Deze gadget op jouw site?

Frank Lampard feliciteren?

Internationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 20 juni 1978

> voor 42e verjaardag
Frank Lampard, geboren als Frank James Lampard Jr. te Romford (Londen), is een Engels voetballer. De vader, Frank Lampard Sr., was ook profvoetballer. Frank Lampard is een middenvelder die zowel uitblinkt in de verdediging als in de aanval. Ondanks zijn positie op het middenveld is Frank Lampard een veelscorende speler. Frank Lampard heeft o.a. gespeeld voor West Ham United, Swansea City, Chelsea en voor het nationaal team van Engeland heeft hij meer dan 75 interlands gespeeld en ruim 20 keer gescoord.

Nicole Kidman feliciteren?

Internationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 20 juni 1967

> voor 53e verjaardag
Nicole Kidman, geboren als Nicole Mary Kidman in Honolulu Hawai, is een Australische actrice. Nicole Kidman woonde in de VS tot haar 4e, daarna verhuisde ze met haar ouders naar Australië. Toen Nicole Kidman 3 was, begon ze met balletles. Op 14-jarige leeftijd startte haar carrière met een rol in de kerstfilm Bush Christmas. Op de set van Days of Thunder, haar eerste Amerikaanse film, begon ze een relatie met Tom Cruise - dat huwelijk hield 11 jaar stand. Enkele andere films van Nicole Kidman zijn Chase Through The Night, BMX Bandits, Wills & Burke, Windrider, Watch The Shadows Dance, Emerald City, Dead Calm, Days Of Thunder, Flirting, Billy Bathgate, Far And Away, Malice, My Life, To Die For, Batman Forever, The Leading Man, The Portrait Of A Lady, The Peacemaker, Practical Magic, Eyew Wide Shut, Moulin Rouge!, The Others, Birthday Girl, The Hours, Dogville, The Human Stain, Cold Mountain, The Stepford Wives, Birth, The Interpreter, Bewitched, Happy Feet, Fur, Margot At The Wedding, His Dark Materials: The Golden Compass, The Invasion, Australia, Nine, Need en Rabbit Hole. Nicole Kidman heeft ook reclame gemaakt voor het parfum Chanel No. 5 en ze ooit een hitsingle Somethin' Stupid samen met Robbie Williams.

John Goodman feliciteren?

Internationaal
Is nu 67 jaar...
Jarig: Vandaag
vrijdag, 20 juni 1952

> voor 68e verjaardag
John Goodman, geboren als John Stephen Goodman te Saint Louis (Missouri), is een Amerikaans televisie- en filmacteur. John Goodman speelde o.m. van 1988 t/m 1997 in de televisieserie Roseanne, waarvoor hij in 1993 een Golden Globe won. Daarnaast werden hem verschillende andere acteerprijzen toegekend, waaronder American Comedy Awards en Emmy Awards. Na de highschool en een drama-opleiding aan de universiteit van Missouri werkte John Goodman als uitsmijter. Zijn eerste TV ervaring was in een reclamespot voor Burger King, waarna hij vervolgens op Broadway stond en veelvuldig te zien was op TV in Saturday Night Live en Roseanne. Enkele producties van John Goodman zijn Revenge Of The Nerds, Roseanne, Sea Of Love, Arachnofobia, King Ralph, Barton Fink, The Babe, The Flintstones, A Streetcar Named Desire, The Borrowers, Fallen, The Big Lebowski, Blues Brothers 2000, O Brother Where Art Thou?, Coyote Ugly, Monsters Inc., Dirty Deeds, The Jungle Book 2, Marilyn Hotchkiss' Ballroom Dancing & Charm School, Cars, Evan Almighty, Bee Movie, Speed Racer, In The Eletric Mist en Confessions Of A Shopaholic.

Lionel Richie feliciteren?

Internationaal
Is nu 70 jaar...
Jarig: Vandaag
maandag, 20 juni 1949

> voor 71e verjaardag
Lionel Richie, geboren als Lionel Brockman Richie Jr. te Tuskegee (Alabama), is een Amerikaans muzikant en popzanger. Lionel Richie begon met medestudenten de band de Commodores en schreef de meeste van hun hits in de jaren '70, waaronder Three Times A Lady en Still. Rond 1980 bleek de meeste aandacht op Lionel Richie gericht te zijn. Lionel Richie verliet de band en begon een solocarrière, met hits als Endless Love, You Are, All Night Long (All Night), Running With The Night, Hello, Stuck On You, Penny Lover, Say You Say Me, Dancing On The Ceiling, Love Will Conquer All, Se La, Do It To Me, My Destiny, Love Oh Love, Climbing, Angel, Don't Stop The Music, Just For You, Face In The Crowd en Just Go.

