Deze gadget op jouw site?

Everon Jackson Hooi feliciteren?

Nationaal
Is nu 35 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 30 mei 1982

> voor 36e verjaardag
Everon Jackson Hooi, geboren als Everon Jackson Michael Werner Hooi op Curaçao, is een Nederlands acteur van Antilliaanse afkomst. Everon Jackson Hooi rondde de opleiding Audiovisiuele vormgeving op het Grafisch Lyceum in Rotterdam af. Everon Jackson Hooi werd geboren op Curaçao en dat zou hem later nog goed van pas komen. In 2004 werd hij namelijk gevraagd voor één van de hoofdrollen in de dramaserie De Erfenis, die zich o.m. op het Antilliaanse eiland afspeelde. Meer landelijke bekendheid kreeg hij door zijn rol van Bing Mauricius in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden GTST. Everon Jackson Hooi werkte o.a. mee aan De Erfenis, Let's Dance, HUP, Heartbreak Hotel, Doodeind, Westwijk en Goede Tijden Slechte Tijden.

Jojanneke van den Berge feliciteren?

Nationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 30 mei 1980

> voor 38e verjaardag
Jojanneke van den Berge is een Nederlandse schrijvend journaliste, programmamaker en presentatrice. Ze presenteerde PowNews van de zender PowNed. Jojanneke van den Berge wordt ook wel liefkozend Miss Jo genoemd. Jojanneke van den Berge studeerde Communicatiewetenschap en Internationale Ontwikkelingsstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Jojanneke van den Berge liep vervolgens stage bij Endemol en HMH, voordat ze ging werken bij HP/De Tijd en De Pers, waar ze evementen, grote achtergrondverhalen en showbizzverhalen versloeg. Vanaf 2010 gaat ze aan de slag bij de nieuwe publieke omroep PowNed, waarvoor ze programma's op TV gaat maken.

Cee Lo Green feliciteren?

Internationaal
Is nu 43 jaar...
Jarig: Vandaag
donderdag, 30 mei 1974

> voor 44e verjaardag
Cee Lo Green, geboren als Thomas DeCarlo Callaway te Atlanta, is een Amerikaanse hiphop, funk, soul en R&B-artiest. Cee-Lo Green was voorheen lid van de hiphopgroep Goodie Mob en timmerde reeds een tijdje aan de weg als solo-artiest, voordat hij bekend werd als zanger van de groep Gnarls Barkley. Deze band bestaat naast Cee Lo ook uit producer Danger Mouse. Gnarls Barkley werd in 2006 wereldwijd bekend door met hun single Crazy in verschillende landen op nummer-1 te komen. Hierna in 2010 scoorde Cee Lo Green solo wereldwijd een grote hit met het nummer F**k You! (Fuck You), ook in Nederland haalde het de nummer 1 positie. Cee Lo Green scoorde ook nog de hits Lil Star met Kelis, F*ck You!, It's OK en Bright Lights Bigger City.

Peter Paul Muller feliciteren?

Nationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: Vandaag
zondag, 30 mei 1965

> voor 53e verjaardag
Peter Paul Muller, geboren te Rotterdam, is een Nederlands acteur. Peter Paul Muller is voornamelijk bekend geworden door diverse films en televisieprogramma's, waaronder All Stars, De Dominee en Gooische Vrouwen. Peter Paul Muller studeerde in 1991 af aan de toneelschool in Maastricht. Daarna begon hij met werk voor televisie. Peter Paul Muller speelde mee in Richting Engeland, Dag Juf Tot Morgen, Baantjer, All Stars de film, Het 14e Kippetje, Oud Geld, FL 19.99, De Trein Van Zes Uur Tien, All Stars de serie, De Passievrucht, De Dominee, Gooische Vrouwen de serie, Gooische Vrouwen de film, Keyzer & De Boer Advocaten, Grijpstra & De Gier, Alles Is Liefde, De Eetclub en de film Old Stars.

Clairy Polak feliciteren?

Nationaal
Is nu 61 jaar...
Jarig: Vandaag
woensdag, 30 mei 1956

> voor 62e verjaardag
Clairy Polak, geboren te Amsterda, is een Nederlandse journaliste en presentatrice op tv en radio. Ze is enig kind van de cabaretiers Katja Berndsen en Alexander Pola, de artiestennaam van Bram Polak. Clairy Polak begon haar mediacarrière bij de Uitkrant en werkte vervolgens bij de VARA als bureauredacteur en later politiek verslaggever. Dit deed ze eerst alleen op de radio, waar haar hart het meeste ligt, maar later presenteerde ze ook NOVA en Buitenhof op tv. Clairy Polak wordt gezien als één van de beste interviewers van Nederland en werkte o.a. ook nog mee aan de radio- en tv-programma's Nieuwsuur, De Editie, De Ochtenden, Ophef En Vertier en Met Het Oog Op Morgen.

Rutger Castricum feliciteren?

