biografie leeftijd Verjaardagsregister jarig verjaardag Verjaardagsregister geboortedatum horoscoop verjaardagskalender
21-09-2021 Home
Verjaardag Zoeken
Enquete
Contact

Zoeken


U heeft gezocht op "Gordon". Er zijn 14 resultaten gevonden :Verjaardagregisters

Dirk Taat

Nationaal
Is nu 36 jaar...
Jarig: 10 oktober 2021

voor 37e verjaardag
Dirk Taat, geboren te Den Haag, is een Nederlands fotomodel en acteur van Noorse komaf. Ondanks een carrière in de horeca en makelaardij, werd Dirk Taat al tijdens zijn studio via Frederique van der Wal in contact gebracht met de modellenwereld en ontwikkelde hij zich verder in deze branche. Dirk Taat maakte o.a. foto's voor Tommy Hilfiger, Björn Borg en Veronica Magazine. Hierna werkte Dirk Taat mee aan diverse tv-programma's als Gordon Gillend Naar Huis, Life & Cooking, soap Onderweg Naar Morgen / ONM, S1NGLE, Wipeout, De Pelgrimscode en Let's Dance.

Sting

Internationaal
Is nu 69 jaar...
Jarig: 02 oktober 2021

voor 70e verjaardag
Sting, artiestennaam van Gordon Matthew Thomas Summer, is een Brits musicus. Hij is commandeur in de Orde van het Britse Rijk - dit werd hem verleend door Koningin Elizabeth II. De bijnaam Sting kreeg hij in het begin van zijn carrière, toen hij bassist was bij een jazzbandje. In die tijd droeg hij vaak een zwart met geel gestreepte trui, die zijn medemuzikanten deed denken aan een bij. Sting werd wereldwijd bekend als de bassist en zanger van The Police, waarmee hij vele en grote hits scoorde, zoals; So Lonely, Roxanne, Message In A Bottle, Don't Stand So Close To Me en Every Breath You Take. Dit deed hij na de periode Police nog eens dunnetjes over als solo-artiest met hits zoals; Love Is The Seventh Wave, Russians, Englishman In New York, Fragile, When We Dance en Desert Rose.

Esther Duller

Nationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: 19 november 2021

voor 55e verjaardag
Esther Duller, geboren als Esther Cecille Duller te Vlaardingen, is een Nederlandse televisiepresentatrice. Na een aantal studies in Nederland en Amerika, werd ze floor manager, production assistent en assistent to director bij een Amerikaans lokaal tv-station. Terug in Nederland werkt Esther Duller achter de schermen bij John de Mol Producties. Daar is ze productie assistente/secretaresse. Daarna start haar tv-carrière en begint Esther Duller eerst als omroepster bij Veronica. Hierna begint Esther Duller programma's te maken en werkt ze o.a. mee aan de producties GameForce, Last Call, Big Brother, Dot Comedy, Een Kwestie Van Lef, Ticket To Love, Gordon's Lifestyle, Kokkies, Aperitivo, Van Kavel Tot Kasteel, Brand! en RTL Vandaag.

Gordon Ramsay

Internationaal
Is nu 54 jaar...
Jarig: 08 november 2021

voor 55e verjaardag
Britse topkok, geboren in Glasgow, die veel bekendheid geniet door zijn bekende restaurants (met Michelinsterren) wereldwijd en door zijn spraakmakende manier van TV maken. Of beter gezegd; zijn veelvuldig gebruik van vloekwoorden. Als jongetje had Gordon de droom om profvoetballer te worden en daarin zou hij bijna geslaagd zijn, mits hij niet een ongeneesbare knieblessure had opgelopen. Naast de vele succesvolle restaurants, oogst Gordon ook veel succes met zijn TV-programma's en boeken.

