Deze gadget op jouw site?

Sanne Hans (Miss Montreal) feliciteren?

Nationaal
Is nu 33 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 22 september 1984

> voor 34e verjaardag
Sanne Hans / Miss Montreal is een Nederlandse muzikante die optreedt met haar band Miss Montreal. In Miss Montreal speelt Sanne Hans gitaar en Sanne Hans is de frontzangeres. Enkele hits van Miss Montreal zijn o.a. Just A Flirt, This Is My Life, Seven Friends, Addicted To Crying en Being Alone At Christmas.

Maarten Stekelenburg feliciteren?

Nationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 22 september 1982

> voor 36e verjaardag
Maarten Stekelenburg, geboren te Haarlem, is voetbalkeeper. In het seizoen 2002/2003 debuteerde Maarten Stekelenburg bij AFC Ajax Amsterdam, waarmee hij meerdere prijzen won. Maarten Stekelenburg is tevens doelman van het Nederlands Elftal en wordt gezien als één van de beste doelkeepers ter wereld.

Jort Kelder feliciteren?

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 22 september 1964

> voor 54e verjaardag
Jort Paul Wouter Kelder, oftewel Jort Kelder, is geboren in Gouda. Jort Kelder is een Nederlands journalist, columnist, TV-presentator en voormalig hoofdredacteur van het maandblad Quote. In 2008 lanceerde Jort Kelder zijn website "Nine To Five People". Hij werkte mee aan de TV-programma's Kelder & Co, NSE, Parla, Dragon's Den, Bij Ons In De PC, Topverkopers en De Wereld Draait Door.

Jeffrey Arenz feliciteren?

Nationaal
Is nu 23 jaar...
Jarig: 21 september 2018
woensdag, 21 september 1994

> voor 24e verjaardag
Jeffrey Arenz speelde in diverse musicals waaronder Ciske de rat en Beauty And The Beast. Hij had een rol in de serie "De co-assistent" van net5. En hij zong een liedje in Sing It. Ook speelde hij in de bekende commercial van Unive. Verder sprak Jeffrey diverse Disney-films in.

Femke Heemskerk feliciteren?

Nationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: 21 september 2018
maandag, 21 september 1987

> voor 31e verjaardag
Femke Heemskerk, geboren in Roelofarendsveen, is een Nederlandse zwemster. Femke Heemskerk is haar carrière begonnen in haar geboorteplaats bij Z&PC Alkemade. Femke Heemskerk heeft reeds vele titels en medailles behaald, met als hoogtepunt goud op de Olympische Spelen van 2008 in Peking en WK 2009 in Rome op de estafette 4x100 meter vrije slag.

Maryam Hassouni feliciteren?

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: 21 september 2018
zaterdag, 21 september 1985

> voor 33e verjaardag
Maryam Hassouni, geboren te Amsterdam, is een Nederlands-Marokkaans actrice. Maryam Hassouni studeerde rechten aan de Vrije Universiteit maar is met de studie gestopt omdat ze zich wil richten op haar acteer-carrière. Met haar rol als Dunya in de televisieserie Dunya en Desie (Desie = Eva van de Wijdeven) verwierf Maryam Hassouni snel bekendheid. De serie won diverse prijzen prijzen in binnen- en buitenland. In 2006 ontving Maryam Hassouni een Emmy Award in de categorie Beste Actrice voor haar rol als Laila in de film Offers. Maryam Hassouni heeft o.a. ook meegewerkt aan Dunya En Desie, Offers, Blondje, Shouf Shouf!, 'N Beetje Verliefd, Kicks, Anna, Dunya En Desie In Marokko, Anubis En Het Pad Der 7 Zonden, One Night Stand en Verborgen Gebreken.

Marc de Hond feliciteren?

