Deze gadget op jouw site?

Daniel Radcliffe feliciteren?

Internationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 23 juli 1989

> voor 31e verjaardag
Daniel Jacob Radcliffe, oftewel Daniel Radcliffe, is een Engelse acteur en heeft gespeeld in films, TV-films en in het theater. Daniel Radcliffe is vooral bekend door zijn hoofdrol in de films rond Harry Potter. Zijn droom om een beroemd acteur te worden, is hiermee uitgekomen. Enkele films van Daniel Radcliffe zijn David Copperfield, The Tailor Of Panama, Harry Potter En De Steen Der Wijzen, Harry Potter En De Geheime Kamer, Harry Potter En De Gevangene Van Azkaban, Harry Potter En De Vuurbeker, December Boys, Harry Potter En De Orde Van De Feniks, My Boy Jack, Harry Potter En De Halfbloed Prins, Harry Potter En De Relieken Van De Dood deel 1 en deel 2.

Tim Akkerman feliciteren?

Nationaal
Is nu 39 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 23 juli 1980

> voor 40e verjaardag
Tim Akkerman, geboren te Den Haag, is een Nederlands zanger en songwriter. Tim Akkerman was van 1999 tot maart 2009 leadzanger en gitarist van de band Di-rect. Vanaf dat moment is hij bezig met een solocarrière. Tim Akkerman scoorde met Di-rect o.a. de hits Just The Way I Do, My Generation, Inside My Head, Adrenaline, She, Rollercoaster, Hungry For Love, Cool Without You, Webcam Girl, Blind For You (met Wibi Soerjadi), A Good Thing en Johnny. Tim Akkerman werkte ook mee aan de tv-programma's Wie Is De Chef? en Wie Is De Mol?

Lizelotte van Dijk feliciteren?

Nationaal
Is nu 39 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 23 juli 1980

> voor 40e verjaardag
Lizelotte van Dijk, geboren te Breda, is een Nederlandse actrice en presentatrice. Lizelotte van Dijk volgde de Toneelschool in Antwerpen in België. Lizelotte van Dijk begon op haar 15e met acteren, ze speelde o.a. tv-series en films als Heterdaad, Recht Op Recht, Costa! De Serie, Any Way The Wind Blows, Het Woeden Der Gehele Wereld, Drive Me Crazy etc. Naast het op de planken staan, presenteerde en werkte Lizelotte van Dijk ook mee aan programma's als Veronica SIXPACK, Bobo's In The Bush, Schooltv en Op Zoek Naar God van de EO.

Mark van Eeuwen feliciteren?

Nationaal
Is nu 43 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 23 juli 1976

> voor 44e verjaardag
Mark van Eeuwen, geboren te Warnsveld, is een Nederlandse acteur. Mark van Eeuwen speelde de rol van Jack van Houten in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Mark van Eeuwen studeerde economie, maar werd succesvol als acteur in producties zoals Kicken, Goede Tijden Slechte Tijden GTST, Bitches, Voetbalvrouwen, Snowfever, Monsters Vs. Aliens en De Eetclub.

Jan Joost van Gangelen feliciteren?

Nationaal
Is nu 45 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 23 juli 1974

> voor 46e verjaardag
Jan Joost van Gangelen, geboren te Hilversum, is een Nederlands televisiepresentator en verslaggever. Jan Joost van Gangelen werkte bij de NOS als sportjournalist. In 2006 vertrok Jan Joost van Gangelen naar de nieuwe zender Talpa, later Tien geheten. Hier presenteerde hij voetbalprogramma De Wedstrijden. Na het ter ziele gaan van deze televisiezender was Jan Joost van Gangelen o.a. werkzaam bij RTL, VPRO, SBS 6 en bij Eredivisie Live presenteerde hij het programma Sport Aan Tafel.

Philip Seymour Hoffman feliciteren?

Internationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 23 juli 1967

> voor 53e verjaardag
Philip Seymour Hoffman, geboren in Fairport New York en overleden op 2 februari 2014 in Manhatten New York, was een Amerikaans acteur. Philip Seymour Hoffman kreeg meerdere nominaties en prijzen, zoals een Oscar voor zijn hoofdrol in Capote en andere filmprijzen zoals BAFTA Award, Golden Globe en Satellite Awards. Philip Seymour Hoffman heeft deelgenomen aan het prestigieuze undergraduate trainingsprogramma van Tisch School of the Arts van de New York University en behaalde de graad Bachelor of Fine Arts in drama in 1989. Kort na zijn afstuderen ging hij naar een afkickcentrum om van zijn drugs- en alcoholverslaving af te komen, wat hem lukte. Eén van de eerste grote rollen van Philip Seymour Hoffman was in een aflevering van de TV-serie Law & Order, waarna nog vele successen zouden volgen: Scent Of A Woman, Money For Nothing, The Getaway, When A Man Loves A Woman, Nobody's Fool, Twister, Boogie Nights, The Big Lebowski, Happiness, Patch Adams, Magnolia, The Talented Mr. Ripley, State And Main, Almost Famous, Punch-Drunk Love, Red Dragon, 25th Hour, Cold Mountain, Along Came Polly, Empire Falls, Capote, Mission Impossible 3, The Savages, Before The Devil Knows You're Dead, Charlie Wilson's War, Synecdoche New York, Doubt, Mary And Max en The Boat That Rocked. In 2014 overleed Philip Seymour Hoffman door de drugs.

Slash feliciteren?

Internationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 23 juli 1965

> voor 55e verjaardag
Slash of zijn echte naam Saul Hudson, is geboren in Hampstead (Engeland) en zoon van een blanke Engelse vader en een zwarte Nigeriaanse moeder. Slash is één van de beste gitaristen (in de rock) ter wereld volgens Time Magazine. Saul Hudson werd vooral bekend als gitarist Slash in de band Guns N' Roses en leadgitarist van de rockband Velvet Revolver. In 2010 bracht Slash zijn eerste soloalbum uit: Slash. Enkele hits of songs waaraan hij meewerkte zijn Dangerous of Black And White van Michael Jackson, Mama Said van Lenny Kravitz, The Beatles wat een benefit single was voor de tsunami ramp in 2004 en enkele andere projecten met Alice Cooper, Iggy Pop, Quentin Tarantino, Carole King, Rod Stewart, Eric Clapton, Ray Charles, Queen en Rihanna. En de hits: Sweet Child O'Mine, Paradise City, Patience, You Could Be Mine, Don't Cry, Live And Let Die, November Rain, Knockin' On Heaven's Door, Yesterdays, Civil War, Ain't It Fun, Since I Don't Have You, Sympathy For The Devil en Slash.

Dick Jaspers feliciteren?

Nationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 23 juli 1965

> voor 55e verjaardag
Dick Jaspers, geboren te Sint Willebrord, is Nederlands bekendste en succesvolste carambolebiljarter. Dick Jaspers is gespecialiseerd in driebanden en behoort in deze discipline reeds vanaf 1990 tot de wereldtop. Dick Jaspers besloot prof te worden in 1986. Zijn eerste successen behaalde hij in 1988, toen hij derde werd op het Nederlands kampioenschap driebanden. In 1989 won Dick Jaspers het Nederlands kampioenschap bandstoten en behaalde hij drie gouden plakken op het EK voor junioren. Na zijn juniorentijd speelt hij voornamelijk in het driebanden. Dick Jaspers werd in die spelsoort in 1990 voor het eerst Nederlands kampioen en won in 1991 zijn eerste wereldbekertoernooi. Hierna won Dick Jaspers vele kampioenschappen, waaronder NK's, EK's, WK's, WK voor driebanden landenteams, Wereldbeker driebanden en vocht hij bijvoorbeeld ook spannende duels uit met de Zweedse biljarter Torbjörn Blomdahl. Dick Jaspers is één van de beste Nederlandse spelers ooit in het biljarten. In 2002 werd Dick Jaspers Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Bert feliciteren?

Internationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 23 juli 1965

> voor 55e verjaardag
Op 23 juli 2014 is Bert, de nestor / dominee van afdeling FZ, jarig. Wat een groot feest!. Bert veel taarten toegewenst en groeten van je lieve collega's

Woody Harrelson feliciteren?

Internationaal
Is nu 58 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 23 juli 1961

> voor 59e verjaardag
Woodrow Tracy Harrelson, beter bekend als Woody Harrelson, is geboren in Texas en Amerikaans acteur. Nadat zijn studie drama, verhuisde Woody Harrelson naar New York waar hij in 1985 gecast werd voor de rol van naïeve barkeeper in de comedyserie Cheers. Voor deze rol won Woody Harrelson een Emmy in de categorie "Grappigste nieuwkomer", waarna hij ook in films ging spelen. Enkele films van Woody Harrelson zijn Wildcats, Killer Instinct, Ted And Venus, Doc Hollywood, White Men Can't Jump, Cheers Last Call!, Indecent Proposal, I'll Do Anything, The Cowboy Way, Natural Born Killers, Money Train, The Sunchaser, Kingpin, The People VS. Larry Flynt, Welcome To Sarajevo, Wag The Dog, Palmetto, The Thin Red Line, Edtv, Scorched, Anger Management, She Hate Me, The Big White, North Country, A Prairie Home Companion, Free Jimmy, A Scanner Darkly, The Walker, No Country For Old Men, The Grand, Battle In Seattle, Transsiberian, Sleepwalking, Semi-Pro, Management, Seven Pounds, 2012, Zombieland, Defendor en The Messenger.

Theo van Gogh feliciteren?

Nationaal
Is nu 62 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 23 juli 1957

> voor 63e verjaardag
Theo van Gogh, geboren als Theodoor van Gogh te Den Haag en overleden op 2 november 2004, was een Nederlands regisseur, scenarioschrijver, programmamaker voor televisie en columnist. Theo van Gogh studeerde rechten te Amsterdam met het idee advocaat te worden. Na het afbreken van zijn studie meldde hij zich tweemaal bij de Nederlandse Filmacademie, maar werd beide keren afgewezen. Hij sprokkelde wat geld bij elkaar en maakte in 1982 als autodidact zijn regiedebuut met de speelfilm Luger. Theo van Gogh werd hierna een succesvol regisseur; Luger, Terug Naar Oegstgeest, Loos, Vals Licht, 06, Reunie, Eva, Blind Date, In Het Belang Van De Staat, Au, De Pijnbank, Baby Blue, Najib En Julia, Interview, Zien, Submission, Cool, 06/05, Meda en het onvoltooide Bad. Als interviewer, schrijver, columnist en TV-persoonlijkheid verkreeg hij veel publiciteit in zowel positieve als negatieve zin. Theo van Gogh werkte o.a. mee aan Een Prettig Gesprek, Wat Doe Jij Nou?, De Hunkering, Het Is Hier Verschrikkelijk Gezellig, Het Laatste Oor, Van Gogh Op Zondag, Theo Onderdak, Business Class en publiceerde o.a. in Het Parool, Panorama, Nieuwe Revu, VI, HP/De Tijd etc. Theo van Gogh hield van cactussen en roken!

Henk Kamp feliciteren?

Nationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 23 juli 1952

> voor 68e verjaardag
Henk Kamp, geboren als Henricus Gregorius Jozeph Kamp te Hengelo (Overijssel), is een Nederlands politicus van de VVD - Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Na school was Henk Kamp eerst werkzaam in het bedrijfsleven, waarna hij de controleursopleiding aan het Opleidingscentrum Belastingdienst te Utrecht volgde en rechercheur werd bij de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD). Vervolgens ging Henk Kamp de politiek in en vervulde enkele politieke functies, toen hij in 1994 lid werd van de Tweede Kamer en daarna enkele ministerposten bekleedde, zoals Minister van VROM, Defensie en Sociale Zaken. Ludiek: Henk Kamp was op de kostschool bij de paters Carmelieten klasgenoot van SP-politicus Jan Marijnissen. In 2010 wordt Henk Kamp de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kabinet Rutte-Verhagen.

Deze gadget op jouw site?