Nationaal
Is nu 38 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
dinsdag, 29 mei 1979

> voor 39e verjaardag
Rutger Castricum, geboren te Den Haag, is een Nederlandse presentator. Rutger Castricum kreeg vooral bekendheid als verslaggever voor de website GeenStijl waar hij soms opzienbare reportages maakte, zoals met minister Ella Vogelaar. Rutger Castricum werkte mee aan de programma's GeenStijl, finale van de Gouden Kooi, Trots Op Onze Jongens, reportages vanuit Uruzgan met Nederlandse soldaten op Oudejaarsdag, en nog enkele andere TV-optredens.

Marc Dik feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
woensdag, 29 mei 1968

> voor 50e verjaardag
Marc Dik, geboren te Rotterdam, is een Nederlandse televisiepresentator. Marc Dik studeerde journalistiek en begon bij de EO-radio. Zijn eerste tv-programma was Vijftig Kamers. Dit programma kreeg bekendheid door een vernieuwende manier van tv-maken. Naast presenteren bedenkt hij nieuwe formats voor omroepen. Hij is sinds 1999 mede-eigenaar van tv-productiemaatschappij Skyhigh TV in Hilversum. Skyhigh TV is producent van onder andere Het familiediner (EO), Over Mijn Lijk (BNN) en Model in 1 dag (Net 5). Marc Dik is vooral bekend van EO-programma's als Jong, De Weddingplanner, Op Zoek Naar Een Wonder, Gezocht, Met Niks Begonnen en Korenslag waarin Marc Dik de presentatie overnam van Henny Huisman.

Noel Gallagher feliciteren?

Internationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
maandag, 29 mei 1967

> voor 51e verjaardag
Noel Gallagher, geboren als Noel Thomas David Gallagher in Longsight Manchester, is een Britse muzikant, die vooral bekend staat als de (voormalige) gitarist en songwriter van de britpop / rockband Oasis. Noel Gallagher is de oudere broer van Liam Gallagher, de voorman van Oasis. De ouders van Noel Gallagher en Liam Gallagher komen uit Ierland. Enkele hits van Noel Gallagher en Oasis zijn Supersonic, Shakermaker, Cigarettes & Alcohol, Whatever, Some Might Say, Roll With It, Wonderwall, Don't Look Back In Anger, Live Forever, Morning Glory, Champagne Supernova, D'you Know What I Mean, Stand By Me, All Around The World, Don't Go Away, Go Let It Out, Who Feels Love?, Sunday Morning Call, The Hindu Times, Stop Crying Your Heart Out, Little By Little / She Is Love, Songbirg, Lyla, The Importance Of Being Idle, Let There Be Love, Acquiesce, Lord Don't Slow Me Down en The Shock Of The Lightning.

Melissa Etheridge feliciteren?

Internationaal
Is nu 56 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
maandag, 29 mei 1961

> voor 57e verjaardag
Melissa Etheridge, geboren Melissa Lou Etheridge te Leavenworth (Kansas), is een Amerikaanse rockzangeres. Melissa Etheridge scoorde in Nederland haar grootste hits met Like The Way I Do en Bring Me Some Water. In 2007 werd haar hit I Need To Wake Up bekroond met een Oscar / Academy Award voor originele song in de film An Inconvenient Truth. Melissa Etheridge is ook bekend als activist voor homorechten door publiekelijk bekend te maken dat ze lesbienne is tijdens de eerste inauguratie van President Bill Clinton in januari 1993. Haar relatie(s) worden ook vaak openlijk in de media gevolgd en besproken. Enkele hits van Melissa Etheridge zijn Bring Me Some Water, Like The Way I Do, No Souvenirs, You Can Sleep While I Drive, 2001, Dance Without Sleeping, Like The Way I Do (Live), Must Be Crazy For Me, I'm The Only One, Your Little Secret, I Want To Come Over, Nowhere To Go, Angels Would Fall, I Want To Be In Love en Breath.

Willem Holleeder feliciteren?

Nationaal
Is nu 59 jaar...
Jarig: 29 mei 2018
donderdag, 29 mei 1958

> voor 60e verjaardag
Willem Holleeder, geboren als Willem Frederik Holleeder te Amsterdam, is een Nederlandse crimineel. Willem Holleeder wordt ook wel De Neus genoemd, vanwege de omvang van zijn neus. Samen met Cor van Hout, kreeg Willem Holleeder in 1983 bekendheid als één van de ontvoerders van biermagnaat Freddy Heineken. Nadat hij voor deze misdaad een gevangenisstraf had uitgezeten, zou hij zich hebben opgewerkt tot de top van de Amsterdamse misdaadwereld. Eind december 2007 werd Willem Holleeder tot negen jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens afpersing van vastgoedhandelaren. Willem Holleeder wordt nog steeds met allerzei criminele zaken in verband gebracht, zoals afpersing, prostitutie, koppelbazen, huizenhandel, vastgoedhandel, drugshandel, betrokkenheid bij de dood van Willem Endstra en Bram Zeegers, wapenbezit etc.

Deze gadget op jouw site?