Nationaal
Is nu 40 jaar...
Jarig: 21 september 2018
woensdag, 21 september 1977

> voor 41e verjaardag
Marc de Hond, geboren als Marc David de Hond te Amsterdam, is een Nederlandse tv-presentator, ondernemer en schrijver. Marc de Hond is de zoon van opiniepeiler Maurice de Hond. In augustus 2008 verscheen een boek van zijn hand met de titel Kracht, waarin hij schrijft over zijn revalidatie na het oplopen van een dwarslaesie in 2002. Marc de Hond startte in 1996 enkele internetbedrijven. Vervolgens verrichte hij werkzaamheden bij de radio als presentator; Radio 1, Radio 2, 3FM en Caz! Op TV werkte hij mee aan programma's zoals Goedemorgen Nederland, jurylid Mis(s) Verkiezing, Over Vaders En Zonen, RTL Poker, programma 30 bij zender Het Gesprek, De Wereld Draait Door, RTL Boulevard, Netwerk, VARA Laat, Zoekt En Gij Zult Vinden, Medische Missers, Katja En Sophie, Spuiten En Slikken, Shownieuws, Knevel & Van Den Brink, Hart & Ziel, Life And Cooking, Tien Voor Taal, TROS Triviant, De Nationale Bijbeltest, Eet Smakelijk, RTL4 De Slimste en Marc de Hond presenteerde het avonturenprogramma Expedition Unlimited van LLiNK.

Lucretia van der Vloot feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 21 september 2018
zaterdag, 21 september 1968

> voor 50e verjaardag
Lucretia van der Vloot, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zangeres en actrice. Twee maanden voor de voltooiing van de Modevakschool, ontdekt Lucretia van der Vloot een advertentie in de krant van de Academie voor Kleinkunst. Ze neemt deel aan de audities, vult op het aanmeldingsformulier bij ‘spel-ervaring’ met volle overtuiging het woord ‘voetbal’ in, en wordt aangenomen. Tijdens de opleiding aan de Kleinkunstacademie zingt Lucretia van der Sloot volop in het popcircuit in verscheidene bands. Na haar afstuderen, speelt Lucretia van der Vloot in verscheidene producties in het theater, bij bands en begint ze ook te acteren in films, tv-series, musicals en toneelstukken. Lucretia van der Vloot brengt ook haar eigen cd's uit en is/was lid van Big, Black & Beautiful. Lucretia van der Vloot werkte mee aan vele producties, zoals All Stars, Baantjer, Rent A Friend, De Boekverfilming, In Oranje, Grijpstra & De Gier, SEXtet, Kopspijkers, Cabarestafette, Uitmarkt, Laat De Leeuw, Het Klokhuis, De TV Show, Lijn 4, Kunststof TV, Life 4 You, Helder, De Wereld Draait Door, Acda & De Munnik, Nationaal Songfestival, Home en Big Black & Beautiful In Concert.

Dirk Scheringa feliciteren?

Nationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: 21 september 2018
donderdag, 21 september 1950

> voor 68e verjaardag
Dirk Scheringa is een Nederlandse zakenman, sportbestuurder en ex-politicus. Hij is/was oprichter van de DSB Bank en heeft veel betekend voor de profvoetbalclub AZ in Alkmaar. Dirk Scheringa begon zijn werkzame leven als wachtmeester bij de rijkspolitie, maar nam ontslag om in 1975 financieel "Buro Frisia" op te richten. Dit groeide uit tot de landelijke opererende DSB Groep, dat zeer actief was in de sportwereld en failliet ging in 2009.

zeilmeisje Laura Dekker feliciteren?

Nationaal
Is nu 22 jaar...
Jarig: 20 september 2018
woensdag, 20 september 1995

> voor 23e verjaardag
Laura Dekker, ook wel bekend als het zeilmeisje, is geboren te Whangarei in Nieuw-Zeeland. Laura Dekker werd bekend doordat ze veelvuldig in het nieuws kwam, omdat zij als jongste solo-zeilster om de wereld wilde gaan zeilen, maar daarbij door de autoriteiten werd gehinderd. Laura Dekker werd geboren op een boot in de haven van Whangarei tijdens een wereldreis van haar ouders. Haar vader heeft de Nederlandse nationaliteit, haar moeder de Duitse. Dekker heeft hierdoor de Nederlandse, de Duitse en de Nieuw-Zeelandse nationaliteit. Haar eerste vier levensjaren verbleef zij met haar ouders op een schip op zee en op haar zesde kreeg Laura al een eigen zeilboot. De term "zeilmeisje", zoals Laura Dekker in de vele media rondom haar zaak werd aangeduid, eindigde als 7e in de verkiezing van het Woord Van Het Jaar 2009.

Deze gadget op jouw site?