Deze gadget op jouw site?

Duffy feliciteren?

Internationaal
Is nu 34 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 23 juni 1984

> voor 35e verjaardag
Aimee Anne Duffy, artiestennaam Duffy, is een Welshe zangeres en songwriter. In 2008 brak Duffy internationaal door met haar debuutalbum Rockferry en oogstte hiermee veel succes wereldwijd. Enkele hits van Duffy zijn Mercy, Warwick Avenue, Rain On Your Parade en Stepping Stone.

Jason Mraz feliciteren?

Internationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 23 juni 1977

> voor 42e verjaardag
Jason Mraz, geboren als Jason Thomas Mraz te Mechanicsville (Virginia), is een Amerikaans singer-songwriter. Jason Mraz werkte samen met tal van artiesten, zoals James Blunt, Maroon 5, Rolling Stones, Jewel, Alanis Morissette, Bob Dylan, James Morrison, Colbie Cailat etc. In 2010 won Jason Mraz twee grammy Awards voor beste pop artiest. Enkele hits van Jason Mraz zijn The Remedy (I Won't Worry), I'm Yours, Lucky, Make It Time en Butterfly.

KT Tunstall feliciteren?

Internationaal
Is nu 43 jaar...
Jarig: Vandaag
maandag, 23 juni 1975

> voor 44e verjaardag
KT Tunstall, geboren als Kate Victoria Tunstall te Edinburgh (GB), is een Schotse zangeres en songwriter. KT Tunstall is geboren als dochter van een half Chinese moeder en een Ierse vader. Achttien dagen later werd Kate Tunstall geadopteerd door andere ouders die beiden in het onderwijs werkten. Tijdens haar studietijd trad ze veelvuldig op met gitaar en begon ze de artiestennaam “Katie” te gebruiken waarvan “KT” is afgeleid. In een interview zegt ze dat PJ Harvey haar inspireerde om haar naam te verder te verkorten naar KT. KT Tunstall begon haar muziekcarrière in diverse bandjes en met het schrijven van liedjes. Ze schreef ook voor kindershows en daar trad KT Tunstall ook op. Haar doorbraak kwam in 2005 met het liedje Black Horse & The Cherry Tree dat ze opvoerde in het populaire BBC-programma Later With Jools Holland. Haar debuutalbum Eye To The Telescope, oorspronkelijk uitgegeven in 2004, werd in 2005 opnieuw uitgegeven, waarna haar carrière een vlucht nam met prijzen en singles als Black Horse & The Cherry Tree, Other Side Of The World, Suddenly I See, Hold On, Saving My Face en (Still A) Weirdo.

Suzanne Bosman feliciteren?

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 23 juni 1965

> voor 54e verjaardag
Suzanne Bosman, geboren te Zandvoort, is een Nederlandse nieuwslezeres en presentatrice op radio en tv. Sinds 1999 is Suzanne Bosman nieuwslezer bij RTL Nieuws. Ook presenteerde zij af en toe het discussieprogramma Nieuws aan tafel. Suzanne Bosman studeerde in Tilburg aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting. Suzanne Bosman begon haar carrière bij de radio: ze werkte als tiener voor een ziekenhuisomroep en een lokale omroep. Haar echte loopbaan begon Suzanne Bosman in 1988 bij de NOS. Ruim tien jaar werkte ze als redacteur en eindredacteur bij het NOS-radioprogramma Met Het Oog Op Morgen. Daarnaast was ze een aantal jaren te beluisteren bij Hier En Nu-radio van de NCRV, waarna ze presentator werd van het Radio 1-journaal en vervolgens werkzaam bij het Nieuws van RTL.

Frances McDormand feliciteren?

Internationaal
Is nu 61 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 23 juni 1957

> voor 62e verjaardag
Frances McDormand, geboren als Chicago (Illinois), is een Amerikaans film- en toneelactrice. Voor haar rol in de film Fargo, geregisseerd door haar echtgenoot Joel Coen, kreeg Frances McDormand een Oscar / Academy Award. Daarnaast vielen haar nog vele andere filmprijzen ten deel, waaronder de Empire Award, Oscar-nominaties, Golden Globe, National Board of Review Awards etc. Frances McDormand is de jongste van drie kinderen die waren geadopteerd door haar Canadese ouders, waarvan de vader een predikant was. Frances McDormand studeerde theaterwetenschappen, waarna ze acteerlessen volgde aan de Drama School van Yale universiteit. In 1982 behaalde ze de titel Master of Fine Arts. Hierna speelde ze in verscheidene toneelsteukken en was haar filmdebuut in Blood Simple uit 1984, de eerste film van de Coen Brothers - datzelfde jaar trouwde ze met Joel Coen. Enkele andere producties waaraan Frances McDormand meewerkte, zijn Raising Arizona, Mississippi Burning, Chattahoochee, Darkman, Barton Fink, The Butcher's Wife, Palookaville, Fargo, Primal Fear, Wonder Boys, The Man Who Wasn't There, North Country, Aeon Flux, Miss Pettigrew Lives For a Day, Burn After Reading, This Must Be The Place en Transformers 3.

Lisa Lois feliciteren?

