Deze gadget op jouw site?

Ed Kowalczyk feliciteren?

Internationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 16 juli 1971

> voor 54e verjaardag
Ed Kowalczyk, geboren als Edward Joel Kowalczyk te York (Pennsylvania), is een Amerikaans zanger. Ed Kowalczyk was de leadzanger van de Amerikaanse rockband Live. Sinds de zomer van 2009 is Ed Kowalczyk bezig aan een solocarrière. Met de band Live had Ed Kowalczyk de hits Four Songs, I Alone, Selling The Drama, All Over You, Lightning Crashes, Lakini's Juice, Freaks, Turn My Head, The Dolphin's Cry, Run To The Water, They Stood Up For Love, Simple Creed, Overcome, Forever May Not Be Long Enough, Heaven, Run Away, We Deal In Dreams, The River, Wings en Forever.

Will Ferrell feliciteren?

Internationaal
Is nu 57 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 16 juli 1967

> voor 58e verjaardag
Will Ferrell, geboren als John William Ferrell te Irvine, is een Amerikaans komiek, acteur en schrijver. Will Ferrell studeerde af in 1989 en werd vervolgens lid van een komediegroep. In 1995 kwam hij zo terecht bij Saturday Night Live. Will Ferrell bedacht zelf ook veel sketches hiervoor. Will Ferrell is een lid van de Frat Pack: de acteurs Jack Black, Ben Stiller, Will Ferrell, Vince Vaughn, Luke Wilson, Owen Wilson en Steve Carell. Enkele films van Will Ferrell zijn Austin Powers: International Man Of Mystery, A Night At The Roxbury, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, Dick, Drowning Mona, The Ladies Man, Jay and Silent Bob Strike Back, Zoolander, Boat Trip, Saturday Night Live, Elf, Old School, Starsky & Hutch, Wake Up Ron Burgundy: The Lost Movie, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Melinda And Melinda, The Wendell Baker Story, Kicking & Screaming, Bewitched, Wedding Crashers, Winter Passing, The Producers, Curious George, Stranger Than Fiction, Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby, Curious George, Blades Of Glory, Semi-Pro, Step Brothers, Land Of The Lost en Megamind.

Hans Wiegel feliciteren?

Nationaal
Is nu 83 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 16 juli 1941

> voor 84e verjaardag
Hans Wiegel, geboren te Amsterdam, is een Nederlands (voormalig) politicus voor de VVD. Hans Wiegel studeerde van 1959 tot 1965 aan de Universiteit van Amsterdam enige maanden rechten en vervolgens politieke wetenschappen waarin hij zijn kandidaatsexamen behaalde. Hans Wiegel begon zijn politieke loopbaan als interim penningmeester bij de Gooise JOVD, de jongerenorganisatie gelieerd aan de VVD. Al gauw stroomde Hans Wiegel door naar de landelijke politiek en werd hij een succesvol en populair policitus, met functies als lijsttrekker voor de VVD, Tweede Kamer-lid en minister. Hans Wiegel bekleedt tal van nevenfuncties en hij geniet als VVD-coryfee tot op heden nog steeds een grote landelijke populariteit. Een uitspraak van Hans Wiegel: "Ik was de beste premier die Nederland nooit gehad heeft."

Diane Kruger feliciteren?

Internationaal
Is nu 48 jaar...
Jarig: 15 juli 2025
donderdag, 15 juli 1976

> voor 49e verjaardag
Diane Kruger, geboren als Diane Heidkrüger te Algermissen, is een Duits actrice. Diane Kruger won in 2003 de prijs voor vrouwelijke revelatie van het jaar op het Filmfestival van Cannes en werd in 2005 genomineerd voor een Saturn Award voor haar bijrol in National Treasure. Diane Kruger begon haar carrière als danseres in Londen maar na een kwetsuur ging ze naar Parijs om model te worden. Ze studeerde kunst en spreekt perfect Engels en Frans, naast haar moedertaal Duits. Diane Kruger speelde o.a. in Mon Idole, Michel Vaillant, Troy, Wicker Park, Narco, National Treasure, Joyeux Noël, Frankie, Copying Beethoven, Les Brigades Du Tigre, Goodbye Bafana, The Hunting Party, L'Âge Des Ténèbres, National Treasure - Book Of Secrets, Pour Elle, Mr. Nobody en Inglourious Basterds.

Rob Geus feliciteren?

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: 15 juli 2025
donderdag, 15 juli 1971

> voor 54e verjaardag
Rob Geus, geboren te Rotterdam, is een Nederlandse kok en presentator op TV. Rob Geus heeft bij SBS 6 het programma De Smaakpolitie gepresenteerd, waarbij hij horecagelegenheden bezoekt, bekijkt en checkt op hygiëne en veiligheid. Hij deed ook mee aan Ranking The Stars van BNN. Rob Geus staat bekend om zijn uitdrukkingen; Hier Word Ik Niet Vrolijk Van, Maak Me Gek en Kansloos!

Marco Kroon feliciteren?

Nationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: 15 juli 2025
woensdag, 15 juli 1970

> voor 55e verjaardag
Marco Kroon RMWO, geboren als Marinus Johannes Kroon te 's-Hertogenbosch, is een Nederlands militair in de rang van kapitein bij het Korps Commandotroepen. Marco Kroon is de eerste militair sinds 1955 die is toegelaten tot de Militaire Willems-Orde, de hoogste militaire onderscheiding die Nederland kent. Koningin Beatrix sloeg kapitein Marco Kroon op 29 mei 2009 tot Ridder en reikte hem de versierselen uit. Marco Kroon begon zijn militaire loopbaan als marinier in 1989, stapte over naar de landmacht en diende o.a. in Irak, Cambodja, Bosnië en Afghanistan.

Jacob Derwig feliciteren?

Nationaal
Is nu 55 jaar...
Jarig: 15 juli 2025
dinsdag, 15 juli 1969

> voor 56e verjaardag
Jacob Derwig, geboren te Den Haag, is een Nederlandse theater- en filmacteur. Jacob Derwig is een veelzijdig acteur met veel verschillende rollen in zijn carrière en hij won prijzen als het Gouden Kalf en de Paul Steenbergenpenning. Jacob Derwig speelde o.a. in de tv-series en films; De Jurk, Temmink, De Enclave, Bij Ons In De Jordaan, Lek, Zus & Zo, Grimm, Offers en In Therapie.

Frits Huffnagel feliciteren?

Nationaal
Is nu 56 jaar...
Jarig: 15 juli 2025
maandag, 15 juli 1968

> voor 57e verjaardag
Frits Huffnagel, geboren als Godfried Philip Huffnagel te Leiden, is een Nederlands politicus voor de VVD / Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Frits Huffnagel begon in 1987 aan een studie politicologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, met als afstudeerrichting politieke communicatie en informatie. Na het vervullen van zijn dienstplicht in Den Helder als docent Fundamentele Voorlichting bij de Koninklijke Marine met als rang luitenant-ter-zee, werkte Frits Huffnagel bij VNO-NCW. Frits Huffnagel werd in 1993 in Amsterdam lid van het afdelingsbestuur van VVD-Westerpark en in 1998 werd hij gemeenteraadslid in Amsterdam. Hierna was hij wethouder in Amsterdam en Den Haag. Frits Huffnagel kreeg in 1997 landelijke bekendheid als panellid van het VARA debatprogramma Het Lagerhuis en tot op heden is hij een uitgesproken en opvallende verschijning in de media. Frits Huffnagel komt openlijk uit voor zijn homoseksuele geaardheid en is columnist in o.a. het maandblad Gay & Night en op Gaysite.nl. en hij zet zich in voor verscheidene goede doelen.

Forest Whitaker feliciteren?

Internationaal
Is nu 63 jaar...
Jarig: 15 juli 2025
zaterdag, 15 juli 1961

> voor 64e verjaardag
Forest Whitaker, geboren als Forest Steven Whitaker te Longview (Texas), is een Amerikaans acteur, regisseur en producer. Forest Whitaker is zowel op televisie- als op filmgebied werkzaam. Forest Whitaker won als acteur vele prijzen, zoals de BAFTA Award, Golden Globe en een Oscar voor zijn hoofdrol in The Last King Of Scotland. Forest Whitaker studeerde aan de California State Polytechnic University op een football beurs, maar moest vertrekken vanwege een rugblessure. Hij werd aangenomen op het conservatorium van de University of Southern California om operazanger (tenor) te worden, en werd toen aangenomen op de toneelfaculteit. Hij studeerde af in 1982. Ook verdiende hij een beurs aan de afdeling in Berkeley van de Drama Studio London. Enkele projecten van Forest Whitaker zijn Fast Times At Ridgemont High, North And South, The Color Of Money, Platoon, Stakeout, Good Morning Vietnam, Bloodsport, Johnny Handsome, The Crying Game, Body Snatchers, Lush Life, Prêt-à-Porter, Smoke, Species, Phenomenon, Body Count, Battlefield Earth, Panic Room, Phone Booth, The Twilight Zone, Mary, The Last King Of Scotland, The Air I Breathe, Vantage Point, Street Kings, Winged Creatures en The Expendables.

Rembrandt van Rijn feliciteren?

Nationaal
Is nu 418 jaar...
Jarig: 15 juli 2025
zaterdag, 15 juli 1606

> voor 419e verjaardag
Rembrandt Harmenszoon van Rijn (Leiden, 15 juli 1606 of 1607 - Amsterdam, 4 oktober 1669) was één Nederlands kunstschilder. Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste Hollandse meesters van de 17e eeuw, samen met Johannes Vermeer. Rembrandt vervaardigde in totaal ongeveer driehonderd schilderijen, driehonderd etsen en tweeduizend tekeningen. Zijn werk behoort tot de Barok en is beïnvloed door het Caravaggisme. Rembrandt beschouwde zichzelf als een historie- en portretschilder, maar maakte in alle levensfasen door iedereen bewonderde zelfportretten. Zijn honderd geschilderde en twintig geëtste zelfportretten geven een opmerkelijk scherp beeld van zijn uiterlijk en zijn gevoelens. Enkele belangrijke werken van Rembrandt van Rijn zijn; De Compagnie Van Kapitein Frans Banning Cocq, De Staalmeesters, Belsazar's Feest, Het Joodse Bruidje, Christus En De Overspelige Vrouw, Een Poolse Edelman en De Nachtwacht.

Deze gadget op jouw site?