Deze gadget op jouw site?

Richard Groenendijk feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 24 september 1972

> voor 50e verjaardag
Richard Groenendijk, geboren te Dirksland, is een Nederlands cabaretier, presentator en tekstschrijver. Richard Groenendijk presenteerde o.a. het radioprogramma Spijkers Met Koppen en was panellid in het televisieprogramma Ook Dat Nog! Richard Groenendijk werkte verders nog mee aan programma's als Terrazzo, Wie Is De Mol?, hommage Robert Long etc. Maar boven al is Richard Groenendijk bekend van zijn theaterwerk, hij heeft al meerdere soloprogramma's op zijn naam staan en hij was ook actief in theaterprogramma's en musicals als La Bloemen's Licht-In-Donkere-Dagen Kerst-Bal, Liedjes Van Toon, Sinterklaas En Het Geheim Van Het Grote Boek, Les Misérables, musical Hairspray en de musical Herinnert U Zich Deze Nog?

Jette van der Meij feliciteren?

Nationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 24 september 1954

> voor 68e verjaardag
Jette van der Meij, geboren als Henriëtte Theodore van der Meij te Oosterbeek, is een Nederlands zangeres en actrice. Na een zangstudie van twee jaar aan het Conservatorium te Amsterdam, begint Jette van der Meij het theater te missen en stapt ze over naar de Academie voor Kleinkunst. Jette van der Meij is vooral bekend van haar rol als Laura Selmhorst in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Jette van der Meij heeft ook enkele theaterprijzen gewonnen. Jette van der Meij heeft meegewerkt aan o.a. Goede Tijden Slechte Tijden, Kees & Co, Ranking The Stars, Honneponnetje, TiTa Tovenaar, Het Cadeau Voor Sinterklaas en De Mattheus Masterclass.

Sarah Bettens feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 23 september 2022
zaterdag, 23 september 1972

> voor 50e verjaardag
Sarah Bettens, geboren te Kapellen, is een Belgische en Vlaamse zangeres en vooral bekend als zangeres van K's Choice en later ook als solo-zangeres. In het begin van de jaren 90 speelde Sarah Bettens samen met haar broer Gert Bettens in een amateurbandje, The Basement Plugs. Broer en zus werden hierdoor ontdekt en kregen een platencontract aangeboden. Onder de naam The Choice brachten ze hun debuutalbum Paradise In Me uit. Later werd de naam veranderd in K's Choice waarmee Sarah Bettens meerdere albums maakte en hits scoorden als Not An Addict, Dad, Believe, Everything For Free, Almost Happy, Busy, Losing You, When I Lay Beside You, Come Live The Life, These Are The Thoughts etc. Toen K's Choice in 2003 besloot om een rustperiode in te lassen, ging Sarah Bettens werken aan een solocarrière en bracht ze haar eerste album Go / Scream uit en bracht ze o.a. de singles uit Fine, Not Insane, Stay Leef, Come Over Here, I Need A Woman, Daddy's Gun, I Can't Get Out etc. Solo of samen met K's Choice treedt ze tot op heden nog veelvuldig op.

Cornelis Lely feliciteren?

Nationaal
Is nu 167 jaar...
Jarig: 23 september 2022
zaterdag, 23 september 1854

> voor 168e verjaardag
Cornelis Lely, geboren te Amsterdam en overleden op 22 januari 1929 te Den Haag, was een Nederlandse ingenieur, waterbouwkundige, minister, gouverneur en politicus. Cornelis Lely ontwierp in 1891 een plan voor de afsluiting van de Zuiderzee, waarop deze in 1932 door de Afsluitdijk definitief werd afgesloten en het IJsselmeer ontstond. In 1875 behaalde hij het diploma van civiel-ingenieur aan de TH te Delft. Hij trad in september 1886 in dienst van de Zuiderzeevereniging, een vereniging die zich de afsluiting en inpoldering van de Zuiderzee ten doel stelde. In 1891 voltooide hij zijn plan, dat hij vele jaren later, na de watersnood van 1916 als minister bij wet (Waterstaat, Handel en Nijverheid) tot uitvoering deed brengen. Cornelis Lely was minister in meerdere kabinetten en was tussendoor gouverneur in Suriname. Hoewel er al honderden jaren voor Lely gesproken werd over de inpoldering van de Zuiderzee, was Cornelis Lely de eerste die een technisch uitvoerbaar plan presenteerde. Cornelis Lely overleed op 74-jarige leeftijd in 1929. Hij heeft de eerste drooglegging (Wieringermeer) en de sluiting van de Afsluitdijk niet meegemaakt. De plaatsen Lelystad in Flevoland NL en Lelydorp in Suriname zijn naar hem vernoemd!