Nationaal
Is nu 31 jaar...
Jarig: 22 juni 2019
maandag, 22 juni 1987

> voor 32e verjaardag
Lisa Lois is de winnaar van x-factor 2009. De eerste single van Lisa Lois heet "Hallelujah" en werd gelijk een dikke nummer 1 hit in de Nederlandse Top 40. De echte naam van Lisa Lois is Lisa Hordijk.

Jeroen van der Boom feliciteren?

Nationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 22 juni 2019
donderdag, 22 juni 1972

> voor 47e verjaardag
Zanger en presentator Jeroen van der Boom stond op de middelbare school al op het podium. Na het presenteren van enkele tv-programma's, meespelen in theatershows en het uitbrengen van enkele muziekcd's, kwam de definitieve doorbraak van Jeroen van der Boom bij het Nederlandse publiek in 2007. Jeroen van der Boom scoorde een dikke nummer 1 hit met de song "Jij Bent Zo". Sindsdien is hij een "topper" in het artiestenvak...

Menno Bentveld feliciteren?

Nationaal
Is nu 51 jaar...
Jarig: 22 juni 2019
donderdag, 22 juni 1967

> voor 52e verjaardag
Menno Bentveld, geboren als Marinus Antonius Bentveld te Leiden, is een Nederlands radio en televisiepresentator. Menno Bentveld studeerde theaterwetenschappen in Utrecht. In 1990 begon Menno Bentveld bij Veronica als presentator van Club Veronica, Baanbreker en Veronica Reisgids. In 1995 stapte Menno Bentveld over naar de VARA en werkte mee aan programma's als Twaalf Steden Dertien Ongelukken, Jules Unlimited, De Ontdekking, Nieuwslicht, Herexamen, Jongeren Lagerhuis, Op Weg Naar Het Lagerhuis, Wie Is De Mol?, Vroege Vogels en Wat Heet! Menno Bentveld treedt ook regelmatig op in het theater.

Dan Brown feliciteren?

Internationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: 22 juni 2019
maandag, 22 juni 1964

> voor 55e verjaardag
Dan Brown, geboren te Dan Brown te Exeter (New Hampshire), is een Amerikaans schrijver van detective-thrillers, popzanger en pianist. Zijn boeken behoren tot het genre van de fact fiction (faction), waarbij een verzonnen verhaal wordt verteld tegen een historische achtergrond. Dan Brown is geïnteresseerd in cryptografie. Dan Brown werd vooral bekend door zijn boek The Da Vinci Code, die later met succes is verfilmd. Dan Brown studeerde Engelse literatuur en kunstgeschiedenis aan het Amherst College, waar hij in 1986 zijn diploma haalde. Daarnaast studeerde hij ook nog in het Spaanse Sevilla. Na zijn studie gaf hij Spaanse les in Californië, was hij zanger en schreef hij liedjes en gaf - in de voetsporen van zijn vader - enige tijd Engelse les aan de Philips Exeter Academy, waar hij vroeger zelf ook onderwijs volgde. Dan Brown bracht ook enkele muziek-producties uit, maar is voornamelijk bekend als schrijver van werken als The Bald Book, 187 Men To Avoid: A Survival Guide For The Romantically Frustrated Woman, Digital Fortress (Het Juvenalis Dilemma), Angels & Demons (Het Bernini Mysterie), Deception Point (De Delta Deceptie), The Da Vinci Code (De Da Vinci Code) en The Lost Symbol (Het Verloren Symbool).

Leo Driessen feliciteren?

Nationaal
Is nu 63 jaar...
Jarig: 22 juni 2019
woensdag, 22 juni 1955

> voor 64e verjaardag
Leo Driessen, geboren te Amsterdam, is een Nederlands sportverslaggever en tekstschrijver. Leo Driessen volgde een opleiding aan de pedagogische academie en werkte in het onderwijs, maar werd journalist. In 1982 begon Leo Driessen zijn omroepcarrière als medewerker van het NOS sportprogramma Langs de Lijn. Hij werkte er als presentator en als voetbal- en wielerverslaggever. Incidenteel versloeg hij andere sporten; zo was hij ook te horen tijdens de Elfstedentocht 1986. Naast radio, schreef Leo Driessen ook voor kranten als Het Parool en het voetbalblad Elf. Leo Driessen is een uitbundige en humoristische verslaggever en dat was de TV-bazen ook opgevallen. Eind jaren '80 was hij o.a. tekstschrijver voor het spelletje Wie Ben Ik? en voiceover in het TROS-programma De Leukste Thuis met de populaire uitspraak; 'naar wij dachten'. Hierna werd Leo Driessen o.a. presentator bij Veronica's Call TV, sportzender Sport 7, RTL 5, RTL 7 en Radio Noord-Holland. Via zijn werk voor Joop van den Ende rolde Leo Driessen vervolgens ook in de muziekwereld, hij schreef teksten voor Guus Meeuwis, Saskia & Serge, Karin Bloemen, Jan Keizer en zijn grootste succes; Dromen Zijn Bedrog - een dikke nummer 1 hit van Marco Borsato in 1994.

Deze gadget op jouw site?