Deze gadget op jouw site?

Eminem feliciteren?

Internationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 17 oktober 1972

> voor 47e verjaardag
Eminem, artiestennaam van Marshall Bruce Mathers III, ook wel Slim Shady genoemd, is een uiterst succesvolle Amerikaanse blanke rapper. Enkele hits van Eminem zijn; My Name Is, The Real Slim Shady, Stan, Just Lose It, Like Toy Soldiers, When I'm Gone, Smack That en We Made You.

Wyclef Jean feliciteren?

Internationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 17 oktober 1972

> voor 47e verjaardag
Wyclef Jean, geboren te Croix-des-Bouquets in Haïti, is een Amerikaans rapper en producer van Haïtiaanse afkomst. Wyclef Jean werd voornamelijk bekend als lid van het hiphoptrio The Fugees en ook solo scoorde hij hits: No No No, Another One Bites The Dust, Gone Till November, New Day, It Doesn't Matter, 911, Hips Don't Lie, Fu-gee-la, Killing Me Softly, Ready Or Not, No Woman No Cry en Rumble In The Jungle. Wyclef Jean werd geboren in Haïti als zoon van een priester. Op zijn negende verhuisde hij naar Brooklyn, New York in de VS en daar leerde hij gitaar spelen en volgde hij een studie jazzmuziek. In 1987 begon hij met Pras en Lauryn Hill de muziekgroep Fugees, waarmee hij later wereldberoemd zou worden en deze bekendheid ook gebruikte om zich in te zetten voor goede doelen.

Robin Linschoten feliciteren?

Nationaal
Is nu 62 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 17 oktober 1956

> voor 63e verjaardag
Robin Linschoten, geboren als Robin Lorenz Oscar Linschoten te Ugchelen (Apeldoorn), is een Nederlandse bestuurder en politicus van de VVD / Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Robin Linschoten studeerde enkele jaren rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam, hij rondde deze studie niet af. Tijdens zijn studie en daarna werkte hij in het bankwezen, ook was hij actief binnen de VVD. Na zijn werk bij de bank werd hij fractiemedewerker van de VVD. In 1982 nam Robin Linschoten plaats in de Tweede Kamer en hij was een periode staatssecretaris Sociale Zaken in het kabinet Kok I. Hierna vervulde Robin Linschoten tal van functies in het bedrijfsleven, waaronder zelfstandig managementconsultant, Kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER), Lid managementsteam collectieve voorzieningen en zorg Interpolis, Lid Raad van Bestuur van DSB Bank N.V. en overige functies en nevenfuncties.

Sandra Reemer feliciteren?

Nationaal
Is nu 68 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 17 oktober 1950

> voor 69e verjaardag
Sandra Reemer of Xandra Reemer, geboren als Barbara Alexandra Reemer te Bandung (Indonesië) en overleden op 6 juni 2017 te Amsterdam, was een Nederlands zangeres en presentatrice. Na de onafhankelijkheidsverklaring van Indonesië in 1958, vertrok het gezin Reemer naar Nederland en kwam Xandra Reemer bij de zusters / nonnen op school. Hier moest zij gedwongen afstand doen van haar duivelse voorletter X van Xandra en werd het dus Sandra. Op tienjarige leeftijd kreeg Sandra Reemer van vader Frans een zelfgemaakte gitaar en begon ze mee te doen aan talentenjachten. Als 11-jarige kwam haar eerste plaatje uit; Al Di La. Ze werd echter vooral bekend als de helft van het duo Sandra en Andres waarmee ze in 1972 meededen voor Nederland aan het Eurovisiesongfestival in Edinburgh met het nummer Als Het Om De lLefde Gaat. Ze werden knap vierde. Hierna ging Sandra Reemer solo en scoorde ze af en toe een hit, maar echt populair werd ze pas in 1986, toen Sandra Reemer de assistente werd van Jos Brink bij de presentatie van het televisieprogramma Wedden, Dat..?. In dit programma werd ze door Brink liefkozend als kroepoekje werd aangesproken. Hierna bleef Sandra Reemer actief in de media op tv en in de muziek, en zet ze zich ook in voor goede doelen.

Matthijs v.d. Sande Bakhuyzen feliciteren?

Nationaal
Is nu 30 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
zondag, 16 oktober 1988

> voor 31e verjaardag
Matthijs van de Sande Bakhuyzen, geboren als Matthijs Nicolaas van de Sande Bakhuyzen te Amsterdam, is een Nederlands acteur. In 1999 begon zijn acteercarrière met de rol van Erik in de jeugdserie De Daltons. Daarna volgden enkele kleinere rollen, waaronder in de films Cloaca en Leef!, beide geregisseerd door zijn vader Willem van de Sande Bakhuyzen. Zijn zusje Roeltje van de Sande Bakhuyzen acteert ook. Matthijs van de Sande Bakhuyzen heeft o.a. gespeeld in De Daltons, Saint Amour, Ernstige Delicten, Cloaca, Leef!, Absolutely Positive, Penvriendin, Afblijven, De Daltons De Jongensjaren, Bloedbroeders, Dunya En Desie In Marokko en Het Leven Uit Een Dag.

Derk Boerrigter feliciteren?

