Deze gadget op jouw site?

Robin Linschoten feliciteren?

Nationaal
Is nu 62 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 17 oktober 1956

> voor 63e verjaardag
Robin Linschoten, geboren als Robin Lorenz Oscar Linschoten te Ugchelen (Apeldoorn), is een Nederlandse bestuurder en politicus van de VVD / Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Robin Linschoten studeerde enkele jaren rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam, hij rondde deze studie niet af. Tijdens zijn studie en daarna werkte hij in het bankwezen, ook was hij actief binnen de VVD. Na zijn werk bij de bank werd hij fractiemedewerker van de VVD. In 1982 nam Robin Linschoten plaats in de Tweede Kamer en hij was een periode staatssecretaris Sociale Zaken in het kabinet Kok I. Hierna vervulde Robin Linschoten tal van functies in het bedrijfsleven, waaronder zelfstandig managementconsultant, Kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER), Lid managementsteam collectieve voorzieningen en zorg Interpolis, Lid Raad van Bestuur van DSB Bank N.V. en overige functies en nevenfuncties.

Sandra Reemer feliciteren?

Nationaal
Is nu 68 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 17 oktober 1950

> voor 69e verjaardag
Sandra Reemer of Xandra Reemer, geboren als Barbara Alexandra Reemer te Bandung (Indonesië) en overleden op 6 juni 2017 te Amsterdam, was een Nederlands zangeres en presentatrice. Na de onafhankelijkheidsverklaring van Indonesië in 1958, vertrok het gezin Reemer naar Nederland en kwam Xandra Reemer bij de zusters / nonnen op school. Hier moest zij gedwongen afstand doen van haar duivelse voorletter X van Xandra en werd het dus Sandra. Op tienjarige leeftijd kreeg Sandra Reemer van vader Frans een zelfgemaakte gitaar en begon ze mee te doen aan talentenjachten. Als 11-jarige kwam haar eerste plaatje uit; Al Di La. Ze werd echter vooral bekend als de helft van het duo Sandra en Andres waarmee ze in 1972 meededen voor Nederland aan het Eurovisiesongfestival in Edinburgh met het nummer Als Het Om De lLefde Gaat. Ze werden knap vierde. Hierna ging Sandra Reemer solo en scoorde ze af en toe een hit, maar echt populair werd ze pas in 1986, toen Sandra Reemer de assistente werd van Jos Brink bij de presentatie van het televisieprogramma Wedden, Dat..?. In dit programma werd ze door Brink liefkozend als kroepoekje werd aangesproken. Hierna bleef Sandra Reemer actief in de media op tv en in de muziek, en zet ze zich ook in voor goede doelen.

Matthijs v.d. Sande Bakhuyzen feliciteren?

Nationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
zondag, 16 oktober 1988

> voor 31e verjaardag
Matthijs van de Sande Bakhuyzen, geboren als Matthijs Nicolaas van de Sande Bakhuyzen te Amsterdam, is een Nederlands acteur. In 1999 begon zijn acteercarrière met de rol van Erik in de jeugdserie De Daltons. Daarna volgden enkele kleinere rollen, waaronder in de films Cloaca en Leef!, beide geregisseerd door zijn vader Willem van de Sande Bakhuyzen. Zijn zusje Roeltje van de Sande Bakhuyzen acteert ook. Matthijs van de Sande Bakhuyzen heeft o.a. gespeeld in De Daltons, Saint Amour, Ernstige Delicten, Cloaca, Leef!, Absolutely Positive, Penvriendin, Afblijven, De Daltons De Jongensjaren, Bloedbroeders, Dunya En Desie In Marokko en Het Leven Uit Een Dag.

Derk Boerrigter feliciteren?

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
donderdag, 16 oktober 1986

> voor 33e verjaardag
Derk Boerrigter, geboren te Oldenzaal, is een aanvallende voetballer die vooral op de vleugel / linkerspits positie speelt. Derk Boerrigter maakte een opmerkelijke carriere door. Op zijn twaalfde werd Derk Boerrigter gescout en aangetrokken door FC Twente, waar hij de verschillende jeugdelftallen doorliep en uiteindelijk deel uitmaakte van de voetbalacademie. Hij tekende vervolgens een profcontract bij Ajax Amsterdam, maar wist niet door te breken. Waarna hij werd verhuurd aan HFC Haarlem en daarna speelde voor FC Zwolle. Na een topseizoen bij RKC Waalwijk, haalde AFC Ajax hem terug in 2011 en wist hij een basispositie te veroveren. Dit uitstekende seizoen werd al snel beloond met de selectie voor het Nederlands Elftal / Oranje.

Ali B. feliciteren?

Nationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
vrijdag, 16 oktober 1981

> voor 38e verjaardag
Ali Bouali, beter bekend als Ali B., is een Nederlandse rapper van Marokkaanse afkomst. Ali B. is ook werkzaam als TV-presentator, stand-upcomedian en eigenaar van zijn eigen platenlabel SPEC Entertainment. Ali B. is veelvuldig onderscheiden met prijzen en awards en heeft reeds een flink aantal hits op zijn naam staan: Ik Ben Je Zat, Wat Zou Je doen (met Marco Borsato), Leipe Mocro Flavour, Rampeneren, Wij Houden Van Oranje en Eeyeeyo. In seizoen 2013/2014 is Ali B. coach in The Voice Of Holland op RTL4.