Sanne Hans (Miss Montreal) feliciteren?

Nationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: 22 september 2022
zaterdag, 22 september 1984

> voor 38e verjaardag
Sanne Hans / Miss Montreal is een Nederlandse muzikante die optreedt met haar band Miss Montreal. In Miss Montreal speelt Sanne Hans gitaar en Sanne Hans is de frontzangeres. Enkele hits van Miss Montreal zijn o.a. Just A Flirt, This Is My Life, Seven Friends, Addicted To Crying en Being Alone At Christmas.

Maarten Stekelenburg feliciteren?

Nationaal
Is nu 39 jaar...
Jarig: 22 september 2022
woensdag, 22 september 1982

> voor 40e verjaardag
Maarten Stekelenburg, geboren te Haarlem, is voetbalkeeper. In het seizoen 2002/2003 debuteerde Maarten Stekelenburg bij AFC Ajax Amsterdam, waarmee hij meerdere prijzen won. Maarten Stekelenburg is tevens doelman van het Nederlands Elftal en wordt gezien als één van de beste doelkeepers ter wereld.

Jort Kelder feliciteren?

Nationaal
Is nu 57 jaar...
Jarig: 22 september 2022
dinsdag, 22 september 1964

> voor 58e verjaardag
Jort Paul Wouter Kelder, oftewel Jort Kelder, is geboren in Gouda. Jort Kelder is een Nederlands journalist, columnist, TV-presentator en voormalig hoofdredacteur van het maandblad Quote. In 2008 lanceerde Jort Kelder zijn website "Nine To Five People". Hij werkte mee aan de TV-programma's Kelder & Co, NSE, Parla, Dragon's Den, Bij Ons In De PC, Topverkopers en De Wereld Draait Door.

Jeffrey Arenz feliciteren?

Nationaal
Is nu 27 jaar...
Jarig: 21 september 2022
woensdag, 21 september 1994

> voor 28e verjaardag
Jeffrey Arenz speelde in diverse musicals waaronder Ciske de rat en Beauty And The Beast. Hij had een rol in de serie "De co-assistent" van net5. En hij zong een liedje in Sing It. Ook speelde hij in de bekende commercial van Unive. Verder sprak Jeffrey diverse Disney-films in.

Femke Heemskerk feliciteren?

Nationaal
Is nu 34 jaar...
Jarig: 21 september 2022
maandag, 21 september 1987

> voor 35e verjaardag
Femke Heemskerk, geboren in Roelofarendsveen, is een Nederlandse zwemster. Femke Heemskerk is haar carrière begonnen in haar geboorteplaats bij Z&PC Alkemade. Femke Heemskerk heeft reeds vele titels en medailles behaald, met als hoogtepunt goud op de Olympische Spelen van 2008 in Peking en WK 2009 in Rome op de estafette 4x100 meter vrije slag.

Maryam Hassouni feliciteren?

Nationaal
Is nu 36 jaar...
Jarig: 21 september 2022
zaterdag, 21 september 1985

> voor 37e verjaardag
Maryam Hassouni, geboren te Amsterdam, is een Nederlands-Marokkaans actrice. Maryam Hassouni studeerde rechten aan de Vrije Universiteit maar is met de studie gestopt omdat ze zich wil richten op haar acteer-carrière. Met haar rol als Dunya in de televisieserie Dunya en Desie (Desie = Eva van de Wijdeven) verwierf Maryam Hassouni snel bekendheid. De serie won diverse prijzen prijzen in binnen- en buitenland. In 2006 ontving Maryam Hassouni een Emmy Award in de categorie Beste Actrice voor haar rol als Laila in de film Offers. Maryam Hassouni heeft o.a. ook meegewerkt aan Dunya En Desie, Offers, Blondje, Shouf Shouf!, 'N Beetje Verliefd, Kicks, Anna, Dunya En Desie In Marokko, Anubis En Het Pad Der 7 Zonden, One Night Stand en Verborgen Gebreken.

Deze gadget op jouw site?