Brian Wilson (The Beach Boys) feliciteren?

Internationaal
Is nu 77 jaar...
Jarig: Vandaag
zaterdag, 20 juni 1942

> voor 78e verjaardag
Brian Wilson, geboren te Hawthorne (Californië), was het brein achter de Amerikaanse band The Beach Boys, waarvan hij, behalve bassist en een van de zangers, lange tijd de belangrijkste componist was. Ook was hij de producer van enkele van de belangrijkste albums van de band. Brian Wilson was de oudste van 3 zonen van Murry Wilson, een hardhandige man die zelf met weinig succes had gepoogd een carrière als liedjesschrijver te beginnen. Mede uit frustratie hierover moedigde hij zijn zonen aan een muzikale carrière te beginnen, wat in 1961 resulteerde in de oprichting van The Beach Boys - bestaande uit: de broers Brian Wilson, Dennis Wilson en Carl Wilson, hun neef Mike Love en schoolvriend Al Jardine. Naast eigen albums maakte Brian Wilson met The Beach Boys o.a. het album Pet Sounds, dat als 1 van de grootste meesterwerken uit de geschiedenis van de popmuziek wordt beschouwd. Maakte de groep aanvankelijk nog vrij eenvoudige liedjes over o.a. surfen en auto's, na verloop van tijd werd de muziek complexer en werden teksten persoonlijker. Enkele Beach Boys hits; California Girls, God Only Knows, Good Vibrations, Help Me Rhonda, I Can Hear Music, I Get Around, Sloop John B, Tears In The Morning, Wipeout en Kokomo.

Jan Nagel feliciteren?

Nationaal
Is nu 80 jaar...
Jarig: Vandaag
dinsdag, 20 juni 1939

> voor 81e verjaardag
Jan Nagel, geboren als Johan George Nagel te Amsterdam, is een Nederlands politicus, verdienstelijk schaker, oud-programmamaker voor de VARA-radio en hij was lid van het partijbestuur van de Partij van de Arbeid / PvdA. Jan Nagel was mede-oprichter van het radioprogramma In De Rooie Haan en hij klom op tot eindredacteur van Achter Het Nieuws en hoofd informatie televisie en radio. Als politicus behoorde Jan Nagel tot de stroming Nieuw Links in de PvdA. Voor die partij was hij van 1977 tot 1983 lid van de Eerste Kamer. In 1993 stichtte Jan Nagel - na het verlaten van de PvdA - de lokale partij Leefbaar Hilversum. Namens die partij was hij lid van de gemeenteraad en korte tijd wethouder in Hilversum. In 2001 stichtte hij de politieke partij Leefbaar Nederland, waarin Jan Nagel o.a. samenwerkte met Henk Westbroek, Willem van Kooten en Pim Fortuyn. In 2005 hielp hij misdaadverslaggever Peter R. de Vries een nieuwe partij op te richten: de Partij voor Rechtvaardigheid, Daadkracht en Vooruitgang (PRDV), maar de partij behaalde geen zetels. In 2009 begon hij alweer met een nieuwe politieke partij, nu OokU geheten, zonder succes. En in 2011 werd hij wederom de voortrekker in de nieuwe partij 50plus / 50+ voor ouderen.

Glennis Grace feliciteren?

Nationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
maandag, 19 juni 1978

> voor 42e verjaardag
Glennis Grace, echte naam Glenda Batta en geboren te Amsterdam, is een Nederlandse zangeres. Glenda Batta won in 1994 op 16-jarige leeftijd de Soundmixshow van Henny Huisman met haar act als Whitney Houston. Glennis Grace sleepte hiermee een platencontract in de wacht en haar eerste single I'm Gonna Be Strong behaalde nog datzelfde jaar een hoge notering in de Nederlandse Top 40. In 2005 deed Glennis Grace mee aan het Nationaal Songfestival en met de ballad My Impossible Dream vertegenwoordigde zij de Nederlandse inzending op het Eurovisiesongfestival in de Oekraïne. Enkele nummers van Glennis Grace zijn I'm Gonna Be Strong, Somewhere In Time, Always On My Mind, Absolutely Not, My Impossible Dream, Shake Up The Party, Hoe, Dansen Met Het Leven, Als Je Slaapt en Als Je Mij Weer Aankijkt. In 2011 maakte Glennis Grace een comeback door een dikke nummer 1 hit te scoren met het nummer Afscheid van Xander de Buisonjé / Volumia!