Gilbert O'Sullivan

Internationaal
Is nu 74 jaar...
Jarig: 01 december 2021

voor 75e verjaardag
Gilbert O'Sullivan, geboren als Raymond O'Sullivan te Waterford, is een Ierse zanger en songwriter. In 1967 tekende Gilbert O'Sullivan zijn eerste platencontract, maar het succes bleef uit. In de jaren '70 echter, kreeg Gilbert O'Sullivan alsnog wereldwijd succes met nummers als Nothing Rhymed, Underneath The Blanket Go, Alone Again (Naturally), No Matter How I Try, Clair, Get Down, Ooh-Wakka-Doo-Wakka-Day, I'll Believe It When I See It, We Will, Matrimony, I Don't Love You But I Think I Like You, Christmas Song en What's In A Kiss. Zijn muziek wordt gekenmerkt door soepele melodieën die gekoppeld worden aan een zeer kunstig samengestelde tekst. Zijn bescheidenheid en teruggetrokken leven uit de showbusiness, hebben voorkomen dat Gilbert O'Sullivan in de schijnwerpers bleef, maar tot op heden blijft hij succesvol muziek maken en optreden. Vermaard zijn Gilbert O'Sullivans aanvankelijke crisis-imago in de beginjaren (bloempotkapsel, streepjesdas, 3/4-broek) en zijn proces tegen de manager die hem beroemd maakte Gordon Mills. Hij won het proces en kreeg de rechten terug van zijn miljoenenverkopende nummers, wat tevens zorgde voor een precedent bij vele rechtszaken in de muziekindustrie.

Tjeerd Oosterhuis

Nationaal
Is nu 49 jaar...
Jarig: 25 december 2021

voor 50e verjaardag
Tjeerd Oosterhuis, geboren als Tjeerd-Pieter David Oosterhuis te Amsterdam, is een Nederlands muzikant, componist en muziekproducent. Tjeerd Oosterhuis is de zoon van theoloog Huub Oosterhuis en hij is de oudere broer van zangeres Trijntje Oosterhuis. Samen met Trijntje vormde hij de band Total Touch, waarmee hij in de jaren 90 hits scoorde als Touch Me There, Somebody Else's Lover, One Moment Your Mind, Standin' Strong Together, I'll Say Goodbye, Love Me In slow Motion en Forgive Won't Forget. Na Total Touch legde Tjeerd Oosterhuis zich vooral toe op het schrijven en produceren voor anderen. Zo was hij verantwoordelijk voor het solodebuut van zijn zus Trijntje Oosterhuis en het album Face to Face van Edsilia Rombley, met wie hij later trouwde. Tjeerd Oosterhuis werkte o.a. ook samen met artiesten als Candy Dulfer, Mathilde Santing, K-otic, Gordon, Re-Play, Di-rect, Alain Clark, Julian Thomas, Petra Berger, Hind, Henny Vrienten, Karin Bloemen en hij verzorgde de muziek in verschillende commercials, tv-programma's en films als Abeltje en Feestje!

John Ewbank

Nationaal
Is nu 52 jaar...
Jarig: 06 december 2021

voor 53e verjaardag
John Ewbank, geboren te Eastleigh (Engeland), is een uiterst succesvolle Nederlandse songwriter en muziekproducent. John Ewbank werd in Eastleigh (nabij Southampton) geboren als zoon van een Britse vader en een Nederlandse moeder. Met zijn moeder verhuisde John Ewbank op éénjarige leeftijd naar Nederland. John Ewbank is vooral bekend van zijn teksten en composities voor Marco Borsato, met wie hij in 1994 voor het eerst samenwerkte. Hij is de man achter Borsato-hits als De Waarheid, Wereld zonder jou, De Bestemming, Binnen en Rood. Mede dankzij de inbreng van John Ewbank werd Marco Borsato de best verkopende artiest van Nederland. Samen wonnen zij velen prijzen zoals TMF Awards, Edisons, Gouden Harp etc. Ook werd Ewbanks muziek in films gebruikt. Naast Marco Borsato, heeft John Ewbank ook songs geschreven en samengewerkt met o.a. Ferry Corsten, Georgie Davis, Gordon, Hero, Tim Immers, Carel Kraayenhof, Paul de Leeuw, Maud, Marieke van Ginneken, Rob de Nijs, Nurlaila, Roméo, Robby Valentine, VanVelzen, Laura Vlasblom en Lionel Richie.

