is getrouwd met Marina de Vos - zij schreef geregeld mee aan Chiems komedies. Hun zoon is de regisseur Chiem van Houweninge jr. De meeste bekendheid heeft Chiem van Houweninge gekregen als (mede-)auteur van langlopende televisieseries. Chiem van Houweninge schreef o.a. voor de tv-programma's Ieder Zijn Deel, Zeg 'Ns Aaa, Oppassen!!!, Ben Zo Terug, Luifel & Luifel, Bergen Binnen en nogmaals Zeg 'Ns Aaa. Voor de Duitse televisiezender WDR was Chiem van Houweninge tussen 1982 en 1991 (mede-)auteur van de serie Tatort, samen met "commissaris Horst Schimanski".

Yfke Sturm feliciteren?

Nationaal
Is nu 38 jaar...
Jarig: 19 november 2020
donderdag, 19 november 1981

> voor 39e verjaardag
Yfke Sturm, geboren te Almere, is een succesvol Nederlands fotomodel. Toen Yfke Sturm door een medewerker van Elite Model Management in Amsterdam tijdens het winkelen werd aangesproken, deed ze in 1997 mee met de Nederlandse versie van de Elite Model Look. Nadat ze deze had gewonnen, won Yfke Sturm aansluitend de International Elite Model Look Contest. Ze was toen 15 jaar. Yfke Sturm heeft gewerkt voor internationale tijdschriften; Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Marie Claire, Allure, Cosmo en L’Officiel en verscheen in campagnes van Ralph Lauren, Calvin Klein, Emporio Armani, Gianfranco Ferre, DKNY, Escada, H&M en Carolina Herrera en ze werkte voor Pantène, Laboratoires Garnier, Biotherm, XOXO en J.Lo (Jennifer Lopez). Tevens liep ze op de catwalk voor designers zoals Ralph Lauren, Calvin Klein, Versace, Chanel, Alberta Ferreti, Balmain, BCBG Max Azria, Bill Blass, Chloé, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Diane von Fürstenberg, DKNY, Emporio Armani, Fendi, Giorgio Armani, Jill Sander, Halston, John Galliano, Gianfranco Ferré, Marc Jacobs, Moschino, Oscar de la Renta, Valentino, Versus, Yves Saint Laurent en Victoria’s Secret. Yfke Sturm werd ook bekend door het presenteren van RTL Holland's Next Top Model.

Tofik Dibi feliciteren?

Nationaal
Is nu 39 jaar...
Jarig: 19 november 2020
woensdag, 19 november 1980

> voor 40e verjaardag
Tofik Dibi of Tovek Dibi, geboren te Vlissingen, is een Nederlands politicus van Marokkaanse afkomst. Namens GroenLinks is hij sinds 2006 lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal en in 2012 streed hij samen met Jolande Sap om het leiderschap van Groen Links om fractievoorzitter te worden. Tofik Dibi is de 3e van 5 zoons, van wie er één zeer jong overleed. Dibi's ouders scheidden toen hij 7 was. Dibi woonde eerst bij zijn vader, maar toen deze 3 jaar later overleed, ging hij bij zijn moeder in Amsterdam wonen. Tofik Dibi was al jong politiek actief en in september 2006 kwam hij in de Tweede Kamer en sindsdien wordt hij als politiek talent gezien en werd hij in 2008 als politiek talent van het jaar verkozen door de parlementaire pers. Tofik Dibi zegt zich vanuit zijn achtergrond met name te richten op het vergroten van de kansen van jongeren in grote steden - Zo bracht hij het discriminerende deurbeleid van uitgaansgelegenheden onder de aandacht.

Esther Duller feliciteren?

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: 19 november 2020
zaterdag, 19 november 1966

> voor 54e verjaardag
Esther Duller, geboren als Esther Cecille Duller te Vlaardingen, is een Nederlandse televisiepresentatrice. Na een aantal studies in Nederland en Amerika, werd ze floor manager, production assistent en assistent to director bij een Amerikaans lokaal tv-station. Terug in Nederland werkt Esther Duller achter de schermen bij John de Mol Producties. Daar is ze productie assistente/secretaresse. Daarna start haar tv-carrière en begint Esther Duller eerst als omroepster bij Veronica. Hierna begint Esther Duller programma's te maken en werkt ze o.a. mee aan de producties GameForce, Last Call, Big Brother, Dot Comedy, Een Kwestie Van Lef, Ticket To Love, Gordon's Lifestyle, Kokkies, Aperitivo, Van Kavel Tot Kasteel, Brand! en RTL Vandaag.

Liz Snoijink feliciteren?

Nationaal
Is nu 64 jaar...
Jarig: 19 november 2020
zaterdag, 19 november 1955

> voor 65e verjaardag
Liz Snoijink, geboren als Elizabeth Agnes Victoria Snoijink te Goirle, is een Nederlands actrice. Liz Snoijink studeerde in 1979 af aan de Toneelacademie Maastricht. Samen met haar ex-man, de auteur Tim Krabbé, heeft ze een zoon, Esra. In 2010 ontving Liz Snoijink in Amsterdam de Gouden Eeuw Award voor haar gehele carrière. Liz Snoijink werkte mee aan vele producties voor toneel, tv en film: Blind Date, De Potvis, Kopenhagen, Oranje Boven, La Cage Aux Folles, Willem van Oranje, Moordspel, Dossier Verhulst, Vrienden Voor Het Leven, Oppassen!!!, In De Vlaamsche Pot, Vrouwenvleugel, Medisch Centrum West, Jansen Jansen, Baantjer, Meiden Van De Wit, Wie Is De Mol?, Onderweg Naar Morgen / ONM, Julia's Tango, Gooische Vrouwen, De Lift, Flodder, De Kleine Blonde Dood, Phileine Zegt Sorry, Paul Chevrolet, De Roze Zwaan, sl8n8 en Sneeuwwitje En De Zeven Dwergen.

Deze gadget op jouw site?