Zoë Saldana feliciteren?

Internationaal
Is nu 41 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
maandag, 19 juni 1978

> voor 42e verjaardag
Zoë Saldana, geboren als Zoë Yadira Zaldaña Nazario te New Jersey, is een Amerikaanse actrice. Haar naam werd op verschillende manieren geschreven in de credits van haar werk, als Zoë Saldana, Zoe Saldana, Zoë Saldaña en Zoe Saldaña. Toen Zoë Saldana 10 jaar oud was, verhuisde ze met haar familie naar de Dominicaanse Republiek. Daar begon ze aan een opleiding dans en ballet, waarna ze op haar 17e weer terug verhuisde naar de VS om een acteercarrière te beginnen. Zoe Saldana is vooral bekend geworden als Neytiri in de blockbuster wereldwijd film Avatar en als Uhura in de Star Trek film uit 2009. Zoë Saldana speelde in tv-series en films; Law & Order, Law & Order Special Victims Unit, Center Stage, Drumline, Crossroads, Pirates Of The Caribbean - The Curse Of The Black Pearl, The Terminal, Guess Who, Dirty Deeds, Ways Of The Flesh, Premium, Blackout, After Sex, Vantage Point, Star Trek, The Skeptic, Avatar, Death At A Funeral, The Losers en Avatar 2.

Jean Dujardin feliciteren?

Internationaal
Is nu 47 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
maandag, 19 juni 1972

> voor 48e verjaardag
Jean Dujardin, geboren te Parijs, is een Franse acteur en comedian. Jean Dujardin wordt ook wel eens de Franse George Clooney genoemd. Jean Dujardin werkt veel samen met de Franse regisseur Michel Hazanavicius. In 2012 werd zowel deze regisseur als Jean Dujardin genomineerd voor een Academy Award / Oscar voor de zwart/wit stomme film The Artist waarin Jean de hoofdrol speelt. Jean Dujardin won reeds vele prijzen, waaronder een Golden Globe, Screen Actors Guild Award, Cannes Film Award etc. Na school begon Jean Dujardin eerst te werken in het bouwbedrijf van zijn ouders en timmerde hij flink aan de weg als comedian en deed hij o.a. een one-man show op podia in Parijs. Na enkele optredens op TV, werd hij al gauw ontdekt als acteur voor films zoals If I Were A Rich Man, Bienvenue Chez Les Rozes, Les Dalton, Mariages!, Brice De Nice, Rien De Grave, OSS 117 - Cairo Nest Of Spies, Hellphone, Contre-enquête, 99 Francs, Ca$h, A Man And His Dog, OSS 117 - Lost In Rio, Lucky Luke, Little White Lies, The Clink Of Ice, Un Balcon Sur La Mer, The Artist, Palizzi, Les Infidèles etc.

Richard Kemper feliciteren?

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 19 juni 2020
vrijdag, 19 juni 1970

> voor 50e verjaardag
Richard Kemper, geboren te Heemstede, is een Nederlandse cabaretièr en muzikant. Richard Kemper werd vooral bekend als de ene helft van het cabaret- en muziekduo Veldhuis & Kemper. De wortels van het cabaretduo Remco Veldhuis en Richard Kemper liggen in de reclamewereld. Het duo Veldhuis en Kemper is in 1997 bij elkaar gebracht door een gezamenlijke vriend, die er genoeg van kreeg om steeds maar van beiden aan te horen dat ze graag op het podium wilden staan. Geen van beiden had theaterervaring, maar nog diezelfde avond al bleek er chemie te zitten tussen de twee cabaretiers. In 1999 eindigden Veldhuis & Kemper als tweede achter Marc-Marie Huijbregts op het Camerettenfestival, waarna Veldhuis en Kemper vervolgens hun eigen theatershows op de bühne brengen en hun eerste programma Half Zo Echt is gelijk een succes. Het finalenummer Ik Wou Dat Ik Jou Was wordt zelfs een dikke hit in de Nederlandse Top 40 en België. Veldhuis & Kemper stonden ook meerdere malen in het voorprogramma van Marco Borsato in een uitverkochte Kuip en het duo brengt geregeld het Nederlandse lied ten gehore op verscheidene podia.

Deze gadget op jouw site?