Chimène van Oosterhout

Nationaal
Is nu 57 jaar...
Jarig: 11 februari 2022

voor 58e verjaardag
Chimène van Oosterhout, geboren te Willemstad op Curaçao, is een Nederlandse presentatrice en actrice. Haar oma was Indiaas en kwam uit Calcutta. Op zevenjarige leeftijd verhuisde Chimène van Oosterhout van de Nederlandse Antillen naar Nederland. Vanaf haar veertiende was ze werkzaam als model en na haar school en een studie communicatiewetenschappen, ging ze in de PR-business werken. Chimène van Oosterhout stuurde op een gegeven moment een tape naar de TROS en kon daar als omroepster aan de slag. Chimène was één van de laatste omroepsters van de Nederlandse televisie. Chimène van Oosterhout heeft ook nog programma's gemaakt bij Veronica, Yorin, SBS 6, RTL 4, Net 5 en RNN7. Enkele programma's waaraan Chimène van Oosterhout meewerkte zijn Veronica Goes Back To The US Of A, Car Wars, Motor TV, City Report, Go Travel, Yorin Travel, Gordons Lifestyle, Sterrenbeurs, Televisiedokter, Wildebeesten, Trends & Shopping, Health Angels en Peking Express Vip.

Joseph Gordon-Levitt

Internationaal
Is nu 40 jaar...
Jarig: 17 februari 2022

voor 41e verjaardag
Joseph Gordon-Levitt, geboren als Joseph Leonard Gordon-Levitt te Los Angeles, is een Amerikaans acteur. De acteercarrière van Joseph Gordon-Levitt begon eind jaren '80. Hij was te zien in televisiefilms. Na een rol in de soap Dark Shadows in 1991, brak hij in 1992 door in de filmindustrie in de film Beethoven. Zijn rol was niet groot, maar het was wel het begin van een succesvolle acteercarrière. Gordon-Levitt groeide op het scherm op van kind tot volwassene als Tommy Solomon in de veel-gelauwerde comedy televisieserie 3rd Rock From The Sun. En in de tussentijd bleef Joseph Gordon-Levitt ook werken aan een succesvolle carrière in de film business met producties als Changes, Beethoven, A River Runs Through It, Holy Matrimony, The Juror, Halloween H20: 20 Years Later, 10 Things I Hate About You, Forever Lulu, Treasure Planet, Latter Days, Mysterious Skin, Brick, Havoc, Shadowboxer, Stop-Loss, Miracle At St. Anna, Uncertainty, Killshot, (500) Days Of Summer, Woman In Trouble, G.I. Joe: The Rise Of Cobra en Inception.

Timothy Dalton

Internationaal
Is nu 75 jaar...
Jarig: 21 maart 2022

voor 76e verjaardag
Timothy Dalton, geboren als Timothy Peter Dalton te Colwyn Bay, is een Brits acteur. Timothy Dalton ging naar het National Youth Theatre en hij studeerde twee jaar lang aan de Royal Academy of Dramatic Art. In 1966 ging hij naar het Birmingham Repertory Theatre, waar hij hoofdrollen speelde. Timothy Dalton werd bekend door zijn eerste film, The Lion In Winter. Wereldberoemd werd Timothy Dalton als James Bond 007 in de film The Living Daylights als opvolger van Roger Moore, waarna hij ook nog speelde in de James Bond-film Licence To Kill. Timothy Dalton speelde in diverse tv-series en films als Scarlett, Hot Fuzz, Cleopatra, Wuthering Heights, Jane Eyre, Doctor Who, Toy Story, The Tourist, Hercules, American Outlaws, Posessed, The Informant, Flash Gordon, Framed en The Rocketeer.