Rifka Lodeizen feliciteren?

Nationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
maandag, 16 oktober 1972

> voor 47e verjaardag
Rifka Lodeizen, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse actrice. Rifka Lodeizen is een dochter van beeldend kunstenaar Frank Lodeizen. Ze deed eindexamen vwo en studeerde Nederlands. Rifka Lodeizen speelde een rolletje in een Filmacademiefilm, volgde een opleiding aan de acteerstudio De Trap en speelde vervolgens in verscheidene films en tv-series, zoals De Provincie, Unit 13, Hufters & Hofdames, Het 14e Kippetje, Babylon, Het Souterrain, De Boekverfilming, Rent A Friend, Wet & Waan, Mevrouw De Minister, Villa Des Roses, Simon, Flirt, Keyzer & De Boer Advocaten, Evelien, Escort, SEXtet, Nadine, Taxandria, Tiramisu, Kan Door Huid Heen en Overspel. Voor Simon kreeg ze een Gouden Kalf-nominatie, maar pas in 2009 kreeg Rifka Lodeizen het Gouden Kalf voor haar rol in Kan Door Huid Heen.

Tom Boonen feliciteren?

Nationaal
Is nu 38 jaar...
Jarig: 15 oktober 2019
woensdag, 15 oktober 1980

> voor 39e verjaardag
Tom Boonen, geboren in Mol, is een wielrenner uit België. Tom Boonen was al snel succesvol in zijn debuutjaar 2002, hij zou daarna nog vele ritten en etappes winnen in grote en belangrijke koersen, zoals Ronde van Frankrijk en het WK op de weg. Tom Boonen houdt van snelle auto's en een lekker biertje.

Daniël Arends feliciteren?

Nationaal
Is nu 39 jaar...
Jarig: 15 oktober 2019
maandag, 15 oktober 1979

> voor 40e verjaardag
Daniël Arends, geboren als Daniël Joko Erik Arends te Jakarta, is een Nederlandse stand-up comedian van Indonesische afkomst. Daniël Arends groeide op bij zijn adoptieouders in Bussum. Tijdens zijn opleiding op de Academie voor Kleinkunst van Amsterdam was Daniël Arends één van de comedians van de cabaretgroep Vier Gasten. Sinds 2003 maakt Daniël Arends deel uit van de groep comedians van de Comedytrain. In november 2006 won Daniël Arends de jury- en publieksprijs van het comedyfestival Cameretten en in het jaar daarna was hij op de televisie te zien in de serie Comedytrain presenteert. Daniël Arends heeft reeds meerdere succesvolle shows in het theater gespeeld.

Horace Cohen feliciteren?

Nationaal
Is nu 47 jaar...
Jarig: 15 oktober 2019
vrijdag, 15 oktober 1971

> voor 48e verjaardag
Horace Cohen, geboren als Horace Joshua Cohen te New York, is een Nederlands acteur en komiek, die tevens de Amerikaanse nationaliteit bezit. Horace Cohen begon zijn acteercarrière op 15-jarige leeftijd als Henkie, de jongste mannelijke telg van de asociale familie Flodder in de eerste Flodderfilm van regisseur Dick Maas. Horace Cohen werkte mee aan vele TV-programma's zoals De Lama's, Froland, Frolive, Kannibalen, Bobo's In The Bush, Villa Life, Te Leuk Om Waar Te Zijn, Budget TV, Witz en Gehaktdag. Als acteur speelde Horace Cohen o.a. in Flodder, Amsterdamned, Goede Tijden Slechte Tijden, The Delivery, All Stars, Do Not Disturb, Lek, Soul Assassin, De Horzel, Bach Was Deaf, Polonaise, Madame Jeanette, Ellis In Glamourland, Bitches, De Club Van Sinterklaas, Van Speijk, Shouf Shouf!, Villa Life, SEXtet, Hitte/Harara, Moordwijven en werkte o.a. mee aan Wie Is De Mol?

René van 't Hof feliciteren?

Nationaal
Is nu 62 jaar...
Jarig: 15 oktober 2019
maandag, 15 oktober 1956

> voor 63e verjaardag
René van 't Hof, geboren te Rotterdam, is een Nederlandse acteur. René van 't Hof was één van de oprichters van de theatergroep Carver en werd vooral bekend als Kees Flodder in de Flodder films. René van 't Hof speelde in tal van toneelstukken, films en tv-series, zoals Max Laadvermogen, Flodder film, Donna Donna, De Brug, Mevrouw Ten Kate En Het Beest In De Mens, Hotel Amor, Flodder In Amerika!, De Man Met De Hoed, De Vliegende Hollander, Luif, Otje, Kwartelhof, Pietje Bell, Pietje Bell 2, Jiskefet, Erik Of Het Klein Insectenboek, Grijpstra & De Gier, Gadjé, Impasse, Valse Wals, Van Speijk, Het Woeden Der Gehele Wereld, Don, Ober, Alles Is Liefde, Succes, Gewoon Hans en De Gelukkige Huisvrouw. In 2007 ontving René van ’t Hof de VSCD Mimeprijs voor zijn rol in het toneelstuk Vallende Ster van Bernlef door Onafhankelijk Toneel en in 2010 is hij te zien in een reclamespotje van de ANWB en de speciale reclamespotjes omtrent de verhuizing van televisiezender Comedy Central.

Deze gadget op jouw site?