Nationaal
Is nu 32 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
donderdag, 16 oktober 1986

> voor 33e verjaardag
Derk Boerrigter, geboren te Oldenzaal, is een aanvallende voetballer die vooral op de vleugel / linkerspits positie speelt. Derk Boerrigter maakte een opmerkelijke carriere door. Op zijn twaalfde werd Derk Boerrigter gescout en aangetrokken door FC Twente, waar hij de verschillende jeugdelftallen doorliep en uiteindelijk deel uitmaakte van de voetbalacademie. Hij tekende vervolgens een profcontract bij Ajax Amsterdam, maar wist niet door te breken. Waarna hij werd verhuurd aan HFC Haarlem en daarna speelde voor FC Zwolle. Na een topseizoen bij RKC Waalwijk, haalde AFC Ajax hem terug in 2011 en wist hij een basispositie te veroveren. Dit uitstekende seizoen werd al snel beloond met de selectie voor het Nederlands Elftal / Oranje.

Ali B. feliciteren?

Nationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
vrijdag, 16 oktober 1981

> voor 38e verjaardag
Ali Bouali, beter bekend als Ali B., is een Nederlandse rapper van Marokkaanse afkomst. Ali B. is ook werkzaam als TV-presentator, stand-upcomedian en eigenaar van zijn eigen platenlabel SPEC Entertainment. Ali B. is veelvuldig onderscheiden met prijzen en awards en heeft reeds een flink aantal hits op zijn naam staan: Ik Ben Je Zat, Wat Zou Je doen (met Marco Borsato), Leipe Mocro Flavour, Rampeneren, Wij Houden Van Oranje en Eeyeeyo. In seizoen 2013/2014 is Ali B. coach in The Voice Of Holland op RTL4.

John Mayer feliciteren?

Internationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
zondag, 16 oktober 1977

> voor 42e verjaardag
John Clayton Mayer, oftewel John Mayer, is een Amerikaans gitarist, singer-songwriter en de laatste jaren doet hij ook aan schrijven, stand-up comedy en design. Nadat John Mayer zijn studie op het Berklee College Of Music afbrak in 1997, verhuisde hij naar Atlanta, waar hij zijn talent doorontwikkelde en uitgroeide tot een succesvol muzikant. John Mayer won meerdere prijzen, zoals een Grammy Award. Enkele hits van John Mayer zijn No Such Thing, Your Body Is A Wonderland, Daughters, Clarity, Waiting On The World To Change, Gravity, Beat It, Who Says en Heartbreak Warfare.

Rifka Lodeizen feliciteren?

Nationaal
Is nu 46 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
maandag, 16 oktober 1972

> voor 47e verjaardag
Rifka Lodeizen, geboren te Amsterdam, is een Nederlandse actrice. Rifka Lodeizen is een dochter van beeldend kunstenaar Frank Lodeizen. Ze deed eindexamen vwo en studeerde Nederlands. Rifka Lodeizen speelde een rolletje in een Filmacademiefilm, volgde een opleiding aan de acteerstudio De Trap en speelde vervolgens in verscheidene films en tv-series, zoals De Provincie, Unit 13, Hufters & Hofdames, Het 14e Kippetje, Babylon, Het Souterrain, De Boekverfilming, Rent A Friend, Wet & Waan, Mevrouw De Minister, Villa Des Roses, Simon, Flirt, Keyzer & De Boer Advocaten, Evelien, Escort, SEXtet, Nadine, Taxandria, Tiramisu, Kan Door Huid Heen en Overspel. Voor Simon kreeg ze een Gouden Kalf-nominatie, maar pas in 2009 kreeg Rifka Lodeizen het Gouden Kalf voor haar rol in Kan Door Huid Heen.

Flea (Red Hot Chili Peppers) feliciteren?

Internationaal
Is nu 56 jaar...
Jarig: 16 oktober 2019
dinsdag, 16 oktober 1962

> voor 57e verjaardag
Flea, geboren als Michael Peter Balzary te Melbourne, is vooral bekend als de basgitarist van de Red Hot Chili Peppers en heeft daarnaast in diverse films geacteerd. Mike Balzary is bekend onder de artiestennaam Flea (oorspronkelijk Mike B the Flea). Op jonge leeftijd verhuisde Balzary met zijn ouders en zijn zus Karen naar New York. In LA op school, leerde Flea Anthony Kiedis kennen, ze werden beste vrienden en begonnen muziek te maken. Flea speelde trompet en zwoer bij jazz, totdat ze bevriend raakten met Hillel Slovak, die speelde rock 'n roll op zijn gitaar. Samen vormden ze de band Anthym, wat uiteindelijk de band Red Hot Chili Peppers werd met wisselende bezetting in loop der jaren, maar de basis van de groep bleef altijd hetzelfde. Enkele hits van Flea met Red Hot Chili Peppers zijn Higher Ground, Under The Bridge, Give It Away, Scar Tissue, Around The World, Otherside, Californication, By The Way, The Zephyr Song, Can't Stop, Dani California, Tell Me Baby, Snow (Hey Oh), Desecration Smile en Hump De Bump. Flea heeft zijn eigen lijn basgitaren: FleaBass en hij speelde ook mee als tompetist in Nirvana's Smells Like Teen Spirit. Enkele films van Flea: Dudes, Back To The Future, The Chase, The Big Lebowski etc.

Deze gadget op jouw site?