Ewan McGregor

Internationaal
Is nu 50 jaar...
Jarig: 31 maart 2022

voor 51e verjaardag
Ewan McGregor, geboren als Ewan Gordon McGregor te Crieff (Perth and Kinross, Schotland), is een Schots acteur. Ewan McGregor volgde een theateropleiding aan de beroemde Guildhall School of Music and Drama, waarna Ewan McGregor in enkele Engelse televisieseries speelde, waaronder een hoofdrol in Lipstick On Your Collar. Zijn eerste hoofdrol in een film was in Shallow Grave. Bij het grote publiek verwierf Ewan McGregor vooral bekendheid door zijn rollen in de films Trainspotting, A Life Less Ordinary, Moulin Rouge en de Star Wars Trilogie. Ewan McGregor werkte o.a. mee aan Begin Human, Trainspotting, Emma, Brassed Off, Nightwatch, A Life Less Ordinary, Velvet Goldmine, Star Wars 1: The Phantom Menace, Rogue Trader, Nora, Moulin Rouge, Black Hawk Down, Star Wars 2: Attack Of The Clones, Down With Love, Big Fish, Robots, Valiant, Star Wars 3: Revenge Of The Sith, The Island, Miss Potter, Stormbreaker, Cassandra's Dream, Agent Crush, I Lucifer, The Great Pretender, Jackboots On Whitehall, Incendiary, Angels & Demons, I Love You Philip Morris en 2010.

Eva Simons

Nationaal
Is nu 37 jaar...
Jarig: 27 april 2022

voor 38e verjaardag
Eva Simons, geboren als Eva Maria Simons te Amsterdam, is een Nederlandse zangeres. Nadat ze deel had uitgemaakt van de meidengroep Raffish (voortvloeisel uit Popstars - The Rivals tv-programma) brak ze in 2009 als solozangeres door met het nummer Silly Boy. Haar definitieve doorbraak kwam in 2012 als ze de nr. 1 positie bereikt in de Britse Hitlijsten met This Is Love samen met rapper Will.I.Am. Eva Simons komt uit een muzikale familie. Ze is de kleindochter van Johnny Meijer. Haar moeder, Ingrid Simons, werkte veel samen met Gordon en als achtergrondzangeres. Ook heeft Eva de uuropener van de Nederlandse Top 40 op Radio 538 ingezongen. Naar eigen zeggen is Eva Simons verre familie van de presentatrice Sylvana Simons. Hoewel Simons niet meteen een platencontract had, was ze wel bezig met schrijven en produceren voor zichzelf. Na een stille periode dook ze in 2009 op als achtergrondzangeres in X Factor en Dancing With The Stars. In 2009 kreeg ze een internationaal platencontract bij EMI nadat Silly Boy een "hit" was op Youtube. Eva Simons had o.a. hits met Silly Boy, Take Over Control, I Don't Like You en This Is Love. Eva Simons is (veelal) te herkennen aan het lange (rode) haar dat ze naar voren heeft staan.

Gordon

Nationaal
Is nu 53 jaar...
Jarig: 06 juli 2022

voor 54e verjaardag
Gordon is een Nederlandse zanger en radio- en televisiepresentator. Als zanger scoorde Gordon zijn grootste hit met zijn single "Kon ik maar even bij je zijn", die in 1991 een nummer één-hit werd. Voor zijn doorbraak werkte Gordon als marktkoopman en verkocht bijvoorbeeld lingerie. In 2011 maakte Gordon bekend te zullen stoppen met De Toppers en zich volledig te zullen richten op Los Angeles: The Voices c.q. LA The Voices.

Charly Luske

Nationaal
Is nu 43 jaar...
Jarig: 19 september 2022

voor 44e verjaardag
Charly Luske, geboren als Charles René Pierre Luske te Amsterdam, is een Nederlands zanger, acteur en presentator. Charly Luske kreeg al op 12-jarige leeftijd zanglessen en maakte 4 jaar later al zijn debuut in de Lucky Lotto Live Show op TV in een duet met Gordon. Hierna zong Charly Luske een tijdje in de jongensgroep Velvet en groeide Charly Luske in zijn carrière door als zanger / acteur naar musicals als Boyband, Love Me A Little Bit More, Turks Fruit, Op Hoop Van Zegen, The Full Monty, We Will Rock You en werkte hij ook mee aan tv-programma's als Meiden Van De Wit, Costa! en Zoop! Charly Luske deed in 2011/2012 mee aan The Voice of Holland 2. Luske is getrouwd met actrice & presentatrice Tanja Jess met wie hij meerdere kinderen kreeg.
Gadget ZOEKEN Uitgebreid

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Gadget ZOEKEN Compact

Zet deze GADGET in jouw Hyves, Facebook, weblog of site en kopieer onderstaande GADGET-code.


Nog meer gadgets? Klik hier